ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επανασύνδεση: Μάθε πως θα την πετύχεις, ανάλογα με το ζώδιό του

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν για το πως μπορείς να χειριστείς την επανασύνδεση ανάλογα με το ζώδιο του.

Κριός

Δεν θα αφήσει έτσι εύκολα έναν χωρισμό να πάει χαμένος ο Κριός, εάν πιστεύει ότι έχει ακόμα αισθήματα μέσα του. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να τα ψάξει να τα βρει σε αυτήν τη ζωή και όχι κάπου άλλου. Εάν το πετύχει αυτό, θα σου κάνει στενό μαρκάρισμα, θα τρέχει εκεί όπου πηγαίνεις κι εσύ, θα τον βλέπεις ξαφνικά μπροστά σου. Θα σε γοητεύσει αυτό, εάν τον αγαπάς ακόμα, εάν όχι, θα σου σπάσει απλά τα νευρά. Κρατάμε την πρώτη εκδοχή, τον θέλεις και εσύ. Οπότε τον αφήνεις να συνεχίζει το παιχνίδι του, γιατί λατρεύει την δυσκολία που θα αντιμετωπίσει από εσένα, το ότι, δηλαδή, ζει τη σχέση σας από την αρχή.

Ταύρος

Ο Ταύρος για να περάσει σε επανασύνδεση μαζί σου, πρέπει να ξέρει από πριν τι θα ακολουθήσει. Τα θέλει όλα αναλυτικά και απαιτεί και από εσένα να του πεις τους σκοπούς που έχεις αυτή τη φορά για να σώσετε τη σχέση σας και να μη γίνουν τα ίδια λάθη με πριν. Θέλει όλα να γίνουν σωστά και να νιώθει ότι ακόμα είναι η μεγάλη σου αγάπη. Ναι, σε έχει πληγώσει, αλλά είσαι σε θέση να τον δεχτείς ξανά πίσω; Τον αγαπάς και δίνεις ακόμα μια ευκαιρία να δημιουργήσετε τη σχέση σας από την αρχή. Πηγαίνεις με τα δικά του νερά και δεν ξεχνάς να του υπενθυμίζεις ότι το μέλλον είναι μπροστά σας. Χωρίς πίεση φυσικά.

Δίδυμοι

Για να καταφέρεις να περάσεις σε μια μόνιμη σχέση με ένα Δίδυμο και να μην καταντήσεις σε …ιατρείο αποκατάστασης νευρών, από τον ψυχολογικό πόλεμο που θα σου κάνει, θα πρέπει απλά να κάνεις και εσύ ό, τι και αυτός. Πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν ζεις μαζί του μια σχέση αλλά αλλεπάλληλες επανασυνδέσεις, αφού μέσα σε ένα χρόνο μπορεί να ξεπεράσουν και τις 10. Φεύγει από τη σχέση χωρίς να σου δίνει αναφορά, και μετά από ένα μήνα, επανέρχεται λες και δεν έγινε τίποτα απολύτως. Απλά ήθελε μια κούρα ανανέωσης. Επειδή όμως και εσύ θα χρειαστείς αρκετές και για να μην τρέχεις στην Ελβετία, παίξε στους δικούς του ρυθμούς. Η σχέση σας και όλα τα συναφή της, απλά είναι παιχνιδάκι. Όλα καλά.

Καρκίνος

Για να περάσεις σε μια επανασύνδεση με έναν Καρκίνο, θα πρέπει πραγματικά να έχεις ατσάλινα νεύρα και αντοχές για να αντέξεις όλη αυτή τη φάση. Είναι σαν να ζεις ξανά τον χωρισμό σας 20 φορές πιο πάνω από την πραγματικότητα. Σαν να θέλεις να τα βροντήξεις όλα και να φύγεις μακριά του. Θέλεις να τον πνίξεις. Δεν αντέχεις άλλο. Ο λόγος; Απλά κάθε μέρα σου υπενθυμίζει όλα αυτά που έχουν γίνει μεταξύ σας στο παρελθόν και σε κάνει να νιώθεις τύψεις. Τι κάνεις τότε; Απλά βάζεις από το ένα αυτί και βγάζεις από το άλλο και του δίνεις ασφάλεια στον υπερθετικό βαθμό τώρα πια. Με μπόλικη υπομονή φυσικά.

