ΖΩΔΙΑ

Ερωτικές ανοιξιάτικες προβλέψεις 2016

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν τις ερωτικές ανοιξιάτικες προβλέψεις 2016.

Ο χειμώνας αφήνει πίσω του τη μελαγχολική διάθεση, καλωσορίζουμε την Άνοιξη με ανανεωμένη και θετική ενέργεια, αναζητάμε τη χαρά και την ευχαρίστηση. Αλλά αυτή την Άνοιξη, το σύμπαν παίζει επικίνδυνα παιχνίδια, έτσι αν έχετε υψηλές προσδοκίες στην αγάπη, καλό θα ήταν να τις μετριάσετε. Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτή η εποχή θα είναι δύσκολη συναισθηματικά, δεν θα πάρετε με ευκολία αυτό που θέλετε, θα χρειαστεί να καταβάλετε αρκετές προσπάθειες και να αγωνιστείτε για την αγάπη.

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της δύναμης και της σεξουαλικότητας, θα είναι ανάδρομος από τις 17 Απριλίου ως τις 30 Ιουνίου, έτσι σας φέρνει αντιμέτωπους με δύσκολες, ίσως και οδυνηρές εμπειρίες, βρίσκεστε σε ένα ψυχολογικό αδιέξοδο και φαντάζει δύσκολο να ξεμπερδέψετε τον μίτο της Αριάδνης. Αυτό το διάστημα, θα ήταν καλύτερο να αποφύγετε την έναρξη μιας νέας σεξουαλικής σχέσης, καθώς δεν θα βρείτε συναισθηματική και σεξουαλική ικανοποίηση. Κι αν μια παλιά αγάπη κάνει την επανεμφάνισή της, φυλάξτε ως κόρη οφθαλμού την καρδιά σας. Αντίθετα, αναμορφώστε τους στόχους σας στην ερωτική σας ζωή για την επιδίωξη της ευτυχίας σας.

Κριός

Μην απογοητευτείτε αν η θεά τύχη δεν είναι δίπλα σας αυτή την άνοιξη, το σίγουρο είναι ότι θα αποκτήσετε σημαντικά καρμικά μαθήματα για το μέλλον σας.  Η συνεχιζόμενη επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητά να χαμηλώσετε τους τόνους για να αποφύγετε ένα πιθανό πρόβλημα στη σχέση σας. Σίγουρα, θα έχετε δίπλα σας τον πλανήτη της αγάπης, την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας τον Απρίλιο, κι αυτό σας βοηθά να νιώσετε πιο όμορφοι και να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Όμως, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Άρης, θα είναι ανάδρομος, και σας ζητά να κάνετε μια παύση και να μη βιάζεστε στην αγάπη. Η Άνοιξη δεν είναι και η κατάλληλη εποχή για την αγάπη αλλά για να επαναξιολογήσετε σε βάθος τους στόχους σας και να σκεφτείτε σοβαρά τα πάντα, πριν εξορμήσετε στην επόμενη περιπέτειά σας. Χρειάζεται να ξεκουραστείτε αυτή τη σεζόν, τουλάχιστον θα ηρεμήσετε.

Ταύρος

Είστε ένα από τα λίγα ζώδια που θα απολαύσετε τον έρωτα και το πάθος, θα αγαπήσετε και θα αγαπηθείτε, θα νιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα στη σχέση σας, παίρνετε πολλά δώρα από το σύμπαν. Από τις 30 Απριλίου ως τις 24 Μαΐου, ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα είναι στο ζώδιό σας, έτσι μπορεί να υποκύψετε στην αισθησιακή και μαγνητική γοητεία κάποιου/ας που θα είναι αδύνατον να αντισταθείτε. Αν είστε σε σχέση, νιώθετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, ασφάλεια και σταθερότητα με τον αγαπημένο σας, ίσως ακόμα υπό την επιρροή της νέας Σελήνης του Μάη στο ζώδιό σας, κάνετε μια νέα αρχή συζητώντας για δέσμευση. Παρά την επιρροή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας τον Μάη, το σύμπαν σας ανοίγει ένα νέο παράθυρο στο μέλλον, με πολύ πάθος και αγάπη και η θετική συμπαντική ενέργεια σας ακολουθεί μέχρι το καλοκαίρι.

