ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Ιουλίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η διάθεση να επικοινωνήσεις με κοντινά σου πρόσωπα είναι διάχυτη. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις ευχάριστα μαζί τους, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να είσαι υπερβολικός και να εκτεθείς μεταφέροντας πληροφορίες ή κάνοντας κοινωνικό σχολιασμό. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις για εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, καλό είναι να μην πάρεις αποφάσεις γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και προσανατολίζεται στα οικονομικά σου, γι’ αυτό και πιθανόν να τακτοποιήσεις λογαριασμούς που εκκρεμούν. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολικές σπατάλες και περιττά έξοδα που μετά θα μετανιώσεις. Προσπάθησε να είσαι συνετός στις αγορές σου για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού. Το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τις ανασφάλειες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που πιθανά να εκδηλωθεί στη σχέση σου και να δημιουργήσει προβλήματα με το/η σύντροφό σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται το ζώδιό σου και κανείς δυναμικές κινήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που καθορίζουν την πορεία των πραγμάτων. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να φέρει σημαντικές νέες συνεργασίες που θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για σένα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι πιθανές υπερβολές που μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις που θα ενοχλήσουν. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων καλό είναι να μην πάρεις αποφάσεις που μπορεί να οδηγήσουν στην απογοήτευση.
 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η ευαισθησία πιθανά σε οδηγεί στο να απομονωθείς μακριά από όλους καθώς αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα στη δουλειά που θα δημιουργήσουν προβλήματα με συναδέλφους ή με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να ισορροπήσεις και πιθανά να εντείνει τη θλίψη και την κατήφεια. Η τέχνη και ο διαλογισμός μπορούν να σου δώσουν τη διέξοδο που αναζητάς.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να δρομολογήσεις σχέδια και στόχους που σε ενδιαφέρουν. Φιλικά πρόσωπα μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθειά σου. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να φέρει ξαφνικά ευκαιρίες και πρόσωπα που να σε βοηθήσουν στο να επιτύχεις τις φιλοδοξίες σου. Προσπάθησε μόνο να αδράξεις την ευκαιρία και μην περιμένεις οι άλλοι να δραστηριοποιηθούν για σένα. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες πιθανό είναι να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα για πρόσωπα ή καταστάσεις, καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν τις φιλικές σχέσεις.
 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και προσπαθείς να επιλύσεις ζητήματα στην καριέρα σου καθώς αυξάνονται οι ευθύνες και υποχρεώσεις και αυτό πιθανό να σου δημιουργήσει άγχος και εκνευρισμό. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, καλό είναι βέβαια να τις αξιολογήσεις γιατί η υπερβολική αισιοδοξία μπορεί να μην ωφελήσει. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε οδηγεί στο να ωραιοποιήσεις καταστάσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην την πάρεις αποφάσεις σε ότι αφορά την καριέρα σου που μπορεί να είναι λανθασμένες.
 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και προσανατολίζεσαι σε θέματα σπουδών, νομικής φύσεως και ζητήματα σε σχέση με το εξωτερικό που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να φέρει σημαντικές προτάσεις από το εξωτερικό που να φαίνονται ιδανικές, καλό είναι βέβαια να αφήσεις τις υπερβολές στην άκρη και να προσπαθήσεις να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο . Θυμήσου ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και πέρασε στην πράξη. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε παρεξηγήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός του λόγω λανθασμένης αντίληψης των πραγμάτων που θα σε στενοχωρήσει.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και ανεβάζεις κατακόρυφα την ένταση εντείνοντας φοβίες και ανασφάλειες που μπορείς να έχεις. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα για ιδανικές λύσεις σε ό τι αφορά οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις, καλό είναι να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε οδηγεί στο να μην βλέπεις αντικειμενικά σε οικονομικά ζητήματα ή στην αισθηματική σου ζωή, κάτι που θα οδηγήσει σε λάθη και ένταση.
 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επιδιώκεις να λύσεις ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί ηρεμία. Η αντίθεση της με τον Δία στο ζώδιό σου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, αρκεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες εκτοξεύει τις ευαισθησίες στα ύψη θολώνοντας την κρίση και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις που θα σου κοστίσουν πιθανά τις συνεργασίες του. Μην προβεί σε σημαντικές κινήσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και στρέφεσαι στο να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς καθώς αναλαμβάνεις επιπλέον υποχρεώσεις και αγγαρείες που λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία και στο πρόγραμμά σου. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη λειτουργεί σαν φύλακας άγγελος σου και μπορεί να οδηγήσει στη λύση δύσκολων καταστάσεων. Μην χάσεις το μέτρο λόγω άγχους γιατί αυτό θα επηρεάσει τη συναδελφικές σχέσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες διαστρεβλώνει την εικόνα των πραγμάτων και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές σε εργασιακό επίπεδο.
 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αισιοδοξία, η χαρά και η παιδικότητα είναι στα ύψη, γι’ αυτό και επικεντρώνεσαι στο να ξεφαντώσεις με την παρέα και το ταίρι σου και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές στη συμπεριφορά ή στη διασκέδαση και αυτό να προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες πιθανά να σε οδηγήσει σε λανθασμένη εκτίμηση στην αισθηματική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξει απογοήτευση και κατήφεια.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι στο να βρεθείς με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος καθώς είναι έντονη η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου και να νιώσεις ζεστασιά. Η αντίθεση της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας που καλό είναι να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το απόγευμα το τετράγωνο της με το Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τις ευαισθησίες και δίνει λανθασμένες προεκτάσεις σε οικογενειακά ζητήματα κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να απογοητευτείς.