ΖΩΔΙΑ

Να τι ψάχνει κάθε ζώδιο για να κάνει σοβαρή σχέση

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε κάπου, κάποιος ακούει το εξής (φοβερά κουραστικό και κλισέ) σερί ερωτήσεων. ''Γιατί είσαι ακόμα single; Τι συμβαίνει; Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο''; Η ιδανικότερη απάντηση είναι κάτι τύπου ''Περιμένω να χωρίσει ο Ryan Gosling και να έρθει να με κλέψει για να ζήσουμε μακριά από όλους και όλα, αλλά εντάξει θα έχουμε μια βάση στα Μπόρα Μπόρα για το καλοκαίρι και στο Σαν Φρανσίσκο για το φθινόπωρο. Άνοιξη και χειμώνα δεν έχω σκεφτεί ακόμα που θα μένουμε, αλλά φαντάζομαι κάτι θα κάνουμε. Έχεις κάποια άλλη απορία να σου λύσω'';

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να απαντήσεις αυτές τις ερωτήσεις, κυρίως γιατί κανείς μας δεν γνωρίζει 100% τι είναι αυτό που ψάχνει. Σαφώς και υπάρχει ένα μοτίβο στις σχέσεις που κάνουμε στη ζωή μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξέρεις ΑΚΡΙΒΩΣ τι είναι αυτό που θα σε κάνει να μπεις σε μια σοβαρή σχέση.

Και κάπου εδώ μπαίνουν τα ζώδια, τα οποία ΠΡΟΦΑΝΩΣ και έχουν την απάντηση- τα’χουμε ξαναπεί αυτά, τα άστρα και τα ζώδια ΞΕΡΟΥΝ για αυτό και εμείς ύστερα από επιστημονικές google αναζητήσεις έρευνες καταλήξαμε σε αυτά τα χ, ψ πράγματα που θα κάνουν το κάθε ζώδιο να κάνει σοβαρή σχέση. Και επειδή ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, μαζί μας σε αυτό το post θα έχουμε τον Kanye West.

Κριός

Ένας κριός θα γίνει ολοκληρωτικά δικός σου αν έχεις την ίδια όρεξη και κέφι για να ξεζουμίσετε κάθε στιγμή της ημέρας. Έτσι και είσαι άνθρωπος που λατρεύει τα ταξίδια και να ανακαλύπτει συνέχεια καινούργια πράγματα, όπου και αν βρίσκεται τότε να ξέρεις ότι θα έχεις κλέψει την καρδιά του δύσκολου κριού.

Ταύρος

Τα ταυράκια αγαπάνε τη ζεστασιά του σπιτιού, κάνουν τα πάντα για τους δικούς τους ανθρώπους και καμιά φορά ξεχνάνε ότι πάνω από όλα πρέπει να φροντίζουν τον εαυτό τους. Αν, λοιπόν, είσαι άνθρωπος που φροντίζεις αυτόν που αγαπάς, δεν τον θεωρείς δεδομένο και είσαι πάντα εκεί, όποτε σε χρειαστεί τότε ο ταύρος θα γίνει για πάντα δικός σου.

Δίδυμος

Δύσκολη πίστα οι δίδυμοι- ΔΕΝ ΛΕΩ, αλλά έχουν και αυτοί τα κουμπιά τους, τα οποία έτσι και πετύχεις θα σε λατρεύουν for ever and ever. Ο δίδυμος θέλει να ξέρει ότι τον καταλαβαίνεις, ότι δεν τον κατακρίνεις για τις επιλογές του και ότι τον αγαπάς ΑΚΡΙΒΩΣ για αυτό που είναι. Τρελός; Τρελός. Δεν έχει σημασία, το μόνο που μετράει είναι να αισθάνεται καλά όταν βρίσκεται κοντά σου.

Καρκίνος

Ο καρκίνος ζητάει ένα πράγμα από τον άνθρωπο που θα μπει στη ζωή του, ασφάλεια. Έτσι και καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του τότε θα σε αγαπάει και θα σε φροντίζει για πάντα. Αν μάλιστα μπορέσεις να ”διαβάσεις” τη διάθεσή του και καταλάβεις τον τρόπο που λειτουργεί σε διάφορες καταστάσεις θα έχεις κερδίσει ένα πιστό σύντροφο για όλη σου τη ζωή.

