ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια δεν πρέπει να βγουν ούτε ραντεβού. Συνδυασμοί απαγορευτικοί

Ποιος έχει χρόνο και διάθεση για αποτυχημένα ραντεβού; Ελπίζω οι περισσότερες - αν όχι όλες - να απαντήσατε «Όχι εγώ» για να προχωρήσουμε στο παρασύνθημα με κοινό στόχο: το να σώσουμε τον εαυτό μας από πιθανές ερωτικές απογοητεύσεις. Η αστρολογία θα μας βοηθήσει σε αυτό.

Διότι μπορεί εσύ να γοητεύτηκες από τον σαγηνευτικό Σκορπιό, αλλά στην περίπτωση που είσαι Διδυμάκι, άστο καλύτερα μην δεχτείς να βγείτε, δεν έχει νόημα σου λέω. Κάποια πράγματα είναι ασύμβατα και σου το λένε και οι θέσεις των άστρων. Ποια είσαι εσύ να πας κόντρα στην αστρολογία;

Ακολουθούν εκείνοι οι συνδυασμοί ζωδίων που είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν. Γι’ αυτό σου λέω, ούτε ραντεβού.

Κριός – Αιγόκερως

Οι Κριοί θέλουν να σπάνε τους κανόνες και οι Αιγόκεροι να τους δημιουργούν. Ο Κριός θα νιώθει συνεχώς ότι τον κατακρίνουν, ενώ ο αυθορμητισμός είναι το στοιχείο του. Ο Αιγόκερως, από την άλλη, δε μπορεί να πάει ούτε για σουβλάκι χωρίς να το προγραμματίσει. Ο ρομαντισμός θα πεθάνει πολύ γρήγορα και ο ενθουσιασμός ενός Αιγόκερου για τη δουλειά του, θα κάνει τον Κριό να νιώθει ότι είναι σε μια σχέση με περισσότερα από δύο άτομα.

Ταύρος – Υδροχόος

Οι ρομαντικοί Ταύροι είναι κάποιες φορές “too much” για τους πιο άνετους Υδροχόους που δεν καταλαβαίνουν γιατί πρέπει να λένε “σαγαπώ” σε κάθε τηλεφώνημα. Απ’ την άλλη ένας Ταύρος δεν μπορεί να κατανοήσει πώς ο Υδροχόος συνδυάζει τη λογική με την επαναστατικότητα, και γιατί θέλει να πληρώνουν και οι δύο μετά από τόσο λίγα ραντεβού.

Δίδυμοι – Σκορπιός

Ενώ τα πάτε πολύ καλά στο φλερτ, καθώς είστε έξυπνοι και πολύ ερωτικοί, όταν πρέπει να συμφωνήσετε τι έχετε και ποια είναι η σχέση σας, χάνεται η μπάλα. Ο Δϊδυμος το έχει πάρει πιο χαλαρά, ενώ ο Σκορπιός θα απαιτεί αποκλειστικότητα και εμπιστοσύνη πριν καν έρθει το πρώτο φιλί. Η σαγήνη του Διδύμου και η αδυναμία του Σκορπιού να τον κατακτήσει ολοκληρωτικά, θα βγάλει στον δεύτερο τον χειρότερο και πιο ζηλιάρη εαυτό του, ενώ αν ο Δίδυμος πέσει, τότε θα είναι απολύτως κάτω από τον χειριστικό Σκορπιό.

Καρκίνος – Τοξότης

Ο Τοξότης έρχεται στη ζωή σου ξαφνικά και τα παρασύρει όλα σαν ανεμοστρόβιλος κι ένας Καρκίνος το χρειάζεται καμια φορά αυτό για να βγει από το καβούκι του. Δεν μπορεί όμως να το διαχειριστεί για πολύ. Για τον ελεύθερο Τοξότη από την άλλη, η ανάγκη του Καρκίνου για οικειότητα και συντροφικότητα από το δεύτερο ραντεβού, θα είναι σκότωμα.

Λέων – Ιχθύς

Ο ονειροπόλος Ιχθύς γοητεύει τον δυναμικό Λέοντα, αλλά όταν τα πράγματα αρχίσουν να γίνονται μυστηριώδη στα νερά του ψαριού, το λιοντάρι δε θα περνάει καλά με το πόσο καταθλιπτική μπορεί να γίνει η φάση του, ενώ δε θα μπορεί να διαχειριστεί το ότι ας πούμε τολμάει να μην απαντάει στα μηνύματά του. Ο Ιχθύς από την άλλη θα πλήξει γρήγορα με το πόσο εγκωμιάζει ο Λέων τον εαυτό του, ενώ εκείνος θέλει να φιλοσοφήσουν τη ζωή.

Παρθένος – Ζυγός

Ο Παρθένος κινείται στη ζωή του με γνώμονα την αυτοβελτίωση, ενώ ο Ζυγός βλέπει τον κόσμο κάπως πιο ρομαντικά. Ο πρώτος θέλει δράση και σιγουριά, ενώ ο δεύτερος θέλει αυθορμητισμό και τα πράγματα να κυλούν αργά και όπου βγει. Ο Παρθένος θα χάσει την υπομονή του και ο Ζυγός τη σεξουαλική του διάθεση.