ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια θα σε κάνουν ό,τι θέλουν (και δεν είναι απαραίτητα κακό)

Οι άνθρωποι που σε κάνουν ό,τι θέλουν δεν είναι και η προτιμότερη παρέα, αλλά στην πραγματικότητα πρέπει πρώτα να δούμε για ποιο λόγο είναι κανείς χειριστικός, αφού δεν το κάνουν όλοι με κακία ή δόλο. Τα ζώδια μπορούν να φανερώσουν πολλά για τον χαρακτήρα και τα κίνητρα κάποιου για τις ενέργειές του - έτσι και για το γιατί να θέλει κανείς να κάνεις αυτό που θέλει εκείνος.

Βέβαια, από το να πείσεις τις φίλες σου να πάτε στο τάδε μπαρ, μέχρι να καθοδηγήσεις έμμεσα κάποιον στη φοροδιαφυγή ας πούμε, υπάρχει μια τεράστια απόσταση. Τα ακόλουθα ζώδια, λοιπόν, είναι εκείνα που επιδίδονται συχνότερα στον χειρισμό και την χειραγώγηση, αλλά όχι απαραίτητα για κακό.

Δίδυμος – Σε μαγεύει με τη γοητεία του

Προσαρμοστικοί και ευέλικτοι, οι Δίδυμοι μπορούν να ταιριάξουν σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθούν, και μάλιστα να γοητεύσουν όποιο κοινό κι αν κληθούν να αντιμετωπίσουν. Είναι επίσης πολύ καλοί με τις λέξεις, με τις οποίες παίζουν με τρόπο που θα σε κάνει να τους πιστέψεις άσχετα με το αν αυτό που λένε είναι αλήθεια ή όχι. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με την πρόθεση ενός Διδύμου να κάνει τα πάντα ενδιαφέροντα. Οι χειρισμοί τους είναι περισσότερο λεκτικοί και παιχνιδιάρικοι, παρά πραγματικά επικίνδυνοι – εκτός αν αυτός είναι ο στόχος τους. Είναι σαν να έχουν βάλει στοίχημα με τον εαυτό τους να γοητεύσουν και τους πλέον διαφορετικούς ανθρώπους από αυτούς – άσχετα με το αν τελικά τους θέλουν δίπλα τους.

Καρκίνος – Καρδιά που σε αιχμαλωτίζει

Οι χειρισμοί του Καρκίνου έχουν να κάνουν με την απέραντη θάλασσα συναισθημάτων με την οποία «πνίγει» τους ανθρώπους που τον ενδιαφέρουν – θα κάνει τα πάντα και θα χειραγωγεί τους πάντες μέχρι να νιώσει την επιβεβαίωση ότι όσα κάνει (θα) έχουν ανταπόδοση. Είναι καχύποπτοι με τους πάντες και αυτή η ανάγκη τους να αγαπηθούν σε συνδυασμό με την αιώνια αμφιβολία τους για τον άλλον, τους αγχώνει αρκετά. Στην πραγματικότητα θέλουν απλά να είναι όσο πιο κοντά γίνεται με το άλλο τους μισό, δίνουν ίσως τα περισσότερα από κάθε άλλο ζώδιο γι’ αυτό κι αν χωρίσεις ποτέ από έναν Καρκίνο, θα αναρωτιέται ακόμα κι αν δε μιλάτε πια, πώς γίνεται να σ’ αγαπάει από μακριά.

Σκορπιός – Ύπουλες στρατηγικές

Το πιο χειραγωγικό ζώδιο όλων είναι ο Σκορπιός, δεν είναι τυχαία και το σύμβολό του ένα μικρό, ύπουλο πλάσμα, του οποίου το απροσδόκητο τσίμπημα μπορεί να σε σκοτώσει. Έχουν μια εσωτερική φιλοδοξία να σε κρατήσουν κοντά τους, ενώ παράλληλα ερευνούν διεξοδικά το περιβάλλον. Ξεχωρίζουν τις αδυναμίες σου, θα σου πουν ακριβώς αυτό που θες να ακούσεις και θυμούνται όλα όσα τους λες, αλλά μόνο επειδή μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν κάτι από αυτά αργότερα. Βέβαια, όλη αυτή η πονηριά τους δεν είναι μόνο για να αποκτήσουν τον έλεγχο των πραγμάτων, αλλά και για να προστατεύσουν όσα τους ενδιαφέρουν και όσους αγαπούν.