ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους εντείνοντας την ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς μαζί τους περνώντας χαλαρές στιγμές που σε βοηθούν να εκφραστείς και να ανταλλάξεις απόψεις. Εμπορικές συναλλαγές και δημόσιες σχέσεις είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο, η επικοινωνιακή σου χάρη και η πειθώ θα δώσουν λύσεις και θα αναπτύξουν συμφωνίες που θα είναι θετικές για εσένα. Απόλαυσε πιθανές προσκλήσεις για διασκέδαση που θα ανεβάσουν το κέφι σου και θα σου χαρίσουν νέες γνωριμίες.

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Παράλληλα όμως θα πρέπει να περιορίσεις τάσεις σπατάλης που εκδηλώνονται και μπορεί να βάλουν φωτιά στον προϋπολογισμό σου, βγάζοντάς τον εκτός ορίου. Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι η κτητικότητα και το πείσμα μπορεί να ταλαιπωρήσουν τη σχέση σου. Καλύτερο είναι να επικεντρωθείς στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, παρά να προσπαθήσεις να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους με δυσάρεστες συνέπειες.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ώθηση να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο και να διεκδικήσεις την προσοχή και την κατανόηση των συνεργατών και του συντρόφου σου. Η ενεργητικότητα και η αυτοπεποίθηση εκτοξεύεται δίνοντάς σου την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε επαγγελματικές αποφάσεις και κινήσεις που μπορούν να αποδώσουν πολλά, νέες συνεργασίες μπορεί να υπάρξουν που θα σημάνουν θετικές εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα. Πρόσεξε μόνο την συμπεριφορά σου καθώς η επιθετική σου διάθεση και ο υποκειμενισμός μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις οδηγώντας σε προβλήματα και αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα για εσένα.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους εντείνοντας την ανάγκη για να μείνεις μόνος, μακριά από όλους. Η διάθεσή σου είναι περίεργη, η εσωστρέφεια έντονη και αυτό που κυρίως σε προβληματίζει είναι ζητήματα που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις και που λειτουργούν σαν βαρίδι στην ψυχολογία σου. Η θολή σκέψη μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας και στη δουλειά, καθώς δύσκολα θα μπορέσεις να συγκεντρωθείς και πιθανά είναι τα λάθη που θα σε εκθέσουν. Κάνε στροφή στην τέχνη και τη μουσική που θα σε βοηθήσουν να αναθαρρήσεις.

Λέων

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και η διάθεση να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα είναι έντονη, καθώς περνάς όμορφα μαζί τους και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και σχέδια που μπορείς να υλοποιήσεις μαζί τους. Σημαντικές για εσένα είναι οι ομαδικές προσπάθειες αφού σου δίνουν την ευκαιρία να συμμετέχεις σε κοινούς στόχους και να καταβάλεις την δική σου προσπάθεια. Να θυμάσαι ότι μπορείς να εκτοξεύσεις την ένταση στα ύψη λόγω αλαζονείας που πιθανά να έρθει στο προσκήνιο, ιδιαίτερα σε πρόσωπα που δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο σκέψης σου.

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και ρίχνεις όλο σου το βάρος σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου, καθώς αυξάνονται υποχρεώσεις και ευθύνες που λειτουργούν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου λόγω άγχους, καθώς είναι αυτά που μπορούν να βάλουν φωτιά σε ότι αφορά σχέσεις με ανωτέρους και πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σου. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που σου δίνεται για να δείξεις τις ικανότητες που έχεις με σκοπό πάντα την προσωπική σου εξέλιξη στην όποια ιεραρχία υπάρχει στον επαγγελματικό χώρο.

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε σπουδές και σεμινάρια που πιθανά σε ενδιαφέρουν και να κάνεις βήματα προς την παρακολούθησή τους. Πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε προσκαλέσουν για να διασκεδάσεις μαζί τους, μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα. Άλλωστε μπορείς να πρωταγωνιστήσεις με το χιούμορ και την αισιοδοξία σου, κάτι που θα προσελκύσει και πρόσωπα σε ερωτικό επίπεδο. Προσοχή σε τάσεις αμέλειας και τεμπελιά σε ότι αφορά την καθημερινότητα.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους ανεβάζοντας την εσωτερική ένταση και τον εκνευρισμό, καθώς έρχονται στην επιφάνεια φοβίες και απωθημένα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Σημαντικό είναι να ασχοληθείς σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές και ζητήματα σε σχέση με τρίτους αφού έχεις την ευκαιρία να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς για να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ανάγκη ελέγχου και η καχυποψία μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή, επικεντρώσου στο πάθος και τον ερωτισμό και δεν θα χάσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς έχεις την ανάγκη να φέρεις την απαιτούμενη ισορροπία σε ότι αφορά συνεργασίες και προσωπική ζωή για να επικρατήσει η αρμονία. Σημαντικές μπορεί να είναι οι ευκαιρίες σε σχέση με νέα επαγγελματικά βήματα και συνεργασίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη. Φρόντισε να μην συμβιβάζεσαι ικανοποιώντας τους γύρω σου αλλά αφήνοντας τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου σε δεύτερη μοίρα, αργά ή γρήγορα είναι κάτι που θα σε ενοχλήσει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς στα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου. Πιθανό είναι να αυξηθούν αγγαρείες και υποχρεώσεις σε ότι αφορά την εργασία και αυτό να εντείνει πιθανό εκνευρισμό και άγχος. Σημαντικό είναι το γεγονός του πώς εκτονώνεις τα νεύρα σου, καθώς επικεντρώνοντας την ενέργειά σου σε άσκηση θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να βοηθήσεις τον εαυτό σου στο να ανταποκριθεί στο απαιτητικό πρόγραμμα που έχεις. Άφησε την γκρίνια και την επικριτικότητα στην άκρη, μόνο εντάσεις θα φέρουν κυρίως σε συναδελφικό επίπεδο.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου να ξεχειλίζει, καθώς επιδιώκεις να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Είναι σημαντικό να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με το ταίρι και την παρέα σου λάμποντας από χαρά. Οι δημιουργικές σου ανησυχίες έρχονται στο προσκήνιο και πιθανό είναι να στραφείς στο θέατρο ή τον κινηματογράφο για να περάσεις όμορφα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την ανάγκη προσοχής που επιδιώκεις να έχεις, καθώς δεν αποκλείεται να χάσεις το μέτρο και αυτό να ενοχλήσει.

Ιχθύς

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και επιδιώκεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με την οικογένεια. Θέλεις να περάσεις πολλές ώρες μαζί τους, να νιώσεις τρυφερότητα και ζεστασιά που χρειάζεσαι έντονα αυτή την ημέρα. Η κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να προκαλέσουν ένταση και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Μπορείς να διαμορφώσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο και να καλέσεις κοντινά σου πρόσωπα περνώντας όμορφες στιγμές που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την εσωστρέφεια.