ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

IMAXTREE

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και νιώθεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα. Η εσωστρέφεια είναι έντονη λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται στο νου. Η σκέψη θολώνει και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα σε ζητήματα καθημερινότητας και ρουτίνας, καθώς το έλλειμμα συγκέντρωσης πιθανά να οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό σε βοηθά να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου εκτονώνοντας τη θλίψη με αρμονικό τρόπο. Συζητήσεις για οικονομικά θέματα μπορούν να εξελιχθούν ιδανικά.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και ήρθε η κατάλληλη στιγμή να βρεθείς με τους φίλους σου αφού αυτό είναι που σε ευχαριστεί περισσότερο. Σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις πρωτότυπες σκέψεις και προτάσεις που μπορεί να τραβήξουν το ενδιαφέρον και να γίνουν κοινοί στόχοι. Οργανώσεις και σύλλογοι μπαίνουν στο πρόγραμμά σου, καθώς απολαμβάνεις να προσφέρεις σε ομαδικό επίπεδο. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό βοηθά στην άμεση επικοινωνία και στη συνεννόηση και μπορεί να φέρει νέες συνεργασίες με φιλικά σου πρόσωπα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις που πιθανά υπάρχουν και χρειάζονται αρκετό από τον χρόνο σου. Αυτό μπορεί να σου δημιουργεί άγχος, όμως σου δίνει παράλληλα την ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές σου δυνατότητες προχωρώντας με σταθερό βηματισμό στην προσωπική σου ανέλιξη. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να βρεις λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα και να δρομολογήσεις σχέδια που έχεις με θετικό τρόπο.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς στρέφοντας την προσοχή σου σε σπουδές που πιθανά σε ενδιαφέρουν και επαφές με το εξωτερικό ή ταξίδια που απογειώνουν τη διάθεσή σου. Η ανάγκη για να διασκεδάσεις σε οδηγεί στο να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον ή με πρόσωπα που μπορεί να σας ενώνουν κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό απογειώνει το κέφι και δίνει την ευκαιρία για συζητήσεις που θα είναι εξαιρετικά ευχάριστες. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σηματοδοτήσουν κάτι καίριο στην προσωπική σου ζωή.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς ανεβάζοντας την ένταση και δημιουργώντας εμμονές που μπορεί να εκτονωθούν σε προσωπικό επίπεδο λόγω των ασφαλειών. Οικονομικά ζητήματα και συναλλαγές έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς σοβαρά για να κλείσεις θέματα που πιθανά σε αγχώνουν. Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει με μοναδικό τρόπο, καλό είναι να το ακούσεις. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί εξαιρετική διάθεση για συζήτηση και όμορφη ατμόσφαιρα σε σχέση με οικογενειακά θέματα που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να σε απασχολήσουν. Η τρυφερότητα και η καλή επικοινωνία κυριαρχεί και στη σχέση σου.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και προσανατολίζεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αυτό που θέλεις κυρίως είναι να ικανοποιήσεις το/η σύντροφο και τους συνεργάτες σου για να μην υπάρχουν εντάσεις. Φρόντισε μόνο να μην καταπιέζεις τις δικές σου ανάγκες γιατί αργά ή γρήγορα θα έρθουμε με ορμή στην επιφάνεια. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για εξόδους με παρέες που θα περάσετε μοναδικά με το ταίρι σου. Πιθανές είναι οι συνεργασίες για εμπορικά θέματα που θα είναι άκρως ευνοϊκές για σένα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και ασχολείσαι κυρίως με ζητήματα καθημερινότητας και αγγαρείες που πιθανά έχεις αναλάβει στη δουλειά. Αυτά είναι αρκετά για να εντείνουν το άγχος που μπορεί να ξεσπάσει στους γύρω σου και καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός. Ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ή η ενασχόλησή σου με τη γυμναστική θα σε γεμίσει ενέργεια για να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για συζητήσεις οικονομικού επιπέδου στη δουλειά που μπορεί να είναι άκρως θετικές και επωφελής για εσένα.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου από ποτέ, κάτι που γίνεται εμφανές σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι γιατί μπορεί να ξεφύγεις λόγω του ότι θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα και να γίνεσαι υπερβολικός προκαλώντας δυσαρέσκεια. Ο έρωτας κυριαρχεί και πιθανό είναι να επιδιώξεις να διασκεδάσεις με το ταίρι ή την παρέα σου απολαμβάνοντας κάθε στιγμή. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά και να κυριαρχήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να έρθεις πιο κοντά στο οικογενειακό σου περιβάλλον καθώς είναι αυτό που θα σου δώσει την ασφάλεια και τη ζεστασιά που χρειάζεσαι. Σημαντικό είναι να ισορροπήσεις πιθανή κυκλοθυμία που μπορεί να υπάρχει καθώς είναι αυτή που θα δημιουργήσει ένταση με τους γύρω σου. Θέματα ακίνητης περιουσίας δεν αποκλείεται να προκύψουν που μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να κλείσεις κεφάλαια που διατάραξαν την ησυχία της οικογενειακής εστίας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και εντείνεται η ανάγκη για να επικοινωνήσεις με το περιβάλλον σου για αυτό και δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επαφή με κοντινά σου πρόσωπα καθώς απολαμβάνει στην παρέα και τη συζήτηση μαζί τους. Θέματα εμπορικού ενδιαφέροντος έρχονται στο προσκήνιο και σου δίνεται η ευκαιρία για σημαντικές συμφωνίες, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο να περάσεις όμορφα με το κοντινό σου περιβάλλον. Η επικοινωνία με τα φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να φέρει στιγμές διασκεδάσεις που θα απολαύσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως και λογαριασμούς που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε σπατάλες ή περιττά έξοδα που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το πάθος στη σχέση σου κυριαρχεί, φρόντισε μόνο να μην εγκλωβίζεσαι στο πείσμα και στην κτητικότητα που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία για να πραγματοποιήσει σημαντικές συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να φέρουν θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σου.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις το δυναμισμό να ξεχειλίζει γι’ αυτό και κάνεις σημαντικές κινήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Φρόντισε μόνο να μην εγκλωβίζεσαι στον εγωισμό και στον υποκειμενισμό γιατί είναι αυτά που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στις σχέσεις με το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί την καλή διάθεση και την αισιοδοξία κάτι που διαχέεται σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για εξόδους που θα περάσεις μοναδικά και θα διασκεδάσεις για αυτό εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που θα σου δοθεί.