ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που δε θα σταματήσουν για κανένα λόγο να φλερτάρουν

Ποιος μπορεί να είναι σήμερα σίγουρος για τις προθέσεις του ανθρώπου με τον οποίο φλερτάρει; Κανείς. Οι σχέσεις είναι φοβερά πολύπλοκες και εύθραυστες πια, ειδικά όταν ξεκινούν που τα πάντα και τίποτα μπορεί να τις διαλύσει και να τις τελειώσει πριν την ώρα τους. Υπάρχουν, λοιπόν, τρία ζώδια που πρέπει εκ των προτέρων να ξέρεις ότι δεν μπορούν να σταματήσουν να φλερτάρουν με άλλους, όσο κι αν τους αρέσεις.

Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα σε δουν σοβαρά, αλλά είναι στη φύση τους να επιβεβαιώνονται φλερτάροντας ακόμα και με τους τοίχους. Αν μπορείς να το διαχειριστείς, καλή σου τύχη.

Κριός

Οι Κριοί φλερτάρουν με κάθε άνθρωπο που θα βρεθεί στο δρόμο τους. Κάπως έτσι σου δείχνουν ότι σε εκτιμούν σαν άνθρωπο κι ότι ενδιαφέρονται για ό,τι προκύψει. Είναι περιπετειώδεις και δεν τους νοιάζει αν θα τους απορρίψει κάποιος, ενώ παράλληλα νομίζουν ότι όλοι σκέφτονται όπως κι εκείνοι, οπότε θα τους κάνει φοβερή εντύπωση αν νομίζει κάποια ότι τη θέλουν για κάτι παραπάνω από κάτι περιστασιακό.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι δύο άνθρωποι σε έναν και κάπως έτσι λειτουργεί και το μυαλό τους, οπότε όταν φλερτάρουν με κάποια δεν είναι ποτέ αρκετά ξεκάθαροι: μια θέλουν, μια δε θέλουν, μια πρέπει, μια δεν πρέπει. Χρειάζεται να ακούσεις από τον Δίδυμο ότι θέλει να είναι μόνο μαζί σου, αλλιώς μην επενδύσεις απλά στο φλερτ του.

Λέων

Τα Λιοντάρια δεν αγαπούν τίποτα παραπάνω από τον εαυτό τους, οπότε όταν σε φλερτάρουν το κάνουν βασικά για να ικανοποιήσουν το εγώ τους και να διασκεδάσουν. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι με το να κάνουν εσένα να νιώσεις καλά, θα νιώσουν κι εκείνοι καλά, άρα είναι πολύ εύκολο να παίξουν με συναισθηματισμούς για να σε ρίξουν και να τονώσουν τον εαυτό τους.