ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 3 Αυγούστου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και ασχολείσαι με ζητήματα της δουλειάς και της καθημερινότητας που μπορεί να σε φορτίζουν. Το άγχος είναι στα ύψη, όμως καλά θα κάνεις να το περιορίσεις για να μην υπάρξουν εντάσεις με συναδέλφους ή με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα θα βοηθήσει στο να έχεις ενέργεια. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνεις και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές για θέματα δουλειάς που μπορεί να σε εκθέσουν. Απέφυγε να πάρεις αποφάσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και νιώθεις πιο όμορφα από ποτέ καθώς η χαρά αναβλύζει και η παιδικότητα είναι έντονη. Επιδιώκεις να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με το ταίρι ή με τις παρέες σου. Η ανάγκη να προβληθείς είναι αυτή που μπορεί να σε οδηγήσει σε αμετροέπεια και εγωισμό που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει το ρομαντισμό και μπορείς να δημιουργήσεις ιδανικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Φτάνει μόνο να μην συζητήσεις σοβαρά θέματα με το ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να αποπροσανατολιστείς ή να ωραιοποιήσεις καταστάσεις πού οδηγήσουν στην απογοήτευση.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειας καθώς είναι έντονη η διάθεση να νιώσεις ασφάλεια, θαλπωρή, ζεστασιά. Πιθανό είναι να ασχοληθείς με ζητήματα ακίνητης περιουσίας, αγοραπωλησίες ή μετακομίσεις, γι’ αυτό έσω έτοιμος. Προσοχή μόνο για την κυκλοθυμία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τους γύρω σου. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα και αντικειμενικά την όποια κατάσταση προκύψει στην οικογένεια, κάτι που θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Πιθανό είναι οικεία πρόσωπα να προσπαθήσουν να δώσουν λανθασμένη εικόνα των πραγμάτων.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις, να συζητήσεις, να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Πιθανόν να ασχοληθείς με το εμπόριο, την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις καθώς δείχνεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον επαγγελματικά. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα την κάθε κατάσταση και πιθανά να είσαι ευάλωτος σε πρόσωπα με τα οποία θέλεις να συνεργαστείς και που θα σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις και κινήσεις.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα, λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις και θα ήθελες να τα τακτοποιήσεις για να απαλλαγείς από το άγχος. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις την κτητικότητα και την αδιαλλαξία που μπορεί να ταλανίζει τη σχέση σου. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να έχεις καθαρή σκέψη και πιθανά να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε κατευθύνουν σε λανθασμένα οικονομικά μονοπάτια που θα είναι ασύμφορα για σένα. Απέφυγε τις σημαντικές οικονομικές αποφάσεις προς στιγμήν.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι σε ό,τι αφορά τις ανάγκες σου, κάτι που γίνεται άμεσα σαφές στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Νιώθεις ότι μπορείς να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο και επιδιώκεις να εκφράσεις άμεσα και δυναμικά συναισθήματα και ανάγκες καθώς επιθυμείς οι γύρω σου να σε καλύψουν. Σημαντικά βήματα μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά νέες συνεργασίες. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί λάθος εκτιμήσεις σε ότι αφορά τη συνεργασία σου, γι’ αυτό καλό είναι να μην ακούς πολλά λόγια γιατί το πιθανότερο είναι να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στο τέλος να απογοητευτείς.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και έντονη είναι η ευαισθησία και η ανάγκη για μοναχικότητα καθώς αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος έρχονται στο νου που δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς. Σημαντικό είναι να εκτονωθείς μέσω της τέχνης για να μπορέσεις να ισορροπήσεις και τα δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν βοηθά σε πιθανές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις σε ότι αφορά την δουλειά ή δεν αποκλείεται πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν εσκεμμένα λάθος συμπεράσματα με συνέπεια να μην έχει ορθή αντίληψη των πραγμάτων. Καλό είναι να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις στη δουλειά.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και έχεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να εκφράσεις απόψεις που θεωρείς ότι πιθανά τους ενδιαφέρουν. Σχέδια και όνειρα που θέλεις να επιτύχεις έρχονται στο προσκήνιο και πιθανά να τα δρομολογήσεις με τις κινήσεις σου. Προσπάθησε μόνο να μην είσαι εριστικός με όσους διαφωνούν μαζί σου γιατί θα υπάρξουν νευρικότητα και αντιπαραθέσεις. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες πιθανά να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα σε ότι αφορά πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος ή στόχους που έχεις θέσει και τελικά αργά ή γρήγορα να αποδειχθεί ότι έσφαλες και να πληγωθείς.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται καθώς προστίθενται ευθύνες που μπορεί να σε αγχώνουν και να λειτουργούν πιεστικά. Θυμήσου ότι έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις δυνατότητες που έχεις και να διεκδικήσεις την πολυπόθητη εξέλιξή σου. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει τη σκέψη και την κρίση και μπορεί να μην σου είναι εύκολο να έχεις ξεκάθαρη άποψη για επαγγελματικά ζητήματα, κάτι που θα σε οδηγήσει σε λάθη. Είναι προτιμότερο να μην επιδιώξεις σημαντικές κινήσεις που μπορεί να εκθέσουν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και νιώθεις να πετάς καθώς η αισιοδοξία και η χαρά σε κατακλύζουν. Στρέφεσαι κυρίως σε σπουδές που σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις, σε νομικά σε ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν, σε ότι αφορά ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό που σου κινούν την περιέργεια. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε φέρει σε αντιδικία με πρόσωπα στην παρέα που θα βρεθείς καθώς δεν αποκλείεται να αντιληφθείς λάθος τα λεγόμενά τους και να υπάρξει ένταση. Μην προχωρήσεις σε κινήσεις στα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν αφού το πιθανότερο είναι να είναι λανθασμένες.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και δείχνεις το ενδιαφέρον σου σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δραστηριότητες που μπορεί να σε απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό. Το ένστικτό σου σε βοηθά να κινηθείς με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να έχεις θετικές οικονομικές συμφωνίες. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε οδηγεί στο να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί να έχουν σχέση με επιχειρηματικές κινήσεις και να τους δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη. Είναι προτιμότερο να το αποφύγεις καθώς πιθανά να πληγωθείς και να χάσεις κεφάλαια που μπορεί να έχεις επενδύσει.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και νιώθεις ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να προσπαθήσεις να λύσεις ζητήματα για να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Προσπάθησε να μην καταπιέζεσαι καθώς στο τέλος θα ανακαλύψεις ότι συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δεν σε καλύπτουν. Το βράδυ η αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου μπορεί να εξιδανικεύσει γνωριμίες που πιθανά ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί σου και να ενθουσιαστείς σε αυτά που δεσμεύονται. Όμως είναι προτιμότερο να μην προτρέχεις για να αφήσεις το χρόνο να δείξει τι πραγματικά θέλουν από σένα.