ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Ιουλίου;

Κριός

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και η ανάγκη να επικοινωνήσεις γίνεται εντονότερη από ποτέ. Στρέφεσαι σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος επιδιώκοντας να συναντηθείς μαζί τους και να συζητήσεις για θέματα που μπορεί να σας απασχολούν. Το εμπόριο, η επικοινωνία, οι δημόσιες σχέσεις σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σου δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να πείσεις με τα επιχειρήματά σου οποίους συναλλάσσεται. Εντυπωσιάζεις σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς με την λάμψη και το χιούμορ σου, διασκέδασε το.

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και εντείνεται το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν. Επιδιώκεις να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες που πιθανά σε αγχώνουν. Σχέδια για συζητήσεις ή εύρεση νέων πόρων εισοδήματος μπορεί να υπάρξουν καθώς ο προϋπολογισμός σου είναι αυτό που κυρίως σου δημιουργεί ανασφάλεια. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σου δίνει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε πιθανές συζητήσεις ή διεκδικήσεις οικονομικού επιπέδου. Το πιθανότερο είναι το αίτημά σου να γίνει αποδεκτό καθώς μπορείς να τεκμηριώσεις και να υποστηρίξεις αυτό που πιστεύεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και ο δυναμισμός είναι στα ύψη καθώς διεκδικείς την προσοχή των σημαντικών προσώπων της ζωής σου. Οι προσωπικές σου ανάγκες είναι κυρίαρχες, όμως καλά θα κάνεις να περιορίσεις υποκειμενικές διαθέσεις που μπορεί να σε φέρουν σε σύγκρουση με συνεργάτες ή το ταίρι σου. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σου δημιουργεί ιδιαίτερα καλή διάθεση και δείχνεις να μπορείς να κατανοήσεις τι θέλουν οι γύρω σου αλλά και να γίνεις κατανοητός και εσύ. Έχεις την ευκαιρία να προβάλλεις τη δουλειά σου και να πάρει σημαντικές αποφάσεις για συνεργασίες που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν και μπορούν να δώσουν πολλά.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους εντείνοντας τη διάθεση για εσωστρέφεια και μοναχικότητα καθώς μνήμες του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και μπορεί να θολώνουν τη σκέψη. Είναι σημαντικό για σένα να συγκεντρωθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις γιατί είναι αυτές που θα σε γειώσουν και θα ισορροπήσουν τη διάθεσή σου. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγεις από ότι σε ταλαιπωρεί και να νιώσεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος μπορούν τώρα να λυθούν, μην χάσεις την ευκαιρία.

Λέων

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με φίλους καθώς έχεις την ανάγκη να συζητήσεις, να εκφράσεις ιδέες και πρωτοποριακές απόψεις που έχεις. Συλλογικές προσπάθειες και οργανώσεις μπορούν να μπουν στο πρόγραμμά σου καθώς απολαμβάνεις την ομαδική δουλειά. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να ξεχωρίσεις σε φιλικές παρέες ή σε ομάδες που θα βρεθείς λόγω της προσωπικότητας και των απόψεων που εκφράζεις. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και μπορείς να δρομολογήσεις θετικότατα στόχους και φιλοδοξίες που έχεις.

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους αυξάνοντας τους ρυθμούς σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες που αναλαμβάνεις. Αυτό μπορεί να σε αγχώσει, όμως έχεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις καθώς σε διακρίνει υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και διάθεση για δουλειά. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικές προτάσεις από το παρελθόν που καλό είναι να επανεξετάσεις γιατί πιθανά να είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν στο να προβληθείς και να εξελιχθείς στην καριέρα σου.

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους εκτοξεύοντας την αισιοδοξία και το κέφι. Σημαντικό είναι για σένα να ασχοληθείς με σεμινάρια και σπουδές που μπορεί να ενδιαφέρουν, με νομικά ζητήματα που θέλεις να ξεκαθαρίσεις, με επαφές στο εξωτερικό που θέλεις να αναπτύξεις. Προτάσεις για εξόδους από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου είναι πιθανές. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου και μπορεί να προχωρήσεις σε κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου. Η διασκέδαση και το φλερτ αποκτούν κυρίαρχο ρόλο, καθώς εντυπωσιάζεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και νιώθεις έντονο εκνευρισμό και κατήφεια από το πρωί που θα πρέπει να διαχειριστείς για να μην μεταφέρεις στους γύρω σου. Μπορείς να επικεντρωθείς σε οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να βρεις την ηρεμία και την αυτοπεποίθησή σου και να προχωρήσεις σε σημαντικές κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις οικονομικούς στόχους που έχεις. Καχυποψία και ζήλια μένουν μακριά από τη σχέση σου και το πάθος απογειώνεται.

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και προσανατολίζεσαι σε ότι αφορά συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις, καθώς είναι κυρίαρχο για εσένα να επικρατήσει ισορροπία και καλή διάθεση. Γεγονός είναι ότι οι βαθύτερες ανασφάλειές σου σε καθορίζουν και μπορεί να σε οδηγήσουν σε συμβιβασμούς. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα ανεβάζει το κέφι, την αυτοπεποίθησή σου και δημιουργεί στις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προωθήσεις τις προσωπικές του απόψεις σε συνεργασίες που μπορεί να έρθουν. Όμορφες στιγμές διασκέδασης μπορεί να υπάρξουν με το ταίρι σου που θα οδηγήσουν σε έντονα ερωτικό κλίμα και ανανεωτική διάθεση στην προσωπική σου ζωή.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά την καθημερινότητα και πιθανές αγγαρείες που μπορεί να έχουν προκύψει και αναστατώνουν το πρόγραμμά σου. Σημαντικό είναι να μπορέσεις να διαχειριστείς το άγχος σου, διαφορετικά οι εντάσεις με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά δεν αποκλείονται. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να ισορροπήσεις ψυχολογικά, να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να χειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει στη δουλειά δείχνοντας πραγματικά τις δυνατότητες και την προσφορά σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και προσανατολίζεσαι στο πώς να περάσεις όμορφα καθώς το κέφι, η παιδικότητα είναι στα ύψη. Θες να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας, γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να διασκεδάσεις με παρέες ή το ταίρι σου. Η τέχνη σου δίνει πολλά και πιθανά να βάλεις στο πρόγραμμά σου το θέατρο και τον κινηματογράφο. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προωθήσεις σημαντικές εργασίες πιθανά καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα που θέλεις ανάπτυξης. Γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Ιχθύς

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και στρέφεις την προσοχή σου στην οικογένεια καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με οικεία πρόσωπα και να νιώσεις ζεστασιά και ασφάλεια. Πιθανό είναι να χειριστείς ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να προκύψουν. Δείξε προσοχή στην κυκλοθυμία που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με τους γύρω σου. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο στον Λέοντα σε βοηθά να βρεις την καλή σου διάθεση και το δυναμισμό που χρειάζεται για να δρομολογήσεις τις εξελίξεις σε ότι αφορά ακίνητα, αγοραπωλησίες ή μετακομίσεις. Η κατανόηση που σου δείχνουν τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος είναι σημαντικότατη.