ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 17 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και νιώθεις την ανάγκη να έρθεις κοντά με τα αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους καθώς θέλεις να συζητήσεις να επικοινωνήσεις να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Το εμπόριο και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες πού να κινήσουν το ενδιαφέρον σου. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς δυναμικά και να πραγματοποιήσεις πιθανά νέες συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Η κοινωνικότητα είναι έντονη και μπορείς να περάσεις μοναδικά.

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και η προσοχή σου στρέφεται σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν και θέλεις να τακτοποιήσεις. Σημαντικό είναι για σένα να περάσεις όμορφα γι’ αυτό πιθανό είναι να βγεις και να απολαύσεις ένα καλό γεύμα με κοντινά πρόσωπα περνώντας ήσυχα. Αργά το βράδυ. το τρίγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό σε γεμίζει ενεργητικότητα και δυναμισμό και δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων με πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά σε οικονομικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Ο δυναμισμός σου είναι εμφανής τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου για την κάλυψη των αναγκών σου. Ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός είναι κακός σύμβουλος, αυτό να θυμάσαι μόνο. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δεν θα χάσεις ευκαιρία να περάσεις μοναδικά διασκεδάζοντας με την παρέα σου με το ταίρι ή με πιθανή νέα γνωριμία καθώς κυριαρχείς στο ερωτικό παιχνίδι.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και νιώθεις ότι θέλεις να απομακρυνθείς από όλους καθώς εντείνεται η εσωστρέφεια και η μελαγχολία. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και θολώνουν τις σκέψεις σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη δουλειά και σε καθημερινά θέματα στα οποία πρέπει να ανταποκριθείς αφού δεν θα είναι δύσκολο να κάνεις λάθη λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό μπορεί να εντείνει το συναισθηματισμό και τη νευρικότητα καθώς θέματα που εκκρεμούν και απασχολούν την οικογένεια μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση που καλό είναι να αποφύγεις.

Λέων

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και επιδιώκεις να περάσεις χρόνο με φιλικά πρόσωπα καθώς απολαμβάνεις την παρέα τους και το γεγονός ότι εκφράζεις σκέψεις και απόψεις που μπορεί να ενδιαφέρουν. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στη συμπεριφορά σου καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις αλαζονικός και εριστικός με όποιον διαφωνήσει μαζί σου. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό απογειώνει το κέφι και τη διάθεση να περάσεις υπέροχα διασκεδάζοντας με φιλικά σου πρόσωπα. Μπορείς να δραστηριοποιηθείς σημαντικά σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες καθώς φίλοι και κοντινά πρόσωπα πιθανά να εκδηλώσουν τη συμπαράστασή τους στις επιδιώξεις σου.

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους ανεβάζοντας κατακόρυφα τους ρυθμούς στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις λόγω της αποτελεσματικότητας και της υπευθυνότητας που δείχνεις. Φρόντισε να μην ξεσπάς σε πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα εμποδίσουν την πορεία σου. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό μπορεί να δώσει το έναυσμα για σημαντικές κινήσεις επαγγελματικού επιπέδου που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά και στα οικονομικά σου.

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά σπουδές και γνωστικά αντικείμενα που αναβιβάζουν το πνεύμα σου. Πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος πιθανά να επιδιώξουν να βρεθούν μαζί σου, μη χάσεις την ευκαιρία γιατί το πιθανότερο είναι να περάσεις υπέροχες στιγμές μαζί τους. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στο ζώδιό σου ανεβάζει στα ύψη τη διάθεσή σου και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά καθιστώντας σε το πρωταγωνιστικό πρόσωπο σε όποια παρέα και αν βρεθείς.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον εκνευρισμό που κυριαρχεί καθώς οι ανασφάλειες και τα απωθημένα που κρύβεις μέσα σου έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να εκτονωθούν στους γύρω σου με απότομο τρόπο. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό εντείνει πιθανά το συναισθηματισμό και δεν αποκλείεται να έρθει σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου φρόντισε να το αποφύγεις και να στραφείς στο πάθος που θα χαρίσει μοναδικές στιγμές στη σχέση σου.

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι έντονη η ανάγκη σου να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να εξομαλυνθούν πιθανά προβλήματα και εντάσεις. Φρόντισε όμως να εκφράσεις και τις δικές σου ανάγκες γιατί έχεις την τάση να καταπιέζεσαι και να υποχωρείς έναντι των άλλων. Αργά το βράδυ το τρίγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς βγαίνοντας και περνώντας όμορφα είτε με το ταίρι σου είτε με συνεργάτες είτε με φίλους απολαμβάνοντας τις στιγμές και την καλή διάθεση που έχεις και δημιουργεί στους γύρω σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και προσανατολίζεσαι σε καθημερινές υποχρεώσεις και εργασιακές αγγαρείες αφού το πρόγραμμά σου φορτίζεται σημαντικά και μπορεί να πιέζεσαι λόγω χρόνου και θεμάτων που πρέπει να διευθετήσεις. Καλό είναι να μην γκρινιάζεις και γίνεσαι επικριτικός στους γύρω σου γιατί το πιθανότερο είναι να προκύψουν κόντρες και αντιπαραθέσεις. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο επιπλέον ζητήματα εργασιακής φύσεως, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επίλυση τους.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και η αυτοπεποίθησή σου εκτοξεύεται στα ύψη, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Η διασκέδαση, η τέχνη, ο έρωτας σε απασχολούν κατά κύριο λόγο σήμερα καθώς θέλεις να περάσεις μοναδικά με την παρέα σου το ταίρι ήταν η νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει και να απολαύσεις καλλιτεχνικές δράσεις και δρώμενα που σε ενδιαφέρουν. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό εντείνει την αισιοδοξία και την ενεργητικότητα και δεν θα χάσεις ευκαιρία να αποδεχτείς προσκλήσεις που μπορεί να έρθουν από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και θα οδηγήσουν στο να εξαφανίσεις απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

Ιχθύς

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους εντείνοντας την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με την οικογένειά σου γι’ αυτό και πιθανά να επιδιώξεις να βρεθείς στο προσωπικό σου χώρο με δικά σου πρόσωπα. Νιώθεις έντονα την ανάγκη να λάβεις ασφάλεια και τρυφερότητα, φρόντισε όμως να μην αφήσεις την κυκλοθυμία να επηρεάσει τη συμπεριφορά σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Άρη στο Ζυγό μπορεί να δημιουργήσει έντονα αισθησιακές στιγμές με το/η σύντροφο σου καθώς το πάθος εκτοξεύεται στα ύψη και ο ρομαντισμός κυριαρχεί. Καλό είναι να μην μπεις σε αντιπαραθέσεις και χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα.