ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 14 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα σου με τον Ζυγό αμέσως μετά τα μεσάνυχτα επικεντρώνει την προσοχή σου, κυρίως σε ότι αφορά τη σχέση σου με τους άλλους και δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο έντονες τάσεις επιβολής και χειρισμού, είτε από εσένα είτε από τους συνεργάτες και το ταίρι σου, που θα οδηγήσουν πιθανά στο να συγκρουστείτε σφόδρα. Φρόντισε να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις και να δεις την όποια κατάσταση μπορεί να λειτουργεί πιεστικά αυτή τη στιγμή με θετική ματιά.

Ταύρος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ζυγού – Κριού αμέσως μετά τα μεσάνυχτα φέρνει στο προσκήνιο εκκρεμούσες καταστάσεις και αναμνήσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε ταλαιπωρούν ακόμα ψυχολογικά. Πρόσωπα στην καθημερινότητα δεν αποκλείεται να θέλουν να επιβάλουν τους δικούς τους όρους στο πώς θα κινηθείς και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να εκτονωθείς απότομα και να προκαλέσεις συγκρούσεις. Πίστεψε στην εσωτερική σου δύναμη που μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να ξεφύγεις από καταστάσεις που πιθανά σε ταλαιπώρησαν ή ακόμα σε ταλαιπωρούν.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ζυγού – Κριού αμέσως μετά τα μεσάνυχτα προσανατολίζει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά φιλικές και ερωτικές σχέσεις, ομαδικές και δημιουργικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένταση με φιλικά πρόσωπα καθώς πιθανό είναι να επιδιώξουν να επιβάλουν ή να τη χειριστούν κατά το δοκούν. Επίσης πιθανό είναι εσύ να εκδηλώσεις ανάλογες συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε εκρηκτικές διαστάσεις και συγκρουσιακό κλίμα. Η διπλωματία και η ανάγκη να κρατήσεις ισορροπίες μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο για να μην υπάρξουν σφοδρές αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ζυγού – Κριού αμέσως μετά τα μεσάνυχτα επικεντρώνει κυρίως την προσοχή σου σε ότι αφορά επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν αυτή την εποχή. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον επαγγελματικό χώρο γιατί παιχνίδια επιβολής και χειρισμού με σημαντικά πρόσωπα στην καριέρα σου μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις και τελικά αποστασιοποίηση. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες προτάσεις εργασίας που να σε ενδιαφέρουν. Φρόντισε τουλάχιστον να εκτονώσεις την ένταση στο να αποδόσεις το καλύτερο δυνατό σε ότι έχεις αναλάβει αποφεύγοντας έτσι κόντρες που δεν θα οδηγήσουν πουθενά.

Λέων

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ζυγού – Κριού αμέσως μετά τα μεσάνυχτα σε καλεί να ολοκληρώσεις κύκλους καταστάσεων και σχέσεων που αφορούν πρόσωπα του ευρύτερου και κοντινού περιβάλλοντός σου. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι κάποιοι προσπαθούν να σε κατευθύνουν και να ορίσουν την προσωπική σου πορεία αυτό θα οδηγήσει στον αντιδράσεις απότομα και συγκρουσιακά απομακρύνοντας τους με βία από εσένα. Προσπάθησε να μην επιλέξεις την ένταση και φρόντισε να θυμάσαι ότι η αυτοπεποίθησή σου είναι αυτή που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην οποία επιλογή σου για το μέλλον και για τα πρόσωπα που θα επιδιώξεις να έχεις στο περιβάλλον σου και παίζουν ρόλο για σένα.

