ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Αυγούστου;

Κριός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στρέφει την προσοχή σου σε ό,τι αφορά φιλικές και ερωτικές σχέσεις και νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να τις επηρεάζουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις τον τρόπο που θα εκφράσεις τις σκέψεις σου καθώς μπορεί να είναι έντονα νευρικός και αυτό να δημιουργήσει συγκρουσιακή διάθεση. Σημαντικό είναι για σένα το να καλύψεις τις ανάγκες σου, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγεί στο να γίνεσαι υποκειμενικός και να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα ή διάθεση για να αφουγκραστείς τις ανάγκες των γύρω σου, που είναι σημαντικοί για εσένα.

Ταύρος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στρέφει την προσοχή σου σε ό,τι αφορά επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Είναι ιδιαίτερη ανάγκη να βρεθείς με την οικογένεια και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους, αυτό όμως μπορεί να έρχεται σε αντιδιαστολή με επαγγελματικές υποχρεώσεις, που σου τρώνε χρόνο και σου δημιουργούν νευρικότητα. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι, καθώς δε θα διστάσεις να γίνεις εριστικός και επιθετικός με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται τη διάθεσή σου. Η ένταση στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις, αυτό καλό είναι να το θυμάσαι.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου σε καλεί να αντιμετωπίσεις κατάματα καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει με το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον. Ο εκνευρισμός είναι διάχυτος καθώς δείχνεις να αντιδράς με απότομο τρόπο και αυτό να προκαλεί συγκρούσεις. Η ανάγκη για διασκέδαση και ανεμελιά είναι χαρακτηριστική και μπορεί να σε οδηγήσει στο να αφήσεις στην άκρη όποια κατάσταση και αν σε προβληματίσει. Μπορεί επίσης να σε οδηγήσει σε εγωιστικές συμπεριφορές, που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Βρες τη χρυσή τομή με τα πρόσωπα που ενδιαφέρεσαι να έχεις δίπλα σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ό,τι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως και πιθανό είναι να δρομολογήσει τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά απαιτήσεις σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές συμφωνίες που επηρεάζουν τον προϋπολογισμό σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον τρόπο διαχείρισης καθώς ο εκνευρισμός και η αδιαλλαξία μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στα όποια σχέδια σου. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να μείνεις αμετακίνητος στη θέση σου, καθώς αυτό δεν ευνοεί την εξέλιξη των υποθέσεων που σε ενδιαφέρουν.

Λέων

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονά σου σε καλεί να δεις καταστάσεις που μπορεί να απασχολούν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πιθανό είναι να κάνεις κινήσεις επιδιώκοντας να λύσεις ζητήματα και παρεξηγήσεις, όμως είναι επιτακτική ανάγκη να περιορίσεις την οξύτητα που μπορεί να δημιουργηθεί λόγω της δικής σου νευρικότητας. Μόνο εμπόδια θα προκύψουν από αυτή σου τη συμπεριφορά, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Δείξε τη διάθεση να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, εξέφρασε αυτά που έχεις ανάγκη, παράλληλα όμως δείξε το ενδιαφέρον σου για τις δικές του ανάγκες και κάνε χωρίς δισταγμό βήματα που θα βοηθήσουν στη λήξη των εντάσεων.

Παρθένος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόο οδηγεί στο να επικεντρωθείς στη δουλειά και σε ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν και σου δημιουργούν άγχος. Είναι γεγονός ότι επιδιώκεις να κλείσεις θέματα που μπορεί να έχεις αναλάβει και να λειτουργούν πιεστικά, προσπάθησε όμως να συγκεντρωθείς και να αποφύγεις πιθανά λάθη που δεν θα ευνοήσουν την εξέλιξη. Η ανάγκη να απομονωθείς από όλους έρχεται σε αντιδιαστολή με την καθημερινότητα και την κούραση που συνεπάγεται αυτής και ο εκνευρισμός αυξάνεται κατακόρυφα. Πρόσωπα του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν, οι απότομες αντιδράσεις σου μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου σε προσανατολίζει σε ό,τι αφορά τις ερωτικές και φιλικές σου σχέσεις και σε θέματα που πιθανά σε απασχολούν και θέλεις να κλείσεις. Είναι σημαντικό αυτό να γίνει αποφεύγοντας τις αντιπαραθέσεις καθώς η ερωτική διάθεση και υπερένταση μπορεί να οδηγήσουν σε εκρηκτικό κλίμα που μόνο λύσεις δεν θα δώσει. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία και αυτό μπορεί να προβληματίσει το ταίρι σου, προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ό,τι αφορά την οικογένεια και την καριέρα και νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρώσεις κύκλους καταστάσεων που πιθανά δεν έχουν κάτι παραπάνω να σου προσφέρουν. Η ανάγκη αυτοπροβολής είναι έντονη και μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακό κλίμα με πρόσωπα της οικογένειας. Προσπάθησε λοιπόν να βρεις τη μέση οδό για να κρατήσεις ισορροπίες σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, που μπορεί να επηρεαστούν. Η ένταση και οι ανατροπές σε επαγγελματικά σχέδια είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου σε προσανατολίζει σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν εντάσεις ή θέματα που σε απασχολούν. Είναι θετικό ότι η διάθεσή σου βρίσκεται στα ύψη και αυτό θα σε βοηθήσει στο να αποφύγεις μετωπικές συγκρούσεις επιδιώκοντας να βρεις τις καλύτερες δυνατές ισορροπίες. Πρόσεξε μόνο γιατί ο πιθανός εκνευρισμός και ο αυθορμητισμός μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση και να χαλάσει προσωρινά την όμορφη ατμόσφαιρα που υπάρχει στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Ανατροπές σε ταξίδια, που θέλεις να πραγματοποιήσεις, δεν αποκλείονται, έσω έτοιμος για όλα.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να εκκρεμούν και θέλεις να κλείσεις. Η ανασφάλεια και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης κάνουν την εμφάνιση τους, παράλληλα όμως ενστικτωδώς μπορείς να οδηγηθείς σε λύσεις επωφελείς για εσένα. Πρόσεξε μόνο να μην μπεις στη διαδικασία συγκρούσεων που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Γεγονός είναι ότι θέλεις να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην διαχείριση του εισοδήματός σου και αυτό γίνεται σαφές. Προσπάθησε να επικεντρωθείς την ενέργειά σου στο πάθος και τον αισθησιασμό και μην αφεθείς στην καχυποψία που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονά σου με τον Λέοντα σε καλεί να δεις ζητήματα που απασχολούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή και να προσπαθήσεις να φέρεις την ισορροπία που σε ικανοποιεί. Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος καταστάσεων ή πιθανά και σχέσεων καθώς δεν αποκλείεται να θεωρείς ότι οι ανάγκες σου ότι δεν ικανοποιούνται. Σημαντικό είναι να αποφύγεις επιθετικές διαθέσεις και συγκρούσεις καθώς ο τρόπος που αντιδράς θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις. Πιθανές συμφωνίες για νέες συνεργασίες μπορεί να ανατραπούν, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου δεν αποκλείεται να εντείνει τον συναισθηματισμό και την εσωστρέφεια καθώς έρχονται στο προσκήνιο καταστάσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν ή ζητήματα της δουλειάς και της καθημερινότητας που σε επιβαρύνουν ψυχολογικά. Για να αντιμετωπίσεις την όποια κατάσταση προκύψει θα πρέπει να ισορροπήσεις και να μπορέσεις να διαχειριστείς τις ευαισθησίες σου που πιθανά θολώνουν τη σκέψη. Σχέδια για καθημερινά ζητήματα μπορεί να αλλάξουν ριζικά καθώς οι ανατροπές είναι πολύ πιθανές, πιθανή είναι και η ένταση μαζί με αυτές γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.