ΖΩΔΙΑ

Τα 4 χειρότερα ζώδια για one night stand

Το one night stand ή μια σχέση η οποία αρχίζει και τελειώνει στο "κάνουμε μόνο σεξ" δεν είναι για όλους. Όταν δε θες να εμπλακείς συναισθηματικά και οι ανάγκες σου είναι απλά και μόνο σεξουαλικές, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που "δεν το σηκώνουν".

Δεν έχει να κάνει με τις επιδόσεις του άλλου στο κρεβάτι, αλλά με την αδυναμία ορισμένων ανθρώπων να μείνουν μόνο στο σεξ, χωρίς να δεθούν ή να εμπλακούν συναισθηματικά. Οπότε αν γνωρίζεις εκ των προτέρων ποια ζώδια είναι τα χειρότερα στο να διαχειριστούν το “μόνο σεξ”, ίσως να σου γλιτώσει αργότερα χρόνο από δραματικές καταστάσεις και DTR (define the relationship).

Να ποια είναι τα χειρότερα ζώδια για one night stand (ή casual sex)

Ταύρος – Γίνεται κτητικός και ζηλιάρης

Είναι πολύ καλοί για μόνιμοι σύντροφοι, αλλά η κτητικότητα και η ζήλια τους, δεν τους αφήνει να απολαύσουν μια σχέση που χτίζεται αποκλειστικά και μόνο πάνω στο σεξ. Όταν ένας Ταύρος ζηλεύει, γίνεται απρόβλεπτος και κυκλοθυμικός, οπότε τα one night stands δεν είναι και ιδανικά γι’ αυτόν.

Καρκίνος – Δεν μπορεί να ξεκολλήσει

Είναι το πιο συναισθηματικά γενναιόδωρο ζώδιο, γεγονός που το κάνει μάλλον ακατάλληλο για one night stand. Το γεγονός ότι στις προσωπικές τους σχέσεις δίνουν όλη τους την καρδιά, κάνουν τους Καρκίνους σχεδόν ανίκανους να χωνέψουν ότι κάποιος τους έχει μόνο για σεξ, κι έτσι δεν εγκαταλείπουν ουσιαστικά ποτέ την προσπάθεια να γίνουν κάτι παραπάνω. Δεν μπορούν να διαχωρίσουν τη σωματική από τη συναισθηματική έλξη.

Παρθένος – Είναι πολύ ντροπαλός και επικριτικός για να περάσει καλά

Δεν νιώθουν και πολύ άνετα με το casual sex. Αργούν να χαλαρώσουν και γίνονται πολύ επικριτικοί με τους ερωτικούς τους παρτενέρ. Η υπεραναλυτική τους φύση δεν τους επιτρέπει να είναι αυθόρμητοι και να απολαύσουν τη στιγμή, οπότε δύσκολα γίνονται καλοί σύντροφοι της μια φοράς.

Σκορπιός – Καμια φορά παθαίνει εμμονή

Γεμάτοι πάθος και δυναμισμό, οι Σκορπίοι είναι πολύ καλοί εραστές και ιδανικοί για το one night stand, μέχρι να δείξουν την άλλη τους πλευρά, την εμμονική. Το πάθος τους μπορεί γρήγορα να μεταφραστεί σε δυσαρέσκεια και ζήλια, όταν δεν βρίσκουν ανταπόκριση στα συναισθήματά τους και κάπως έτσι μπορεί να βρεθείς μπλεγμένη με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που στόχευες εξαρχής.