ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 31 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη γεμίζοντας χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και θέλεις να παρακολουθήσεις. Επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου κάποια από αυτά. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να απευθύνουν προσκλήσεις για διασκέδαση, μην χάσεις την ευκαιρία. Η σύνοδος της με τον Δία απογειώνει τη διάθεσή σου και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ανάλογα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Το κέφι είναι στα ύψη και μοναδικές στιγμές μπορείς να περάσεις με την παρέα σου.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και ο εκνευρισμός είναι έντονος από το πρωί καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με ανασφάλειες και φόβους που έρχονται στην επιφάνεια. Οικονομικές συνεργασίες, ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις είναι πιθανόν να σε απασχολήσουν, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τη φωνή της διαίσθησης σου που μπορεί να σε καθοδηγήσει σε θετικότατα για σένα αποτελέσματα. H σύνοδος της με τον Δία σε βοηθά να ξεπεράσεις πιθανή νευρικότητα και να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες που θα είναι επικερδείς για εσένα. Το πάθος απογειώνεται και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και έχει στρέψει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αυτό που κυρίως αποζητάς είναι να επικρατήσει αρμονία και ισορροπία με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Νέες συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα πως πρέπει να κινηθείς για να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα. H σύνοδος της με τον Δία σου δίνει την δυνατότητα να προωθήσεις σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες που μπορεί να έχεις και που θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά στο επαγγελματικό πεδίο. Η εξαιρετική διάθεση φαίνεται και στην προσωπική σου ζωή όπου ξεπερνιούνται προβλήματα και εντάσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη ανεβάζοντας κατακόρυφα τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου αφού δεν αποκλείεται να αναλάβεις επιπλέον αγγαρείες και ευθύνες στη δουλειά που θα λειτουργήσουν πιεστικά τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και στο πρόγραμμά σου. Φρόντισε να μην γίνεσαι επικριτικός με συναδέλφους σου γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις ένταση και προστριβές στον εργασιακό χώρο. H σύνοδος της με τον Δία σε βοηθά να εξομαλύνεις την ατμόσφαιρα στη δουλειά και να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο λύσης για θέματα που σε απασχολούν. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις καταστάσεις που μπορεί να ενόχλησαν και να διατάραξαν σχέσεις με συναδέλφους που είναι σημαντικές για εσένα.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και νιώθεις πιο δυναμικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση από ποτέ. Θέλεις να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με την παρέα, το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου μία θεατρική ή κινηματογραφική παράσταση καθώς μέσω της τέχνης νιώθεις ότι εκφράζεσαι με μοναδικό τρόπο. H σύνοδος της με τον Δία απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για διασκέδαση σε παρέες που θα βρεθείς. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες καθώς εντυπωσιάζει με τη γοητεία και το ταπεραμέντο σου.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και ασχολείσαι κυρίως με οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο η θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά σε απασχολούν. Καλό είναι να διαχειριστείς την έντονη εσωστρέφεια και κυκλοθυμία που υπάρχει γιατί είναι αυτά που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με το οικείο περιβάλλον σου. H σύνοδος της με τον Δία σου δίνει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για να λύσεις οικογενειακά προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει αλλά και να προωθήσεις σημαντικές συμφωνίες για ακίνητη περιουσία που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά για σένα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε εμπορικά ζητήματα, συναλλαγές πάσης φύσεως και θέματα επικοινωνίας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η πειθώ και η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων θα λειτουργήσουν εξαιρετικά θετικά για την προώθηση των ζητημάτων που σε απασχολούν. Επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος και να περάσεις όμορφα μαζί τους συζητώντας διάφορα θέματα που ενδιαφέρουν. H σύνοδος της με τον Δία δημιουργεί την κατάλληλη διάθεση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες στιγμές διασκέδασης με παρέες που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για το κέφι και την ψυχολογία σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς δεν αποκλείεται να θέλεις να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα, λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν. Σημαντικό είναι βέβαια να μην ξεφύγεις σε ότι αφορά τα έξοδα γιατί οι περιττές σπατάλες θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού προκαλώντας ανασφάλεια. H σύνοδος της με τον Δία σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις οικονομικά αιτήματα και συζητήσεις σε σχέση με νέους φόρος εισοδήματος που μπορεί να έχεις, κάτι που θα οδηγήσει στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για εσένα τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς βγαίνεις δυναμικά και διεκδικείς την κάλυψη των αναγκών σου από τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Σημαντικές πρωτοβουλίες καλείσαι να πάρεις σε ότι αφορά συνεργασίες που μπορεί να έχουν προκύψει, δεν θα διστάσεις να το κάνεις αν θεωρήσεις ότι μπορούν να αποδώσουν σημαντικά για σένα. H σύνοδος της με τον Δία δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προωθήσεις ζητήματα που σε απασχολούν καθώς μπορείς να γίνεις πηγή έμπνευσης και κεφιού για τους γύρω σου αφού η αισιοδοξία σε κατακλύζει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και έντονη είναι η εσωστρέφεια που νιώθεις καθώς έρχονται στο νου τραύματα και καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε προβληματίζουν και να σου δημιουργούν μελαγχολία. Φρόντισε να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου γιατί δεν αποκλείεται το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης να οδηγήσει σε λάθη στην καθημερινότητα που θα σε εκθέσουν. H σύνοδος της με τον Δία σε βοηθά να δεις τις εμπειρίες σου από τη θετική τους σκοπιά και να αφήσεις πίσω ότι σε πληγώνει και λειτουργεί επιβαρυντικά για την ψυχή σου. Μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και πάθους μπορείς να βιώσεις σε προσωπικό επίπεδο.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και επιδιώκεις να βρεθείς κυρίως με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος αφού για σένα είναι σημαντικό να είσαι σε παρέες που μπορεί να εκφράσεις πρωτοποριακές απόψεις, σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός με όσους δεν συμφωνούν μαζί σου και αυτό να οδηγήσει σε ένταση και αντιπαραθέσεις. H σύνοδος της με τον Δία σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις για την εξέλιξη στόχων και φιλοδοξιών που μπορεί να έχει και που θα λειτουργήσουν άκρως θετικά στην πορεία τους. Μπορείς να περάσεις μοναδικά με τη φιλική σου παρέα διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας τις στιγμές.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και αυξημένες είναι οι απαιτήσεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται με αναλαμβάνεις υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος και πίεση. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου, μη διστάσεις λοιπόν γιατί η μεθοδικότητα και η υπευθυνότητα σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη. H σύνοδος της με τον Δία μπορεί να φέρει σημαντικές προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που καλό είναι να εξετάσεις πολύ καλά. Παράλληλα, πιθανή είναι η εξέλιξη μέσα στον χορό που ήδη κινήσει στην καριέρα σου καθώς είναι πιθανό να αναγνωριστεί η προσπάθεια και η εργατικότητά σου.