ΖΩΔΙΑ

Πώς συμπεριφέρεσαι όταν έχεις σχέση ανάλογα με το ζώδιό σου;

Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας που λέει ότι σε κάθε σχέση πάντα ένας από τους δύο είναι λίγο περισσότερο ενθουσιασμένος ή πιο χαλαρός με ό,τι συμβαίνει- αναλόγως τι άνθρωπος είναι.

Η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές αυτός ο κανόνας επιβεβαιώνεται και φυσικά (ΦΥΣΙΚΑ) τα άστρα και τα ζώδια έχουν ένα μερίδιο ευθύνης σε αυτό. Για αυτό και εμείς βάλαμε κάτω τους χάρτες, κάναμε την έρευνά μας και φτιάξαμε την παρακάτω λίστα. Πώς αντιδράει, λοιπόν, το κάθε ζώδιο όταν έχει σχέση;

Έχουμε και λέμε.

Κριός

Ξεκινάμε με τους αρκετά εγωιστές κριούς, που σκέφτονται *κυρίως* την πάρτη τους και δεν αντέχουν τη ρουτίνα- όσο και να σε αγαπάνε. Νιώθουν την ανάγκη να είναι ελεύθεροι, δεν θέλουν να δίνουν λογαριασμό σε κανένα, αλλά όταν την δαγκώσουν την λαμαρίνα και μηνύματα καληνύχτας θα στείλουν, και δώρα θα κάνουν και από όλα.

Ταύρος

Οι ταύροι είναι δυνατοί- δεν καταλαβαίνουν από γλύκες και ρομαντζάδες, τουλάχιστον αυτό θέλουν να σου δείξουν γιατί μέσα τους λιώνουν και χάνονται για πάρτη σου. Δεν θα σου στείλουν πρώτοι μήνυμα, θα κρατηθούν σκληρά και δεν θα εκφράσουν τα συναισθήματά τους, αλλά μόλις το κάνουν δεν έχουν σταματημό.

Δίδυμος

Τίποτα δεν είναι εύκολο με τα διδυμάκια. Από τη μία θέλουν να είναι μόνοι τους, από την άλλη νιώθουν ευάλωτοι και θέλουν να τους υπενθυμίζεις ότι τους αγαπάς και πως όλα θα πάνε καλά. Η σχέση μαζί τους είναι ένα συνεχόμενο σκαμπανέβασμα, όρεξη να έχεις να μαντεύεις τη διάθεσή τους.

Καρκίνος

Ε, θα το πω. Οι καρκίνοι είναι καλημεράκηδες/ καληνυχτάκηδες. Έτσι και σε ερωτευτεί ένας καρκίνος θα δέχεσαι κάθε μέρα μηνύματα, όχι απαραίτητα γλυκουλινίστικα, αλλά μια ποικιλία από βίντεο/ memes/ tweets που είδε online και σε θυμήθηκε. Επίσης έχει την τάση να ακουμπάει τους ανθρώπους που αγαπάει- τι εννοώ; Αν είστε δίπλα δίπλα σίγουρα, ΣΙΓΟΥΡΑ θα σε αγγίζει στο χέρι, στο πόδι τέλος πάντων θα σε πασπατεύει- όχι πονηρά, αλλά με αγάπη. Πάντα με αγάπη.

Λέων

Τα γλυκούλικα λιοντάρια νομίζουν ότι είναι ανεξάρτητοι και διατυμπανίζουν ότι δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους ενώ τονίζουν ότι θέλουν το χώρο τους. ΝΑΙ ΚΑΛΑ. Αν δεν νιώθουν ότι τους ποθείς και δεν τους λούζεις στα κοπλιμέντα αγχώνονται και μπορεί να τα τινάξουν όλα στον αέρα. Πρέπει να τους υπενθυμίζεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ ότι δεν αντέχεις μακριά τους.