Λέων

Ένας Λέοντας θα περάσει σε φάση επανασύνδεσης σαν να είναι η πρώτη σας γνωριμία. Αυτό σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση, η επιστροφή του δεν θα έχει στυλ απολογίας ούτε τύψεων για τα λάθη που έγιναν μεταξύ σας. Σημασία έχει ότι ήρθε και ξεκινάει από την αρχή τη σχέση σας. Το αποκορύφωμα είναι ότι η γοητεία του Λέοντα είναι τόσο μεγάλη που θα σε κάνει να υποκύψεις και να θέλεις να το ακολουθήσεις πιστά ξανά. Εκεί είναι το πρόβλημα. Εάν νιώσει ότι είσαι σίγουρη κατάσταση, τότε θα ξενερώσει πάλι. Μπορείς να τον κάνεις να τρέχει πίσω σου και να προσπαθήσει να σε κατακτήσει πάλι;

Παρθένος

Δεν θα σου ζητήσει και τόσο εύκολα συγγνώμη ένας Παρθένος που θα επιδιώξει να επιστρέψει ξανά στη ζωή σου και να ζητήσει επανασύνδεση σχέσης. Ούτε καν αυτό θα ζητήσει. Νιώθει απλά ότι πρέπει να το κάνει. Από την άλλη, πιστεύει ακράδαντα ότι εάν χωρίσετε, πάει και τέλειωσε. Άρα για να θέλει να τα βρείτε ξανά, κάτι σοβαρό και περίεργο συμβαίνει. Ότι έχει μετανιώσει για αυτά που σου έκανε, ότι ανακάλυψε ξαφνικά ότι είσαι το άλλο του μισό, και πολλά άλλα δικά του. Για να καταφέρεις όμως να μπεις ξανά στη ζωή του δυναμικά, θα πρέπει να ξέρεις ότι κάθε μέρα θα σε ελέγχει για τις πράξεις αγάπης σου προς αυτόν.

Ζυγός

Ένας Ζυγός γενικά αποζητά να έχει πάντα σχέση και να μην είναι μονός του. Δεν τα πάει και τόσο καλά με τη μοναξιά του. Οπότε εάν ο ίδιος επιδιώξει να τα βρείτε ξανά, πρόσεξε καλά. Ίσως να έρχεται πίσω γιατί δεν βρήκε κάτι άλλο, γιατί ίσως έχει καταλάβει τα λάθη του, γιατί του έλειψες, γιατί πραγματικά σε αγαπά. Όποια και να είναι η αιτία, σημασία έχει η επιστροφή του και αυτή τη φορά από μόνος του σου δίνει την πρώτη θέση στη σχέση σας. Δηλαδή; Εσύ θα αναλάβεις πρωτοβουλίες, για να αποφύγει τυχόν λάθη δικά του ξανά.

Σκορπιός

Εάν τελικά κάνει την κίνηση ο Σκορπιός να τα βρείτε ξανά, να ξέρεις ότι θα επιστρέψει στη ζωή σου κρατώντας μια απόσταση ακόμα από εσένα. Θέλει να νιώσει ότι το κλίμα είναι αυτό που περιμένει. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν έχεις κάνει κάτι άλλο εσύ το διάστημα της απόστασής σας και ότι στην καρδιά σου έχει ακόμα την πρώτη θέση. Οπότε, παίζεις στο δικό του παιχνίδι και τουλάχιστον στην αρχή, θα πας με τα δικά του νερά. Και βέβαια σου έχει λείψει τόσο καιρό και πάντα περίμενες με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή. Μεταξύ μας.