Λέων

Τα λίγο ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ λιονταράκια θα γίνουν χαλί να τα πατήσεις αν είσαι άνθρωπος που δεν βαριέσαι να ανακαλύπτεις τον κόσμο γύρω σου, αν σου αρέσουν οι πολύωρες συζητήσεις για το σύμπαν, την ανθρώπινη ύπαρξη και τη σημαντικότητα της ισότητας. Σε περίπτωση που είσαι και αρκετά προσηλωμένος στους στόχους και την καριέρα σου τότε το λιοντάρι δεν θα φύγει από δίπλα σου.

Παρθένος

Αν δεν φοβάσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να είσαι ειλικρινής απέναντι στον σύντροφό σου τότε αυτός που ψάχνεις στη ζωή ανήκει στο ζώδιο του παρθένου. Είναι λίγο δύσκολοι χαρακτήρες, που δεν ανοίγονται σε όλους ενώ θέλουν ο άνθρωπος που θα μπει στη ζωή τους να τους στηρίζει και να τους φροντίζει. Άδικο έχουν;

Ζυγός

Για να κάνεις ένα ζυγό δικό σου, να πει ”αυτός είναι ο ΕΝΑΣ, τέλος δεν ψάχνω άλλο” πρέπει να τον αφήσεις ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει, να μην σε τρομάζει το γεγονός ότι είναι αρεστός και έχει πολλούς φίλους στη ζωή του και σίγουρα να μην τον περιορίζεις αλλά παράλληλα να μπορείς να τον βάλεις στη θέση του όταν πρέπει.

Σκορπιός

Οι μυστήριοι σκορπιοί θέλουν κάποιον δίπλα τους που να αναγνωρίζει τις δυνατότητές τους ενώ παράλληλα θα τον ενθαρρύνουν να κάνει τα πράγματα που θέλει. Αν νιώσει ότι τον στηρίζεις, ότι πιστεύεις 100% σε αυτόν και ότι μπορεί να σου πει ό,τι σκέφτεται θα γίνει για πάντα δικός σου.

Τοξότης

Για να σε βάλει στη ζωή του ένας τοξότης θα πρέπει να είσαι η χαρά της ζωής- να βρίσκεις το νόημα σε μικρά πράγματα στη ζωή, να είσαι ειλικρινής μαζί του και να ζεις (πάντα σε λογικά πλαίσια) τη ζωή σου χωρίς όμως να είσαι βαρετή. Μπερδεύτηκες, ε;

Αιγόκερως

Οι αιγόκεροι θέλουν κάποιον στη ζωή τους, που θα τους χαλαρώνει, θα τους κάνει να περνάνε καλά και να γελάνε αλλά παράλληλα να είναι κάποιος που έχει στόχους. Δεν αντέχουν τα άτομα που τους πιέζουν και μπορούν να κάνουν τα πάντα για εκείνον που θα τους στηρίξει και θα τους υπενθυμίζει ότι είναι σημαντικοί και αξίζουν τα καλύτερα.

Υδροχόος

Καλοί οι υδροχόοι, δεν λέω, αλλά για να σου αφοσιωθούν ολοκληρωτικά θα πρέπει να τους αφήσεις ελεύθερους να κάνουν τα δικά τους, αλλά παράλληλα να τους κάνεις να αισθάνονται ότι ανήκουν κάπου. Θέλουν να ενωθούν μαζί σου σε πιο πνευματικό επίπεδο, οπότε αν είσαι σε θέση να καταλάβεις την ψυχοσύνθεσή τους (και κυρίως να την αντέξεις) τότε είσαι καλό δρόμο.

Ιχθύς

Και κλείνουμε με τα ψαράκια, τα οποία θέλουν έναν άνθρωπο kinder έκπληξη στη ζωή τους γιατί τρελαίνονται με το άγνωστο και θέλουν κάποιον που δε θα σταματήσει να τους εκπλήσσει. Βέβαια τους νοιάζει ΠΟΛΥ το ταχτάρισμα, να τους έχεις στα ώπα ώπα, γιατί κακά τα ψέματα, θέλουν όλα να γυρνάνε γύρω από εκείνους. Πάντως αν νιώσουν ότι είσαι το λιμάνι τους, ο άνθρωπος τους ρε παιδί μου θα γίνουν για πάντα δικοί σου.