ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και νιώθεις έντονα την ανάγκη για επικοινωνία και διασκέδαση. Είναι κυρίαρχο για σένα το να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να ανταλλάξεις απόψεις. Συναλλαγές σε σχέση με το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις μπορεί να υπάρξουν καθώς έχεις τη γρήγορη αντίληψη και την αμεσότητα να πείσεις τους γύρω σου. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο Ζυγό δημιουργεί συνθήκες για εξαιρετικά θετικές συμφωνίες που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο. Υπέροχες στιγμές διασκέδασης μπορείς να περάσεις με κοντινά σου πρόσωπα.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και μπαίνεις στη διαδικασία να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανά έξοδα γιατί η ανάγκη σου να απολαύσεις το παραμικρό μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο Ζυγό σου φτιάχνει τη διάθεση και μπορείς να διεκδικήσεις τις καλύτερες δυνατές απολαβές σε εργασιακό επίπεδο. Εκφράζεις με δυναμισμό και πειθώ σκέψεις και απόψεις και είναι βέβαιο ότι κανείς δεν μπορεί να παραμερίσει ή να αδιαφορήσει σε ότι λες. Η ατμόσφαιρα στη σχέση σου είναι εξαιρετική, εξέφρασε τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και δεν θα χάσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς εκφράζεις με δυναμισμό ανάγκες και συναισθήματα στο ταίρι και τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις υποκειμενικές διαθέσεις και επιθετικότητα για να μην υπάρξουν εντάσεις. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο Ζυγό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσεις εξαιρετικά με το ταίρι σου καθώς το ερωτικό στοιχείο και η καλή συνεννόηση παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση. Η καλή διάθεση επικρατεί στις συνεργασίες σου και σε βοηθά να προωθήσεις ότι επιδιώκεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωστρέφειας καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στο νου και μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Είναι σημαντικό να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν, καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να σε εκθέσει. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που αφορούν την οικογένεια με θετικό τρόπο καθώς επικρατεί καλή διάθεση και η επικοινωνία με πρόσωπα της οικογένειας που εμπλέκονται θα σε βοηθήσει να εκφράσεις όλα αυτά που έχεις μέσα σου.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους κάνοντας εντονότερη από ποτέ την ανάγκη για να βρεθείς με τους φίλους σου και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Οι συζητήσεις για πρωτοποριακά θέματα παίρνουν φωτιά και πιθανό είναι να θέσεις στόχους έχοντας την βοήθεια φιλικών σου προσώπων. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο Ζυγό δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα στην παρέα για μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Παράλληλα, σημαντικά βήματα μπορείς να πραγματοποιήσεις σε σχέδιά σου που θα σε φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που επωμίζεσαι, κάτι που μπορεί να σε αγχώσει σημαντικά. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου καθώς μπορεί να αποδώσεις τα μέγιστα με μεθοδικότητα, ωριμότητα και υπεύθυνη στάση. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο Ζυγό σε βοηθά να λειτουργήσει με θετικό πνεύμα και σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποθέσεις σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει αύξηση του εισοδήματός σου.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά σπουδές, επικοινωνία, επαφές και ταξίδια με το εξωτερικό, καθώς ανοίγουν μπροστά σου νέοι ορίζοντες. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου θέλοντας να διασκεδάσεις. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιό σου απογειώνει το κέφι και μπορείς να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς με την καλή διάθεση και την θετικότητα που αποπνέεις. Το ερωτικό παιχνίδι έχει κυρίαρχο ρόλο και σε αναζωογονεί.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Το ένστικτό σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις σου, καλό είναι να το εμπιστευτείς. Προσοχή σε νευρικότητα που πιθανά να προκαλέσει εντάσεις με το περιβάλλον σου. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο Ζυγό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παλαιότερες οικονομικές υποθέσεις που έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις με θετικό τρόπο. Το πάθος και η συναισθηματική ένταση πιθανά να οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές στην προσωπική σου ζωή.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς επιδιώκεις να λύσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή διατηρώντας τις καλύτερες δυνατές ισορροπίες. Καλό είναι να μην είσαι υποχωρητικός στα “θέλω” σου για να είσαι και εσύ ικανοποιημένος. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο Ζυγό δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προωθήσεις συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη για εσένα. Εξαιρετική είναι η ατμόσφαιρα και στην προσωπική σου ζωή, αφού η καλή διάθεση και επικοινωνία λειτουργούν ευεργετικά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και προσανατολίζεσαι στο να λύσεις θέματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Το άγχος αυξάνεται και μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στις συναδελφικές σου σχέσεις, καθώς δεν θα διστάσεις να εκτονωθείς με δυσάρεστες συνέπειες. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο Ζυγό εξομαλύνει τη διάθεση, φτιάχνει το κέφι και δημιουργεί συνθήκες εξαιρετικής επικοινωνίας για να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Είναι γεγονός ότι σου δίνεται η δυνατότητα να λάμψεις με τη μεθοδική σκέψη σε επαγγελματικό επίπεδο.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους εκτοξεύοντας το κέφι και την παιδικότητα στα ύψη. Νιώθεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές και στο περιβάλλον σου. Καλό είναι να περιορίσεις πιθανό εγωκεντρισμό και υπερβολικές κινήσεις για την αυτοπροβολή σου που θα ενοχλήσουν. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο Ζυγό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας με την παρέα, το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει λόγω της έντονα ερωτικής σου διάθεση.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και επιδιώκεις να βρεθείς με την οικογένειά σου, καθώς έχεις ανάγκη για τρυφερότητα και ασφάλεια. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που δεν θα βοηθήσουν. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο Ζυγό σε βοηθά να προωθήσεις άκρως συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες σε ότι αφορά ακίνητα ή κληρονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η εκ βάθους εξομολόγηση των συναισθημάτων θα παίξει θετικότατο ρόλο στις σχέσεις σου με τα οικεία πρόσωπα.