ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που προτιμούν τους άντρες μικρότερης ηλικίας

Μπορεί να συμβαίνει υποσυνείδητα, να μην το επιδιώκεις να σχετίζεσαι με άντρες που είναι λίγο ή πολύ πιο νέοι (ηλικιακά) από σένα. Αυτό μαρτυρά πως είσαι μία γυναίκα που το αίμα της «βράζει», που πάνω απ' όλα νιώθει νέα και δραστήρια, που της αρέσει η περιπέτεια. Η ηλικία για σένα είναι απλά αριθμοί. Είσαι φίλη μας, σε στηρίζουμε. Αν μάλιστα είσαι κι ένα από τα παρακάτω ζώδια- τα οποία ελκύονται από άτομα μικρότερης ηλικίας- τότε εξηγούνται πολλά, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνεις.

Καρκίνος

Η Καρκίνος έχει αδυναμία στα αρσενικά μικρότερης ηλικίας γιατί της αρέσει να φροντίζει, να το παίζει «μαμά» στον σύντροφό της. Είναι τρυφερή, αφοσιώνεται απόλυτα και δημιουργεί μία φτερούγα πάνω από εκείνον. Ε, ένας άντρας μεγαλύτερος δύσκολα δεν κλωτσάει μέσα σ’ αυτό το σκηνικό. Η Καρκίνος έχει τη συνήθεια να θέλει να μαθαίνει τον άλλον, να τον διδάσκει, να τον συμβουλεύει με την εμπειρία της. Ο νεότερος άντρας θα θέλει να δείξει ανοχή στα λάθη του, Καρκίνε μου, αλλά το ίδιο θα ζητήσεις κι εσύ από εκείνον.

Ταύρος

Εκ φύσεως προστατευτική σύντροφος η Ταυρίνα, τρέφει έλξη για τους νεότερους άντρες κι αυτό εξηγείται αρκετά αν βάλεις κάτω τα βασικά γνωρίσματά της. Θέλεις να βλέπεις τον σύντροφό σου να ανθίζει, να εξελίσσεται. Θέλεις να είσαι εσύ το «λιμάνι» για εκείνον, το σταθερό σημείο αναφοράς. Επίσης έχεις κι εσύ το μικρόβιο να δασκαλεύεις τον άλλο. Τι να τον κάνεις τον μεγαλύτερο, που θα σου «λέει» αυτός είμαι, δεν αλλάζω; Θέλεις να αισθάνεσαι ότι σε εκτιμούν για αυτά που τους δίνεις.

Κριός

Ανώριμη δεν είσαι, μην ακούς κανέναν. Απλά είσαι παρορμητική κι ενθουσιώδης. Ζεις για τη στιγμή, δεν θες να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια, αγχώνεσαι. Μαζεύεις εμπειρίες, μια ζωή την έχεις. Μόνο ένας άντρας νεότερος από σένα μπορεί να ακολουθήσει αυτό το ξέφρενο ρυθμό. Δεν μπορείς τους καθωσπρεπισμούς και τα κατασταλάγματα. Θες να βράζει το αίμα του άλλου, αιώνια έφηβή μου.

Σκορπιός

Έχεις κάνει σχέση με μεγαλύτερό σου και μεταξύ μας, βαριόσουν αφόρητα. Οι άντρες της ηλικίας σου σου καλύπτουν αρκετά τα standards σου, αλλά, αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά «πρέπει» τα οποία σε επηρεάζουν, παραδέξου το, όλο με τεκνά θα κυκλοφορούσες βρε. Σε εξιτάρει η ιδέα ότι σε ερωτεύεται ένας νεότερος από σένα άντρας, καθώς αυτό μεταφράζεται ως πιο πολύ σεξ, ακόμα πιο πολύ πάθος. Ο έρωτας με έναν νεότερο σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα, γιατί σου επιτρέπει να βγάλεις από μέσα σου αυτό το παιδί που έχεις καταπιέσει για να επιβάλλεσαι στου άλλους. Έχεις κι αυτά τα ηγετικά ζητήματα, τι να σε κάνω.