Δίδυμοι

Έχετε επιλύσει όλα τα αρνητικά ζητήματα στη σχέση σας; Μήπως υπάρχουν κάποιες συναισθηματικές εκκρεμότητες που ταλανίζουν την ψυχή σας; Ίσως έρθετε αντιμέτωποι με τις δικές σας εσωτερικές συγκρούσεις ή δημιουργήσετε ένταση με τον αγαπημένο σας για ένα ανεπίλυτο ζήτημα του παρελθόντος, καθώς ο Άρης θα είναι  ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, τον τομέα των σχέσεων, από τις 17 Απριλίου ως τις 27 Μαΐου. Αυτή δυστυχώς θα είναι μια χρονική περίοδος απογοητεύσεων και συγκρούσεων, δύσκολα θα νιώσετε ικανοποίηση. Εάν καταφέρετε να περιηγηθείτε σε αυτά τα δύσβατα και επικίνδυνα εδάφη με υπομονή και ανοχή και επιπλέον κατανοήσετε ότι οι στόχοι της σχέσης σας πρέπει να επαναξιολογηθούν, η σχέση σας θα γίνει ακόμη πιο ισχυρή. Εάν, ωστόσο, πέσετε στην παγίδα των ακραίων συναισθημάτων σας που είναι καιρό κλειδωμένα μέσα σας, μπορεί, στην καλύτερη περίπτωση, να περάσετε μια κρίση και στη χειρότερη, η πάλη για την εξουσία να οδηγήσει στο τέλος.

Καρκίνος

Εάν αισθανθείτε μόνοι αυτή την Άνοιξη ή βρεθείτε σε αρκετά διλήμματα και ανασφάλειες, υπενθυμίστε συνεχώς στον εαυτό σας ότι το σύμπαν σας ζητά να αναλύσετε τα συναισθήματα, τόσο τα δικά σας, όσο και του αγαπημένου σας, πριν χαρίσετε ολότελα την καρδιά σας. Ο Άρης θα είναι ανάδρομος από τις 17 Απριλίου έως τις 30 Ιουνίου και σας ζητά να κάνετε πίσω και να επαναξιολογήσετε την αγάπη. Ακόμα κι αν γνωρίσετε μια νέα αγάπη, δύσκολα θα απολαύσετε τόσο το συναίσθημα όσο και το σεξ. Καλύτερα θα ήταν να κρατήσετε μια σχέση πλατωνική μέχρι το τέλος του Ιουνίου, διαφορετικά διατρέχετε τον κίνδυνο της σεξουαλικής ή συναισθηματικής ασυμβατότητας, παρά τη χημεία που νιώθετε. Αν είστε σε σχέση, μπορεί κάποιος από τους δυο σας να υπαναχωρήσει, ίσως είτε εσείς, είτε ο αγαπημένος σας δεν νιώθετε οικειότητα και ζεστασιά. Ευτυχώς, αυτό θα είναι προσωρινό.

Λέων

Μια δυσάρεστη, αλλά διαφωτιστική συζήτηση σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας, ίσως κλονίσει προσωρινά την ευδιάθετη και χαρούμενη φύση σας. Από τις 17 Απριλίου ως τις 27 Μαΐου, ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον πέμπτο οίκο σας, του ρομαντισμού και του πάθους, δεν θέλετε να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, ίσως κάποια παλιά αγάπη έρθει και πάλι στη ζωή σας για να σας βάλει σε διλήμματα. Αυτή δεν είναι η ιδανική χρονική περίοδος για να ξεκινήσετε μια νέα σεξουαλική σχέση, ίσως δεν νιώσετε τόσο πάθος, όσο περιμένατε αρχικά. Αν είστε σε σχέση, νιώθετε  βαριά συναισθηματικά, ίσως απογοητευτείτε αν έχετε αυξημένες προσδοκίες. Αυτό το διάστημα σηματοδοτεί ένα σημαντικό σημείο καμπής στη σχέση σας, μπορεί να πάρετε μια απόφαση που επηρεάζει το μέλλον της. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να επαναξιολογήσετε την ερωτική σας ζωή και τις σεξουαλικές σας ανάγκες και να περιμένετε.

