ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει σε περιττά έξοδα γιατί είσαι επιρρεπής και αργότερα μπορεί να το μετανιώσεις. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ένταση την προσωπική σου ζωή αλλά και αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο. Φρόντισε να αποφύγεις την γκρίνια που θα κοστίσει στη σχέση σου.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις τι πραγματικά ζητάς από τους γύρω σου και κυρίως από τους συνεργάτες και το ταίρι σου. Ο δυναμισμός σου είναι πασιφανής και δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θεωρείς ότι μπορούν να αποδώσουν για σένα. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να χαλάσει την ατμόσφαιρα στις συνεργασίες σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες για οικονομικά ζητήματα. Προσοχή και στην προσωπική σου ζωή γιατί η ένταση καραδοκεί.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο εντείνοντας το συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες σου καθώς κλείνεσαι στον εαυτό σου και αναλώνεται στο να σκέφτεσαι καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε πληγώνουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καθημερινές υποχρεώσεις γιατί το μυαλό δεν συγκεντρώνεται και μπορεί να κάνεις λάθη που θα σε εκθέσουν. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό πιθανά να φέρει έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα στο συναδελφικό περιβάλλον καθώς δεν φαίνεται να μπορείς να επικεντρωθείς στη δουλειά και αυτό μπορεί να ενοχλήσει.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επιδιώκεις να βρεθείς κυρίως με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς απολαμβάνεις την παρέα τους και μπορείς να εκφράσεις προσωπικές απόψεις και σχέδια πού θεωρείς ότι θα γίνουν κατανοητά. Οργανώσεις και σύλλογοι μένουν στο πρόγραμμά σου καθώς απολαμβάνεις να προσφέρει σε ομαδικό επίπεδο. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει γκρίνια με φίλους σου καθώς οι ανάγκες είναι διαφορετικές. Φρόντισε να βρεις τη χρυσή τομή για να μην υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο αυξάνοντας κατακόρυφα τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο. Γεγονός είναι όμως ότι σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις δυνατότητές σου και να λάμψεις σε ότι αφορά την καριέρα σου. Προσοχή, το άγχος μπορεί να σε οδηγήσει στο να συγκρουστείς με ανώτερους σου βάζοντας εμπόδια στην προσωπική σου εξέλιξη. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό εντείνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται οικονομικά ζητήματα να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα της καριέρας σου.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και στρέφοντας το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά σπουδές και ταξίδια στο εξωτερικό που ανοίγουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Η διασκέδαση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος μπαίνει στο πρόγραμμα καθώς θέλεις να απολαύσεις στιγμές ξενοιασιάς και κεφιού μαζί τους. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ένταση με πρόσωπα στις παρέες που θα βρεθείς καθώς δεν αποκλείεται να θέλετε άλλα πράγματα και αυτό να οδηγήσει σε κόντρες.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες ή ασφαλιστικούς οργανισμούς καθώς θέλεις να τακτοποιήσεις ότι μπορεί να σου δημιουργεί νευρικότητα. Άκουσε το ένστικτό σου καθώς είναι αυτό που μπορεί να σε οδηγήσει σε θετικές για εσένα λύσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή γιατί υπάρχει υποψία μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ένταση με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και οι οικονομικές διαφορές που έρχονται στην επιφάνεια να σε προβληματίσουν.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θέλεις να έρθεις όσο πιο κοντά γίνεται με το ταίρι και τους συνεργάτες σου καθώς η ανάγκη της συντροφικότητας είναι διάχυτη. Πρώτο σου μέλημα είναι να κρατηθούν οι ισορροπίες και να λυθούν τυχόν προβλήματα αφού ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και σε τρομάζει. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει ένταση τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να διεκδικήσεις εγωιστικά να καλυφθούν οι ανάγκες σου αδιαφορώντας για το τι θέλουν οι άλλοι και αυτό να εκνευρίσει.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο αυξάνοντας τις απαιτήσεις της καθημερινότητας καθώς φαίνεται να αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες ή αγγαρείες σε εργασιακό επίπεδο που λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Εκτόνωσε μέσω της άσκησης τη νευρικότητα διαφορετικά η ένταση θα περάσει στο συναδελφικό περιβάλλον και θα υπάρξει δυσαρέσκεια. Νέες διατροφικές συνήθειες θα σε βοηθήσουν στο να έχεις ενέργεια για να ανταποκριθείς στο δύσκολο πρόγραμμα. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό ενισχύει τον εκνευρισμό και πιθανά να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα του συναδέλφου περιβάλλοντος που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται τις πραγματικές υποχρεώσεις στη δουλειά σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και νιώθεις πιο χαρούμενος και δυναμικός από ποτέ. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό γίνεται εμφανές άμεσα τόσο στο περιβάλλον που κινείσαι όσο και στην προσωπική σου ζωή. Σημαντικό είναι να μην γίνεις εγωκεντρικός και έντονα υποκειμενικός στην ανάγκη σου για προσοχή καθώς αυτό θα ενοχλήσει σφόδρα. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα στη σχέση σου καθώς φαίνεται να θέλεις διαφορετικά πράγματα από το ταίρι σου και τα καβγαδάκια δεν αποκλείονται.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και έντονη είναι η ανάγκη σου για να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειας καθώς είναι σημαντικό για σένα να νιώσεις ζεστασιά και ασφάλεια σε οικείο περιβάλλον. Η κυκλοθυμία είναι διάχυτη και μπορεί να προκαλέσει ένταση με τους γύρω σου φρόντισε να την χαλιναγώγηση για να μην υπάρξουν προβλήματα. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρει σε κόντρα με πρόσωπα της οικογένειας καθώς κοινωνικές υποχρεώσεις και οικονομικές διευθετήσεις πιθανά να είναι αιτία αντιπαράθεσης που θα δημιουργήσει πρόβλημα στις μεταξύ σας σχέσεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και καθιστά κυρίαρχη την ανάγκη για επικοινωνία για αυτό και δεν θα διστάσεις να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος απολαμβάνοντας την παρέα τους. Εμπορικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και έχεις την ευκαιρία να προβεί σε σημαντικές συμφωνίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Η αντίθεσή της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα σε σχέσεις με το κοντινό περίγυρο λόγω των διαφορετικών αντιλήψεων ή αναγκών στη διασκέδαση που εκδηλώνονται. Καλό είναι να υπάρξουν συμβιβασμοί για να αποφευχθούν οι εντάσεις.