ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου ωθώντας σε στο να εκφράσεις με δυναμισμό τις προσωπικές σου ανάγκες και να διεκδικήσεις την κάλυψή τους από τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου και κυρίως από συνεργάτες και το ταίρι σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι καθώς δεν θα είναι δύσκολο να γίνεις εριστικός και επιθετικός, κάτι που θα δημιουργήσει έντονα νευρικό κλίμα και διαταραγμένες σχέσεις. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγεις από την ένταση και να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου,, συνεργάτες ή ακόμα και πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου διασκεδάζοντας με την ψυχή σου.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και έντονος είναι ο συναισθηματισμός που σε καταλαμβάνει καθώς τραύματα του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα και τις δράσεις σου γιατί δεν αποκλείεται λόγω συναισθηματισμού να μην συγκεντρώνεσαι σε υποχρεώσεις που έχεις και αυτό μπορεί να φέρει λάθη. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φοβίες που μπορεί να έχεις δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και παίρνοντας μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και σου δίνεται η δυνατότητα να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για σένα να επικοινωνήσεις μαζί τους και να εκφράσεις πιθανές σκέψεις και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Οργανώσεις και σύλλογοι μπαίνουν στο πρόγραμμά σου αφού σε ενδιαφέρει να προσφέρεις σε ομαδικό επίπεδο για κοινούς στόχους που μπορεί να ενδιαφέρουν κοινωνικά σύνολα. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες ή σπουδαίες προσωπικές σχέσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να έχεις αναλάβει υποχρεώσεις που λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου αλλά και το περιβάλλον που κινείσαι. Προσοχή γιατί η ένταση θα σε οδηγήσει σε συγκρούσεις για αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να προωθήσεις σημαντικούς στόχους σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς όλα δείχνουν ότι υπάρχουν ευνοϊκές διαθέσεις τόσο από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου όσο και από εσένα επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δίνοντάς σου την ώθηση να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις. Η αισιοδοξία είναι στα ύψη και επηρεάζει θετικά την προσωπική σου ζωή γι’ αυτό μην διστάσεις να πραγματοποιήσεις μία κοντινή απόδραση με το ταίρι σου και θα σου δώσει την ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και το/η σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία και να περάσεις υπέροχα ξεφαντώνοντας και συζητώντας για θέματα πνευματικά που σου κινούν το ενδιαφέρον.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και έντονος είναι ο εκνευρισμός από το πρωί γι’ αυτό δεν αποκλείεται να εκτονωθείς στο ταίρι σου ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει καθώς η καχυποψία και η ζήλια εκτοξεύονται στα ύψη. Επικεντρώσου στο πάθος και στον ερωτισμό και μην αφήνεις κατώτερα συναισθήματα να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ώθηση για να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο απογειώνοντας το ρομαντισμό και την τρυφερότητα που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο να εξισορροπήσει καταστάσεις στη σχέση σου.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για σένα να επικρατεί η ισορροπία και αρμονία στις συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή. Καλό είναι βέβαια να εκφράζεις αυτά που έχεις και εσύ ανάγκη γιατί η τάση του να καταπιέζεσαι σε οδηγεί σε καταστάσεις που δεν σε καλύπτουν. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου διασκεδάζοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή πάρτι και να λύσεις όποιες παρεξηγήσεις οι εντάσεις μπορεί να είχαν υπάρξει το προηγούμενο διάστημα.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και επικεντρώνεσαι στο να τακτοποιήσεις δουλειές καθημερινότητας και ρουτίνας που μπορεί να σε απασχολούν. Είναι σημαντικό να περιορίσεις το άγχος, την γκρίνια και την επικριτική σου διάθεση γιατί είναι αυτά που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο όσο και με το ταίρι σου. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα και να περάσεις όμορφες στιγμές με δικούς σου ανθρώπους ξεφεύγοντας από καθημερινά ζητήματα και έννοιες που μπορεί να σε προβληματίζουν απολαμβάνοντας την παρέα και το καλό φαγητό.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στο να περάσεις καλά με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία καθώς αυτό που είναι σημαντικό για σένα είναι να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με αγαπημένα πρόσωπα. Η διασκέδαση μπορεί να υπάρξει και μέσα από την τέχνη για αυτό και δεν θα διστάσεις να βάλεις στο πρόγραμμά σου μία θεατρική ή κινηματογραφική παράσταση. Το τρίγωνό της με τον Δία στο ζώδιό σου απογειώνει τη διάθεσή σου και είναι βέβαιο ότι θα έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς αφού εντυπωσιάζεις με τη γοητεία τη γενναιοδωρία και την αισιοδοξία που αποπνέεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς είναι σημαντικό για σένα να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα που μόνο τα οικεία σου πρόσωπα μπορούν να δώσουν. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις την κυκλοθυμία και τη νευρικότητα λόγω αναμνήσεων που μπορεί να έρχονται στο νου γιατί είναι αυτά που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σε είχαν πληγώσει μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον αφήνοντας πίσω ότι σε βαραίνει ψυχολογικά.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος (αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους) καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις να συζητήσεις να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι δεν αποκλείεται να προκύψουν, μη χάσεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα όπου θα ανταλλάξεις απόψεις. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στα όνειρα και στους στόχους σου. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να περάσεις μοναδικά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα κυριαρχήσουν σε προσωπικό επίπεδο.

Ιχθύς

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς θέλει στα πρόσωπα γύρω σου και κυρίως το ταίρι σου να σου δίνουν σταθερότητα, ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Η καλή παρέα με λίγους φίλους και καλό φαγητό είναι ιδανική λύση για εσένα, εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να περάσεις όμορφα. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Τοξότη πιθανά να φέρει κοινωνικές υποχρεώσεις στο προσκήνιο που δεν μπορείς να αρνηθείς φρόντισε να απολαύσεις κάθε στιγμή γιατί μπορείς να περάσεις μοναδικά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν τον αισθησιασμό.