Παρθένος

Οι παρθένοι θα κάνουν τα πάντα για να είναι χαρούμενοι οι σύντροφοί τους, δηλαδή και θα σε ταχταρίσουν όταν το θέλεις και θα σε αφήσουν στην ησυχία σου αν δεν έχεις όρεξη. Είναι φοβερά βολικοί άνθρωποι (όταν θέλουν) και γενικότερα σκοπός τους είναι να πηγαίνουν όλα ρολόι, δεν έχουν όρεξη για δράματα.

Ζυγός

Οι ζυγοί μισούν τη μοναξιά, δεν γουστάρουν βρε παιδί μου να τρώνε μόνοι τους ή να βλέπουν τηλεόραση χωρίς παρέα, θέλουν μονίμως κάποιον δίπλα τους. Γενικά προτιμούν να κάνουν πράγματα με το άλλο τους μισό, νιώθουν ότι έτσι τα απολαμβάνουν περισσότερο. Ενδεχομένως να μην μπορεί να κοιμηθεί και μόνος του- εξαρτάται το πόσο άνετο είναι το κρεβάτι και πόση ζέστη έχει έξω.

Σκορπιός

Εδώ που τα λέμε οι σκορπιοί είναι λίγο δύσκολοι, κυρίως γιατί δεν επικοινωνούν τα συναισθήματά τους και χρειάζεται να μαντέψεις τι σκέφτονται. Έχουν την τάση να κρατάνε μούτρα για καταστάσεις και να εξαφανίζονται γιατί δεν αντέχουν να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται. Γενικότερα είναι ανεξάρτητοι και δεν τους δώσεις ό,τι θέλουν θα σου πουν τσίου, τσίου, bye, bye.

Τοξότης

Ο τοξότης είναι το αντίθετο του σχεσάκια- δεν αντέχει ΚΑΘΟΛΟΥ τη μονιμότητα και για να ασχοληθεί μαζί σου θα πρέπει να του κάνεις μεγάλη εντύπωση, να του πάρεις τα μυαλά και να του έχεις κάνει βουντού. Έχουν μάθει να είναι μόνοι τους, οπότε όταν βρίσκονται μέσα σε μια σχέση χρειάζονται λίγο χρόνο μέχρι να συντονιστούν με τις νέες συνθήκες.

Αιγόκερως

Ένας αιγόκερως μπορεί να φαίνεται φοβερά ανεξάρτητος με την πρώτη ματιά , ΑΛΛΑ από τη στιγμή που θα αποφασίσει να ασχοληθεί με τον άνθρωπο που έχει ερωτευτεί γίνεται σχεσάκιας, κάνει σχέδια για σπιτικές μαζώξεις, δεν σηκώνεται από τον καναπέ και φροντίζει να σε έχε στα ώπα ώπα. Σέξι μηνύματα θέλεις; Θα τα έχεις. Φανταστικά δώρα επιθυμείς; Όλα δικά σου. Τέτοιος είναι.

Υδροχόος

Είστε μαζί 5 χρόνια ή 5 μήνες; Δεν έχει καμία σημασία γιατί ο υδροχόος θα φροντίσει να σου αφιερώσει (μην σου πω να σου γράψει κιόλας) ποιήματα, τραγούδια, ιστορίες, θα σου μαγειρεύει ό,τι θέλεις, θα σου κάνει δώρα, γενικά θα κάνει Ο,ΤΙ ΘΕΣ- αρκεί να σε βλέπει χαρούμενο και να ξέρει ότι είναι εκείνος υπεύθυνος για τη χαρά σου.

Ιχθύς

Όταν ο ιχθύς κολλήσει με κάποιον, πάει αυτό ήταν. Δεν έχουν πρόβλημα με τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης, τους αρέσει να τους φιλάς και να τους αγγίζεις μπροστά σε ξένους και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα μιλάνε για σένα σε όλους τους φίλους/ συγγενείς/ συναδέλφους. Θέλουν να σε έχουν πάντα μαζί, σαν γκατζετάκι για αυτό ετοιμάσου να τους ακολουθήσεις σε κάθε βόλτα, πάρτι, εκδρομή.