Τοξότης

Ακόμα και σχέση να έχεις με τον Τοξότη, θα νιώθεις ότι είσαστε σε κατάσταση χωρισμού. Και αυτό γιατί γενικά είναι τύπος που του αρέσει να έχει το δικό του ελεύθερο χρόνο, για όσο καιρό κρατήσει αυτό. Οπότε, όταν ένας χωρισμός είναι αναπόφευκτος, θα δεις ότι θα επιστρέψει ξανά στη ζωή σου, γιατί σε έχει σίγουρο χαρτί και αναζητά ξανά την ασφάλειά σου. Δεν θα μπεις σε καμία διαδικασία να τον κρίνεις, γιατί σε άφησε, γιατί ο ίδιος δεν πιστεύει ποτέ κάτι τέτοιο και μπαίνει έτσι απλά στην επανασύνδεση λες και ήταν μια ανάπαυλα και ανανέωση που κάνατε στη σχέση και την αγάπη σας.

Αιγόκερως

Για να επιστρέψει ο Αιγόκερως ξανά κοντά σου και να κάνετε προσπάθεια για μια νέα δημιουργική σχέση, θα πρέπει να τον αφήσεις να κάνει αυτός τα βήματα εκείνα που πιστεύει ότι τελικά θα σώσει, αυτή τη φορά, την αγάπη σας. Ποια είναι αυτά; Θα ξεκινήσει την επανασύνδεσή σας με ένα πρόγραμμα δικό του, που θα αποσκοπεί στην αποφυγή των λαθών του παρελθόντος. Εάν δει και από εσένα ότι πραγματικά ακόμα τον αγαπάς και έχεις μετανιώσει για τα κενά που άφησε η απόστασή σας, τότε θα ρισκάρει. Θα σου υπενθυμίσει ότι η αγάπη σας έκανε απλά ένα διάλειμμα και είναι σε θέση τώρα να κάνει τα πάντα για να σώσει το μέλλον σας.

Υδροχόος

Γενικά, ο Υδροχόος είναι άτομο που δεν θα κλείσει τόσο εύκολα την πόρτα σε μια σχέση στο παρελθόν του, αλλά εάν συμβεί μια επιστροφή από τα παλιά, θα την δεχτεί. Αυτό το κάνει γενικά γιατί ίσως να μην έχει βρει κάτι άλλο που θα καλύψει τις απρόβλεπτες προθέσεις του. Η επιστροφή σου κοντά του, δεν θα έχει να σου δώσει κάτι καινούργιο, απλά συνεχίζετε από εκεί όπου αφήσατε τη σχέση σας, η ελευθερία του είναι τόσο μεγάλη, που σπάνια και δύσκολα θα τον εγκλωβίσεις στο δικό σου κλουβί. Χάρισε του ξανά την ελευθερία του και απλά θα τον κοιτάζεις από χαμηλά εσύ, αφού πάντα θα πετάει στα σύννεφα. Και έτσι πάντα νιώθει, «ελεύθερο πουλί».

Ιχθύς

Για να μπορέσεις να μπεις ξανά σε φάση επανασύνδεσης με τον Ιχθύ, θα πρέπει να του δείξεις στον υπερθετικό βαθμό, ότι τον αγαπάς ακόμα, ότι σου έλειψε, ότι τον έχεις ανάγκη. Οι ανασφάλειές του γενικά είναι πολλές και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να πληγωθεί από μια ερωτική κατάσταση, εάν δεν πάρει αυτά που θα τον καλύψουν. Μην ξεχνάς κάτι σημαντικό. Λέει λόγια μόνο και μόνο για πάρει την επιβεβαίωση από εσένα. Η επιστροφή του δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση, όποτε υπομονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Ποια είναι η γυναίκα των ονείρων του ανάλογα με το ζώδιο του;
Τips για μια σταθερή σχέση