Παρθένος

Υποδέχεστε την Άνοιξη με ανοιχτή καρδιά, η θετική ενέργεια της Αφροδίτης και της νέα Σελήνης στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, τον Απρίλη, σας ανεβάζει στα ουράνια. Αν είστε σε σχέση, απολαμβάνετε έντονες παθιασμένες ερωτικές στιγμές, η ποικιλία δραστηριοτήτων ανανεώνει τη σχέση σας.  Ίσως αποφασίσετε το άνοιγμα κοινού λογαριασμού ή βελτιώνονται τα κοινά οικονομικά σας. Μπορεί επίσης να πάρετε αποφάσεις σχετικά με επενδύσεις ή ακόμη και να εξετάσετε την αγορά ενός σπιτιού μαζί ή τη συγκατοίκηση. Ο Μάης μπαίνει χαρίζοντάς σας σταθερότητα και ασφάλεια, καθώς ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, από τις 30 Απριλίου ως τις 24 Μαΐου, θα βρίσκεται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, και σας χαρίζει μια νέα σχέση με κάποιον/α που είναι διαφορετικός από το συνηθισμένο τύπο σας. Νιώθετε τη σχέση σας να δυναμώνει, η αγάπη επεκτείνεται, αισθάνεστε την αληθινή αγάπη.

Ζυγός

Μπορείτε να συμβιβαστείτε για χάρη της αγάπης; Η Άνοιξη ξεκινά αποβαλλόντας μια συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση στη σχέση σας, χάρη στον κυβερνήτη πλανήτη σας, την Αφροδίτη, αγκαλιά με τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, τον Απρίλιο. Αν και ο Άρης, ο κυβερνήτης του εβδόμου οίκου σας, θα είναι ανάδρομος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, από τις 17 Απριλίου ως τις 27 Μαΐου, δεν θα σας κάνει μεγάλη ζημιά, εάν είστε ανοιχτοί και επικοινωνιακοί με τον αγαπημένο σας. Αντίθετα, μπορεί να είναι πιο εύκολο και για τους δύο σας να συμβιβαστείτε, επιλύοντας προκλήσεις του παρελθόντος. Ο ανάδρομος Ερμής του Μάη στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, μπορεί να αποκαλύψει μια ισχυρή αφύπνιση για τα συναισθήματα κάποιου/ας που σας ενδιαφέρει. Η αγάπη μπορεί να εμβαθύνει ή να διαλυθεί, δεν θα υπάρχει μέση λύση.

Σκορπιός

Αφήνετε πίσω σας τις εμμονές και τα ακραία συναισθήματα, ιδιαίτερα τον Μάη, καθώς τόσο η Αφροδίτη όσο και η νέα Σελήνη θα βρίσκονται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Μια νέα αγάπη κυριεύει το μυαλό και την καρδιά σας, νιώθετε σταθερότητα και αρμονία στη σχέση σας. Όμως, προσοχή! Ο συγκυβερνήτης σας, ο Άρης, θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας από τις 27 Μαΐου ως τις 30 Ιουνίου, και σας ζητά να επαναξιολογήσετε τον τρόπο που επιδεικνύετε το πάθος σας, είναι υγιής ή νοσηρός; Ο ανάδρομος Άρης θα σας επηρεάσει με ένα δυναμικό, ίσως και με ακραίο τρόπο, με αποτέλεσμα να μην αισθάνεστε την ανάγκη για μια νέα σχέση ή νέες σεξουαλικές εμπειρίες ή νιώθετε να υπάρχει συναισθηματική απόσταση, έλεγχος και κτητικότητα στη σχέση σας. Λάβετε όμως υπόψη σας ότι τα ακραία συναισθήματα δεν θα σας φέρουν την αγάπη και το πάθος που τόσο ποθείτε.

Τοξότης

Αντιφατικά μηνύματα και διλήμματα σας κάνουν να κολυμπάτε σε τρικυμιώδεις θάλασσες, η χαρά και η αισιοδοξία έρχονται αντιμέτωπες με τον εγωισμό και την έπαρσή σας. Από τη μία πλευρά, η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη θα βρίσκονται τον Απρίλιο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, φέρνοντάς σας μια νέα αγάπη και άφθονη διασκέδαση. Αφήνετε ελεύθερη την καρδιά σας στον αγαπημένο σας ή ανταποκρίνεστε σε κάποιον/α που ερωτεύεστε με την πρώτη ματιά. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι από τις 17 Απριλίου ως τις 27 Μαΐου, ο Άρης, ο πλανήτης που κυβερνά τη δύναμη και το σεξ, θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας. Γίνεστε περισσότερο εγωιστές, χρησιμοποιείτε με λάθος τρόπο τη δύναμή σας, ίσως ακόμα προσβάλετε και πληγώσετε κάποιον/α που αγαπάτε. Αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι για εσάς. Σίγουρα μπορεί να συναντήσετε την αγάπη των ονείρων σας, αλλά εάν βιαστείτε να κάνετε τη σχέση σεξουαλική πολύ γρήγορα, θα απογοητευτείτε. Μη βιάζεστε και περιμένετε λοιπόν.

