ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και απολαμβάνεις να βρίσκεσαι με φιλικά σου πρόσωπα καθώς μπορείς μαζί τους να εκφράσεις πρωτοποριακές σκέψεις που μπορεί να έχεις ή φιλοδοξίες τις οποίες μπορούν να κατανοήσουν. Οι ομαδικές δραστηριότητες σε ευνοούν γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να ενταχθείς σε συλλόγους ή οργανώσεις με αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να προωθήσεις σχέδια που μπορεί να έχεις καθώς η εύνοια είναι με το μέρος σου και η αισιοδοξία είναι στα ύψη. Πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να σταθούν αρωγοί στα όνειρά σου.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και οι υποχρεώσεις που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολλές. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να δείξεις τις ικανότητές σου και να κάνεις σημαντικά βήματα ώστε να επιτύχεις την πολυπόθητη εξέλιξη που επιδιώκεις. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς το άγχος και τη νευρικότητα που έχεις γιατί οι συγκρούσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος δεν θα έχουν ευνοϊκή κατάληξη. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη εντείνει την αισιοδοξία και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σημαντικά βήματα στην καριέρα σου που θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για σένα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις πιο όμορφο από ποτέ καθώς ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία. Σπουδές, σεμινάρια, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό σε απασχολούν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Πιθανόν είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος ώστε να συζητήσεις και να διασκεδάσεις μαζί τους. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές συνεργασίες επαγγελματικού επιπέδου που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, επενδύσεις, κληρονομιές και επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Το άγχος και η νευρικότητα είναι έντονα, καλά θα κάνεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους για να μην αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που συνεργάζεσαι ή το ταίρι σου. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για άκρως θετικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο για εσένα. Το πάθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου μακριά από καχυποψία και ζήλια.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στρέφεις σε όλο σου το ενδιαφέρον στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ηρεμία και ισορροπία με το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες, καλά θα κάνεις να μην καταπιέζεις τις ανάγκες σου και υποχωρήσεις σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Η κοινωνικότητα και το φλερτ είναι στα ύψη και εντυπωσιάζεις με τη γοητεία σου. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές εξελίξεις στις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες σου ή νέες γνωριμίες που θα παίξουν θετικότατο ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και προσπαθείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε καθημερινές υποχρεώσεις και αγγαρείες που πιθανά να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό να εκτονώσεις το άγχος μέσω της γυμναστικής ή κάποιου είδους άσκησης καθώς διαφορετικά η ένταση που θα επικρατήσει σε συναδελφικό επίπεδο και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθά να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια και στρες σε θέματα που σε απασχολούν και να λύσεις όποιες εργασιακές εκκρεμότητες έχεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και όλα για σένα είναι ο έρωτας και καλοπέραση καθώς δεν θα διστάσεις να περάσεις μοναδικά σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου αφού κάνεις αισθητή την παρουσία σου με τη συμπεριφορά σου, πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωιστής στην ανάγκη σου για προσοχή και αυτό να προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις που θα περάσεις μοναδικά. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στην οικογένεια καθώς θέλεις να νιώσεις τρυφερότητα, ασφάλεια και ζεστασιά που μόνο οι οικείοι σου μπορούν να σου δώσουν. Η εσωστρέφεια μπορεί να κάνει την εμφάνισή της καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογισμού των τελευταίων πεπραγμένων και απομακρύνεσαι από το περιβάλλον σου. Οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθά να ξεπεράσεις ανασφάλειες που μπορεί να έχεις και να λύσεις ζητήματα με πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος που πιθανά σε απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος είναι διάχυτη. Επιδιώκεις να βρεθείς μαζί τους και να συζητήσεις για θέματα που μπορεί να σας απασχολούν περνώντας χαλαρές στιγμές. Εμπορικά ζητήματα και επικοινωνιακές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο καθώς έχει στην πειθώ και τη γρήγορη αντίληψη να κινηθείς. Το εξάγωνο της με τον Δία στο ζώδιό σου μπορεί να δώσει σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές διασκέδασης με κοντινά σου πρόσωπα, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στη διάθεσή σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς και μπορεί να σε απασχολούν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανά έξοδα και σπατάλες που μπορεί να υπάρξουν γιατί είναι αυτά που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το πάθος στην προσωπική σου ζωή κυριαρχεί, καλά θα κάνεις βέβαια να αφήσεις στην άκρη την απολυτότητα και το πείσμα γιατί θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία για να κάνεις σημαντικές συναλλαγές που θα λειτουργήσουν ευνοϊκότατα για τα οικονομικά σου. Ο αισθησιασμός και ο πόθος κατακλύζουν τη σχέση σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να εκφράσεις τις ανάγκες σου, επιδιώκοντας να γίνουν αντιληπτές από το ταίρι και συνεργάτες σου. Θέλεις να σε ικανοποιήσουν, αυτό όμως μπορεί να το διεκδικήσεις με επιθετικό και έντονο τρόπο κάτι που θα δημιουργήσει προστριβές. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις την ένταση. Πιθανές είναι οι προτάσεις για νέες συνεργασίες, είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις ευκαιρία για όποιες θεωρείς ότι μπορούν να είναι θετικές για σένα. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη σε γεμίζει χαρά και αυτοπεποίθηση και είναι βέβαιο ότι θα πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις θα σε γνωρίσουν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις έντονα τη διάθεση να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και σε προβληματίζουν. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να συγκεντρωθείς και να ξεπεράσεις πιθανή θλίψη και μελαγχολία που μπορεί να σε διέπουν. Η τέχνη, ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις ότι σε ταλαιπωρεί ψυχολογικά. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθά να ισορροπήσεις και να δεις με αισιοδοξία το μέλλον, αφήνοντας πίσω πληγές και τραύματα που λειτουργούν επιβαρυντικά για εσένα.