ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 9 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου επικεντρώνοντας την προσοχή σου στις ανάγκες σου και πώς θα τις εκφράσεις στα σημαντικά πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν. Πιθανό είναι να γίνεις έντονα εγωιστής και υποκειμενικός προσπαθώντας να πείσεις τους γύρω σου γι’ αυτά που θέλεις, αυτό θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την απαισιοδοξία και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης καθώς δεν αποκλείεται καταστάσεις που βιώνεις σε επαγγελματικό επίπεδο να σου δημιουργούν φόβους ανασφάλειες και άγχος.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό εντείνοντας την εσωστρέφεια και τη διάθεση να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς τραύματα του παρελθόντος και καταστάσεις που έχεις βιώσει είναι πιθανόν να έρθουν και πάλι στο μυαλό σου και να σε ταλαιπωρήσουν. Προσπάθησε μέσω της τέχνης και του διαλογισμού να καταφέρεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου, διαφορετικά η μελαγχολία θα είναι έντονη. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν δίνει χέρι βοηθείας για να ξεπεράσεις την κατήφεια καθώς εντείνεται η μοναχικότητα και δεν αποκλείεται να γίνεις απότομος και να ξεσπάσεις σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού περίγυρου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συζητήσεις πρωτότυπα σχέδια και επαναστατικές ιδέες που μπορεί να έχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από τις παρέες σου που να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Οι ομαδικές δράσεις σου ταιριάζουν, γι’ αυτό είναι πιθανό να ενταχθείς σε συλλόγους ή οργανώσεις. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την καχυποψία και την ανασφάλεια και πιθανό είναι να ξεσπάσεις σε φιλικά σου πρόσωπα δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και πιθανό είναι να σκέφτεσαι επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα και λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν κοινωνικές υποχρεώσεις ή οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείς, καλό είναι να μην δυσανασχετείς και να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία για να κάνεις βήματα που μπορούν να σε βοηθήσουν την προσωπική σου εξέλιξη. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει πιθανούς φόβους και απωθημένα και δεν αποκλείεται να γίνεις αδιάλλακτος και σκληρός με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι χαλώντας την ατμόσφαιρα.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το κέφι είναι στα ύψη καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ. Επικεντρώνεσαι στο να περάσεις καλά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου καθώς δεν αποκλείεται να δεχθείς προσκλήσεις για διασκέδαση μαζί τους. Καλά θα κάνεις να προσέξεις τη συμπεριφορά σου καθώς μπορεί να γίνεις αυθάδης και να προσβάλλεις τους γύρω σου με τον τρόπο που τους αντιμετωπίζεις. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εγείρει εμμονές και άγχος που βγαίνουν στην επιφάνεια και πιθανό είναι να χαλάσει προσωρινά την καλή σου διάθεση. Φρόντισε να το καταπολεμήσεις και να μην αφήσεις τίποτα να σε αποσπάσει από στιγμές ξεφαντώματος και χαράς.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και έντονος είναι ο εκνευρισμός από το πρωί καθώς ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και δεν είναι εύκολο να τα ελέγξεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν οικονομικές συναλλαγές ή επιχειρηματικές δράσεις που θέλεις να κινηθείς, φρόντισε να ακούσεις τη διαίσθησή σου καθώς μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά. Το πάθος στη σχέση απογειώνεται περιόρισε τη ζήλια που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει σε σκληρές συμπεριφορές στο/η σύντροφό σου λόγω των προσωπικών σου φόβων προκαλώντας ένταση και προβλήματα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να ικανοποιήσεις τους συνεργάτες και το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχουν ομαλές και ισορροπημένες σχέσεις με τους γύρω σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να αφουγκραστείς και τις δικές σου ανάγκες καθώς έχεις την τάση να τις καταπιέζεις και να εγκλωβίζεσαι σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει οικογενειακά ζητήματα στο προσκήνιο που θα σου δημιουργήσουν κατήφεια και απαισιοδοξία και αυτό δεν θα είναι δύσκολο να προκαλέσει ένταση στην προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι σε δουλειές της καθημερινότητα και αγγαρείες που μπορεί να έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις, κάτι που λειτουργεί πιεστικά στην ψυχολογία σου και στο πρόγραμμά σου. Εκτόνωσε την νευρικότητα μέσω της γυμναστικής ή κάθε είδους ασκήσεις που σου αρέσει διαφορετικά μπορεί να γίνει έντονα επικριτικός και πιεστικός με τους γύρω σου προκαλώντας δυσαρέσκεια. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει τις εμμονές τότε νευρικότητα και πιθανό είναι να ξεσπάσεις για λεπτομέρειες στην παρέα ή το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα για καταστάσεις που πιθανότατα δεν θα έπρεπε.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να περάσεις όμορφα με τον/η σύντροφό σου αφού αυτό που απολαμβάνεις είναι να βρίσκεσαι μαζί του/ης να διασκεδάζεις με αυτόν/η και την παρέα σας να περνάς μοναδικά κάθε στιγμή που βιώνεις. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές στους γύρω σου, φρόντισε μόνο να μη γίνεσαι έντονα εγωκεντρικός και υπερβολικός στην προσπάθειά σου να τραβήξεις τα βλέμματα. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω βγάζει έλλειμμα αυτοεκτίμησης και κατήφεια στην επιφάνεια που μπορεί να επηρεάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα σε όποια παρέα και αν βρεθείς.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά την οικογένεια και ζητήματα που μπορεί να την απασχολούν θέλοντας να βοηθήσεις στην επίτευξη λύσεων. Πιθανό είναι επίσης να υπάρχουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας που θέλεις να τακτοποιήσεις καθώς νιώθεις ότι μπορείς να ελιχθείς και να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η κυκλοθυμία μπορεί να είναι έντονη και να δημιουργήσει ένταση με οικεία πρόσωπα φρόντισε να την χαλιναγωγήσεις. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον Κρόνο στο ζώδιό σου χαλάει τη διάθεση σου και δεν αποκλείεται να γίνεις κατηφής, απόλυτος και σκληρός με οικεία πρόσωπα για ζητήματα που σας απασχολούν προκαλώντας ένταση και συγκρούσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις κυρίως με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις, να συζητήσεις, να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι η ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν, εκμεταλλεύσου τις συνθήκες καθώς θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για την ψυχολογία σου. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εγείρει ζητήματα που σε βαραίνουν από το παρελθόν και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε κοντινά σου πρόσωπα δημιουργώντας ένταση και προβλήματα στις σχέσεις σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι στα οικονομικά σου κυρίως καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις ασφάλεια, κάτι που σου δίνει το εισόδημά σου. Καλό είναι βέβαια και εσύ να είσαι προσεκτικός γιατί είσαι επιρρεπής σε σπατάλες και περιττά έξοδα κάτι που θα παίξει αρνητικό ρόλο στην τσέπη σου και μπορείς το τέλος το ταμείο να είναι μείον. Το βράδυ το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την ανασφάλεια και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης και δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις με πείσμα και απολυτότητα πιθανές απόψεις που έχεις στην παρέα που θα βρεθεί στο ταίρι σου προκαλώντας δυσαρέσκεια με τη συμπεριφορά σου.