ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και νιώθεις πιο έντονα από ποτέ την ανάγκη να αποτραβηχτείς από όλους και όλα, καθώς καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος που σε έχουν στιγματίσει έρχονται στο νου και χαλάνε την διάθεσή σου. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός στην καθημερινότητα γιατί τα λάθη είναι πολύ πιθανά, αφού δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Τοξότη εντείνει τον εκνευρισμό και την κακή διάθεση και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις την ένταση που νιώθεις σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου με τα οποία μπορεί να βρεθείς

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι στο να βρεθείς με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο, καθώς είναι προτεραιότητα για εσένα να περάσεις όμορφα και να εκφράσεις σκέψεις και ιδέες που μπορεί να μετατραπούν σε κοινούς στόχους με φιλικά σου πρόσωπα. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός με όσους διαφωνήσουν ή δεν αντιληφθούν το σκεπτικό σου. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Τοξότη εντείνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να έχεις την αίσθηση ότι οι φίλοι σου δεν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου, όμως στην πραγματικότητα εσύ είναι αυτός που δείχνεις καχυποψία.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες αυξάνονται και μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος, καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί δεν αποκλείεται να συγκρουσθείς με σημαντικά πρόσωπα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον λόγω πίεσης και έντασης. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και οικονομικές διαφωνίες, καλά θα κάνεις να κρατήσεις ψύχραιμη στάση γιατί η νευρικότητα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά σπουδές, σεμινάρια και ημερίδες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλον αφού θέλεις να περάσεις όμορφα μαζί τους διασκεδάζοντας και συζητώντας για διάφορα θέματα. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Τοξότη εντείνει το άγχος και πιθανές εμμονές που μπορεί να έχεις και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με πρόσωπα στην παρέα που θα βρεθείς λόγω νευρικότητας.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα, σε σχέση με τράπεζες και ασφαλιστικούς φορείς. Ο εκνευρισμός είναι διάχυτος λόγω πιθανών ανασφαλειών που έρχονται στο φως και μπορεί να σε ωθούν στην καχυποψία και τη ζήλια σε προσωπικό επίπεδο. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Τοξότη εντείνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να εκτονωθείς στο ταίρι σου εκφράζοντας τις φοβίες σου με έντονο εγωισμό και υποκειμενισμό που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να εξομαλύνεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Έχεις την τάση να καταπιέζεσαι θέλοντας να ικανοποιήσεις τους άλλους, καλό είναι βέβαια να εκφράσεις και τις δικές σου ανάγκες για να μην βρίσκεσαι σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Τοξότη εντείνει την κυκλοθυμία και πιθανό είναι να οδηγηθείς σε ξεσπάσματα επηρεάζοντας οικονομικές συμφωνίες και σχέση.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς στρέφοντας την προσοχή σου στην καθημερινότητα και σε εργασιακές υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να έχεις. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να περιορίσεις την γκρίνια και επικριτικότητα προς τους γύρω σου, καθώς είναι αυτά που μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές εντάσεις στη δουλειά και στο συναδελφικό περιβάλλον. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Τοξότη δεν αφήνει περιθώρια για να ευχαριστηθείς με ότι γίνεται στον εργασιακό χώρο, κάτι που θα ενοχλήσει τους γύρω σου και πιθανά να αντιδράσουν προκαλώντας συγκρούσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι στην ερωτική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Η διασκέδαση έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρόγραμμά σου και είναι πιθανό να βγεις με παρέες επιδιώκοντας να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί τους. Καλλιτεχνικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο, αφού μέσω της τέχνης εκφράζεσαι. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να ενισχύσει ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που θα γίνει έντονο στη σχέση σου προκαλώντας ένταση και πιθανές συγκρούσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και στρέφεις την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν ή σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έχουν προκύψει και να θέλεις να διευθετήσεις. Έντονη είναι η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια και καλά θα κάνεις να διαχειριστείς τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, διαφορετικά η ένταση δεν θα λείψει με πρόσωπα της οικογένειας. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σού δημιουργεί έντονη παρόρμηση και διάθεση για συγκρούσεις και η νευρικότητα απογειώνεται προκαλώντας συγκρούσεις στο οικείο περιβάλλον, φρόντισε να ισορροπήσεις την εσωτερική σύγκρουση που συμβαίνει μέσα σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Αυτό που σε ικανοποιεί είναι να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους ανταλλάσσοντας απόψεις για θέματα που μπορεί να σας απασχολούν. Το εμπόριο και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να προκύψουν συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Τοξότη εντείνει τον συναισθηματισμό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεσπάσματα σε πρόσωπα του στενού περίγυρου για καταστάσεις του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και επιδιώκεις να κλείσεις οικονομικά θέματα και λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν και να σου προκαλούν άγχος. Σημαντικό είναι να καταφέρεις να περιορίσεις πιθανές σπατάλες και περιττά έξοδα, καθώς είναι αυτά που θα προκαλέσουν οικονομικά σκαμπανεβάσματα και ανασφάλειες. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να σου εντείνει τον εκνευρισμό και να μπεις σε διαδικασία συγκρούσεων με φιλικά πρόσωπα θεωρώντας ότι δεν αντιλαμβάνονται αυτά που χρειάζεσαι. Η διαχείριση του εισοδήματός σου θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από την εσωστρέφεια, καθώς ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα σε χαρακτηρίζουν και παίζουν σημαντικό ρόλο σε ότι αφορά επαγγελματικές συνεργασίες και προσωπική ζωή. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην επικεντρώνεσαι μόνο στα θέλω και τις ανάγκες σου αφού είναι έντονες οι εγωιστικές και υποκειμενικές τάσεις που εκδηλώνεις. Το τετράγωνό της με την Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει ζητήματα με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος που πιθανά θεωρείς ότι προσπαθούν να μπουν εμπόδιο στην εξέλιξή σου.