ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν αξέχαστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Για να σε προλάβω, δεν έχει σημασία αν έχεις σχέση ή όχι. Μην ευχαριστείς εμένα, αλλά την Αφροδίτη, η οποία έχει φροντίσει ώστε μερικοί/ές από εμάς να τυγχάνουν τις καλύτερες των αστρολογικών συνθηκών στις 14 Φλεβάρη που- δεν ξέρω αν το 'χεις πάρει πρέφα αλλά- κοντοζυγώνει. Η Αφροδίτη που λες, μπαίνει στους Ιχθείς στις 10 του μήνα και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τον Ήλιο στον Υδροχόο προκαλεί έντονη κοσμική αγάπη στα τρία παρακάτω τυχερά ζωδιάκια. Σου τα λέμε από τώρα για να προετοιμαστείς με όλους τους τρόπους.

Λέων

Ποια θα ανοίξει και ποια θα σβήσει τα φώτα στο δωμάτιο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανήμερα; εσύ ντε. Με τα άστρα σύμμαχο και με αυτοπεποίθηση ευνοημένη θα είσαι το επίκεντρο (παλιά σου τέχνη κόσκινο), θα μοιράσεις και θα πάρεις χαμόγελα. Αν έχεις ταίρι ετοιμάσου για πολλές αγκαλιές. Αν όχι, άφησε το πάθος σου ελεύθερο, βγάλε ζεστασιά προς τα έξω και με αφορμή την ημέρα αυτή, κάτι πολύ καλό μπορεί να συμβεί.

Υδροχόος

Για τα ελεύθερα Υδροχοάκια της παρέας υπενθυμίζουμε πως «Ο Φλεβάρης κι αν Φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει». Το πιάσες; ο μήνας αυτός θα εξελιχθεί με τους καλύτερους οιωνούς για σύμμαχο. Η «αδελφή ψυχή» που ψάχνεις, ίσως εμφανιστεί μπροστά σου αυτές τις μέρες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Αν και μεταξύ μας, ποτέ δεν ήσουν 100% single. Είσαι από τους τυχερούς του κύκλου.

Ιχθύς

Η αναζήτηση της αληθινής αγάπης είναι ένας από τα βασικά που απασχολούν την ύπαρξή σου από καταβολής της. Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με την Αφροδίτη ουραγό που μπαίνει στο ζώδιό σου τέσσερις μέρες πριν την πιο ερωτική μέρα του χρόνου στρώνει το έδαφος για να ρίξεις στο σερβίς σου με βέλη στην καρδιά εκείνου που έχεις βάλει στο μάτι. Ό,τι κι αν συμβεί εκείνη την ημέρα, θα είναι καρμικό.