Παρθένος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ζυγού – Κριού αμέσως μετά τα μεσάνυχτα στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν έντονα. Καλείσαι να κλείσεις οριστικά κύκλος καταστάσεων που πιθανά λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου, φρόντισε επίσης όμως να μην είσαι εσύ αυτός που θέλεις να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους και προϋποθέσεις προσπαθώντας να κατευθύνει στους άλλους κατά το δοκούν. Η γαλήνη και η αρμονία μέσα σου μπορούν να βοηθήσουν στο να αποφύγεις χειριστικές και επιβλητικές που θα σου κοστίσουν σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα σου με τον Κριό αμέσως μετά τα μεσάνυχτα προσανατολίζει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς για σένα είναι σημαντικές οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θέλεις να με ευχαριστήσεις τους γύρω σου, αυτό όμως που προσπαθείς με πλάγιους τρόπους είναι επί της ουσίας να επιβάλει στις δικές σου διαθέσεις και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει ένταση και συγκρούσεις με τους συνεργάτες και το ταίρι σου. Η επικοινωνία και η καλή διάθεση θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να αποφύγεις τους καυγάδες που μπορεί να είναι καθοριστική για την πορεία των σχέσεών σου.

Σκορπιός

Η πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ζυγού Κριού αμέσως μετά τα μεσάνυχτα προσανατολίζει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας καθώς φαίνεται να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που να προσπαθούν παρασκηνιακά να σε υπονομεύσουν, φρόντισε όμως και εσύ να μην μπεις σε χειριστικά παιχνίδια που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στις σχέσεις με το συναδελφικό περίγυρο. Η αυτοπεποίθηση που νιώθεις θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να αφήσεις στην άκρη το άγχος και την ανασφάλεια και να δεις πως θα κινηθείς με θετική διάθεση.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ζυγού – Κριού αμέσως μετά τα μεσάνυχτα στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις, πιθανές δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν ή ομαδικές προσπάθειες που συμμετέχεις. Πιθανό είναι να νιώθεις ότι το ταίρι σου προσπαθεί να σου επιβάλλει δικά του θέλω και ανάγκες, αυτό όμως θα σε οδηγήσει στον αντιδράσεις έντονα και να συγκρουστείς κάτι που μπορεί να επιφέρει δυσάρεστες συνέπειες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν αναγεννησιακό ρόλο στον έρωτα και στο πώς το βιώνεις.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ζυγού – Κριού δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κλείσεις ζητήματα οικογενειακής και επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν. Όμως ζητούμενο είναι να μην μπεις σε διαδικασία ακραίων καταστάσεων με αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς η τάση του να επιβάλεις θέλω και απόψεις θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις που θα οδηγήσουν πιθανά σε κόντρες και συγκρούσεις. Φρόντισε να αποστασιοποιηθείς αυτή την περίοδο από τα πράγματα για να μην προκληθούν καταστάσεις που θα έχουν δυσάρεστη εξέλιξη για οικογενειακά θέματα και σχέσεις.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ζυγού – Κριού αμέσως μετά τα μεσάνυχτα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς δεν αποκλείεται η ένταση να είναι στα ύψη και να υπάρξουν συγκρούσεις. Καλό είναι να αποφύγεις το πείσμα και την ανάγκη ελέγχου και χειρισμού των άλλων γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να αποφύγεις κόντρες που θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Φρόντισε να μείνεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα που έχεις κοινά κοινωνικά ενδιαφέροντα και θα ανεβάσουν την αισιοδοξία σου.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ζυγού – Κριού αμέσως μετά τα μεσάνυχτα σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Γεγονός είναι όμως ότι οι παρασκηνιακές διεργασίες είναι πιθανό να υπάρξουν καθώς δεν αποκλείεται τα πρόσωπα που συναλλάσσεται σε να επιδιώξουν να επωφεληθούν εις βάρος σου ή να είσαι εσύ αυτός που θα επιδιώξει να κερδίσει περισσότερο από ότι του αναλογούν. Πιθανό είναι επαγγελματικές εξελίξεις να αλλάξουν τη ροή των γεγονότων και να αποφύγεις τις συγκρούσεις που θα σου κοστίσουν και σε ψυχολογικό επίπεδο.