Αιγόκερως

Είστε αρκετά τυχεροί αυτή την Άνοιξη, η αγάπη κτυπά την πόρτα της καρδιάς σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή το διάστημα από 30 Απρίλιου ως 24 Μαΐου, όπου η  Αφροδίτη θα περιοδεύσει στον πέμπτο οίκο σας, τον τομέα του ρομαντισμού και του έρωτα. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, νιώθετε έτοιμοι να ανταποκριθείτε σε μια νέα αγάπη, να ερωτευθείτε κάποιον/α και να νιώσετε σταθερότητα, ασφάλεια και αισθησιασμό. Αν είστε σε σχέση, απολαμβάνετε με τον αγαπημένο σας μια άνευ όρων αγάπη, νιώθετε πιο κοντά συναισθηματικά, η δύναμη της αγάπης υπερισχύει της λογικής σας και των ανασφαλειών σας. Μια συμβουλή από τον ανάδρομο Άρη από τις 17 Απριλίου ως τις 27 Μαΐου στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας: Για να προχωρήσετε μπροστά, πρέπει να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος, αν εμμένετε σε έναν παλιό πόνο, η αγάπη θα σας προσπεράσει.

Υδροχόος

Τυχερές ημέρες ξημερώνουν στην αγάπη, καθώς τον Απρίλη τόσο η Αφροδίτη, όσο και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ελπίδων, χαρίζοντάς σας άφθονη διασκέδαση με τους φίλους σας και τον αγαπημένο σας. Εάν εσείς και ένας φίλος σας νομίζετε ότι είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε την υποβόσκουσα αμοιβαία χημεία μεταξύ σας, προχωρήστε. Όμως, δράστε πριν τις 17 Απριλίου, γιατί από τότε και μέχρι τις 27 Μαΐου, ο  Άρης θα είναι ανάδρομος και μπλοκάρει τις  ευκαιρίες να ξεκινήσετε μια νέα σεξουαλική σχέση με κάποιον/α από τον κοινωνικό σας κύκλο. Ευτυχώς, από τις 24 Μαΐου ως τις 17 Ιουνίου, το σύμπαν φέρνει μια χαρούμενη και ανέμελη ενέργεια στην ερωτική σας ζωή, χάρη στην Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Κάνετε νέα άλματα στην αγάπη, νιώθετε έντονα πάθη και  ρομαντισμό. Αδράξτε τις ευκαιρίες!

Ιχθύς

Αισθάνεστε τόσο όμορφα και γαλήνια, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και δύναμη, χάρη στην Πανσέληνο του Απρίλη στον επεκτατικό και χαρούμενο ένατο οίκο σας, αγκαλιάζετε όλον τον κόσμο. Περνάτε ξεχωριστές, μοναδικές μέρες αφού η αγάπη θα γίνει πιο βαθιά και σταθερή. Ίσως κάποιος/α από μακριά ή με διαφορετική κουλτούρα κινήσει το ενδιαφέρον σας. Η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας φαίνεται να είναι πολύ σημαντική τον Μάη, καθώς τόσο η Αφροδίτη, όσο και η νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας βοηθούν να μεταδώσετε το μήνυμά σας και τα βαθιά συναισθήματά σας. Το σύμπαν σας προσφέρει τη δυνατότητα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μαζί ειρηνικά. Κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή αυτό τον μήνα, μπορεί να χρειαστεί να επιλύσετε ζητήματα του παρελθόντος ή να συζητήσετε εκ νέου ημιτελείς συνομιλίες, αλλά ευτυχώς και οι δυο σας θέλετε την αλήθεια και όχι να κρύβεστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Νέα Σελήνη στις 7 Απριλίου 2016 στον Κριό
Αφροδίτη στον Κριό στις 5 Απριλίου 2016