ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και νιώθεις πιο έντονα τη διάθεση να αφιερώσεις χρόνο σε μικρές απολαύσεις που σε ευχαριστούν. Οικονομικά ζητήματα και λογαριασμοί μπορεί να σε απασχολήσουν καθώς μπορεί να σπεύσεις να τακτοποιήσεις ότι σου προκαλεί ανασφάλεια. Φρόντισε μόνο να μην ξεφύγεις σε ότι αφορά έξοδα που μπορεί να είναι περιττά γιατί αργότερα θα μετανιώσεις πιθανά τις αγορές σου. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εξασφαλίσεις καλύτερες οικονομικές απολαβές από τον επαγγελματικό χώρο. Το πάθος στην προσωπική σου ζωή απογειώνεται.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και γίνεται εντονότερη η διάθεση να εκφράσεις στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου τις ανάγκες σου επιδιώκοντας να τις αντιληφθούν και να σε ικανοποιήσουν. Φρόντισε και εσύ να δείξεις την ανάλογη διάθεση και ακούσεις αυτά που μπορεί να θέλουν από εσένα. Σημαντικές πρωτοβουλίες μπορεί να πάρεις σε ότι αφορά συνεργασίες που πιθανά θεωρείς ότι θα αποδώσουν. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθείς άμεσα πώς να κινηθείς συνεργασίες και προσωπική ζωή και να πάρεις αποφάσεις που θα είναι μεταμορφωτικές για εσένα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο προκαλώντας έντονα την ανάγκη για απομάκρυνση από όλους και όλα, καθώς η εσωστρέφεια είναι στα ύψη και μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σου. Προσοχή δείξε σε ότι αφορά καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις, αφού μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη λόγω ότι το μυαλό ταξιδεύει. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει θέματα του παρελθόντος στο προσκήνιο που μπορεί να αφορούν τη σχέση ή τα οικονομικά σου και σου δίνει την ευκαιρία να δώσεις καίριες λύσεις. Το ψυχικό σθένος και η διαίσθησή σου θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο πως θα κινηθείς.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι στο να περάσεις στιγμές με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς νιώθεις ότι μπορείς να τους εκφράσεις πρωτότυπες σκέψεις και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Σημαντικό είναι για εσένα να ενταχθείς σε ομάδα και να καταβάλεις προσπάθειες για ένα κοινό στόχο. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα ενστερνιστούν ιδέες σου και θα γίνουν αρωγοί στις προσπάθειές σου ως συνεργάτες.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι στο να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τι μπορείς να καταφέρεις και να πετύχεις ενδεχόμενη εξέλιξη στην καριέρα σου. Πρόσεχε μόνο τις κόντρες με ανωτέρους σου που μπορεί να σου κοστίσουν. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις ή νέες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά στον συγκεκριμένο τομέα. Η καθημερινότητά σου μπορεί να πάρει άλλη τροπή, το ίδιο και η εικόνα σου.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και δείχνεις να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την πνευματική σου ανάπτυξη, καθώς επικεντρώνεσαι σε σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν. Η διασκέδαση και το φλερτ έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και γι’ αυτό πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου για να περάσεις όμορφα. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος και την ανάγκη για έντονο ερωτικό παιχνίδι που μπορεί να λειτουργήσει ανανεωτικά για την σχέση σου αλλά και σε περίπτωση νέας γνωριμίας.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και η ένταση είναι εμφανής από το πρωί καθώς φόβοι και απωθημένα έρχονται στο φως και χαλάνε την διάθεσή σου. Οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να χρειαστεί να κινηθείς ανάλογα. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την διαίσθηση και τη διεισδυτικότητα για να κινηθείς και να καταφέρεις να βγεις κερδισμένος από τις συναλλαγές σου. Συμφωνίες ακίνητης περιουσίας μπορεί να είναι άκρως προσοδοφόρες.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και προσανατολίζεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί αρμονία με το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Φρόντισε μόνο να εκφράζεις και τις δικές σου απόψεις για να μην καταπιέζεις αυτά που σε ευχαριστούν. Νέες συνεργασίες μπορεί να υπάρξουν καθώς αντιλαμβάνεσαι αμέσως πώς να κινηθείς και να κρατήσεις ισορροπίες. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν κομβικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Κέρδη από εμπορικές συμφωνίες είναι πιθανά.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και η καθημερινότητα είναι έντονη καθώς οι αγγαρείες αυξάνονται με γρήγορο ρυθμό και αυτό μπορεί να σε αγχώνει. Σημαντικό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αφήσεις τη γκρίνια στην άκρη γιατί οι εντάσεις σε συναδελφικό επίπεδο δεν θα λείψουν. Η άσκηση ή ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα θα είναι ιδανικά για να διατηρείς την ενέργειά σου, ώστε να ανταπεξέλθεις στο δύσκολο πρόγραμμά σου. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να έχουν εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα για εσένα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο δίνοντάς σου έντονη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Το να περάσεις όμορφα με το ταίρι και την παρέα σου σήμερα είναι επιδίωξη, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για μία έξοδα όπου θα ξεφαντώσεις. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλά εγωκεντρικές τάσεις που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου εντείνει τον μαγνητισμό και τον πόθο και πιθανό είναι να υπάρξουν μοναδικές στιγμές για εσένα και το ταίρι σου. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν αφού δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και έντονα νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου που θα σε γεμίζουν ασφάλεια και σιγουριά. Έντονες κυκλοθυμικές τάσεις πιθανά να προκαλέσουν ένταση με τους γύρω σου, λόγω της ανάγκης για μοναχικότητα που κυριαρχεί. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν και να σε αγχώσουν. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παλιότερες καταστάσεις που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια. Εμπιστεύσου την διαίσθησή σου για να αντιμετωπίσεις την όποια πρόκληση και δείξε ειλικρίνεια σε οικεία πρόσωπα.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και η διάθεση να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο είναι έντονη, πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου που θα περάσεις όμορφα συζητώντας μαζί τους. Πιθανές είναι εμπορικές συμφωνίες καθώς έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα για να τις υποστηρίξεις. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συμφωνίες με φιλικά σου πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά σου. Η έντονη διαίσθησή σου μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε κοινούς στόχους με φίλους, δίνοντας θετικότατα αποτελέσματα.