ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Ιουλίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μοναδικά συναισθήματα με το/η σύντροφο ή μια πιθανή νέα γνωριμία, καθώς ο έρωτας πρωταγωνιστεί. Το να απολαύσεις τη ζωή σου και να περάσεις όμορφα μπαίνει στο πρόγραμμά σου γι’ αυτό δεν αποκλείεται να βρεθείς με παρέες όπου θα διασκεδάσεις. Η τέχνη επίσης παίζει σημαντικότατο ρόλο, καθώς σου δημιουργεί έντονη ευφορία. Το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη εκτοξεύει τη χαρά και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις μοναδικά όπου και αν βρεθείς. Πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί εξαιρετικά αισιόδοξα για την προσωπική σου ζωή.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τα οικεία πρόσωπα, καθώς η ανάγκη για τρυφερότητα και ζεστασιά σε οδηγεί στην αγκαλιά της οικογένειας. Πιθανό είναι να προκύψουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά σε ενδιαφέρουν και θέλεις να δρομολογήσεις. Περιόρισε την κυκλοθυμία σου για να αποφύγεις πιθανές εντάσεις. Το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία και να πετύχεις εξαιρετικές συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα σε οικονομικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να ασχοληθείς με ζητήματα εμπορικών και επικοινωνιακών συμφωνιών που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Οι σχέσεις με το στενό σου περίγυρο είναι καταλυτικές, καθώς απευθύνεσαι σε αυτούς επιδιώκοντας να έρθεις σε επαφή, να συζητήσεις, να περάσεις χαλαρές στιγμές εκμεταλλευόμενος το καλό επικοινωνιακό κλίμα. Η σύνοδος της με τον Δία στον Τοξότη είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές συνεργασίες σε σχέση με το εμπόριο ή την επικοινωνία που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τα φτερά σου σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις πιθανά ζητήματα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι κυρίως στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις την ταύτιση της οικονομικής σου ευχέρειας ή μη με την προσωπική σου αξία, καθώς έτσι αδικείς τον εαυτό σου και εκδηλώνονται έντονες ανασφάλειες που σε καθηλώνουν. Μπορείς να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που βοηθά να σε αγχώνουν. Το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για τη βελτίωση των οικονομικών αποδοχών, καθώς φαίνεται ότι στη δουλειά σου αναγνωρίζεται η προσφορά και η εργατικότητα που δείχνεις.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και πιθανό είναι να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά νέες συνεργασίες, καθώς δεν διστάζεις μπροστά σε εμπόδια ή πιθανές δυσκολίες που μπορεί να βρεις. Επικεντρώνεσαι στις συναισθηματικές σου ανάγκες και επιδιώκεις να τις εκφράσεις στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου θέλοντας να τις αντιληφθούν και να τις ικανοποιήσουν. Το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα από το ταίρι σου και να απογειώσεις την ερωτική σου ζωή περνώντας μοναδικές στιγμές. Εξαιρετικές νέες συνεργασίες είναι πολύ πιθανές.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και αναπολείς καταστάσεις που μπορεί να στιγμάτισαν το παρελθόν, αυτό όμως ρίχνει την ψυχολογία σου και πιθανά να σε οδηγήσει στην εσωστρέφεια. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα και στην εργασία, καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να αποφύγεις πιθανά λάθη λόγω αφηρημάδας. Η τέχνη είναι μοναδική διέξοδος για να ανακουφίσεις πληγές και τραύματα. Το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να αφήσεις πίσω ότι σε πληγώνει, να νιώσεις πιο αισιόδοξος από ποτέ και να περάσεις όμορφα με πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό και την οικογένειά σου αλλάζοντας άρδην τη διάθεσή σου.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και η ανάγκη να εκφράζεις την επαναστατική σου διάθεση είναι χαρακτηριστική, γι’ αυτό στρέφεται σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που πιθανά έχουν ίδιες απόψεις μαζί σου για επικοινωνία και ανταλλαγή ιδεών. Πιθανό είναι να θέσεις νέους στόχους και σχέδια που θέλεις να επιδιώξεις να επιτύχεις, πρόσωπα του φιλικού περίγυρου μπορεί να σταθούν δίπλα σου σε αυτή την προσπάθεια. Το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί εξαιρετικά ευοίωνες συνθήκες για να αναπτύξεις τα όνειρά σου. Παράλληλα, δημιουργεί το καλύτερο δυνατό κλίμα στη φιλική σου παρέα και μπορείς να περάσεις μοναδικά.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και γεγονός είναι ότι οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες αυξάνονται σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που δείχνει ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις και έχεις τις ικανότητες γι’ αυτό, παράλληλα όμως το άγχος κάνει την εμφάνισή του και αυτό μπορεί να σου προκαλέσει ένταση που θα εκδηλωθεί το περιβάλλον της καριέρας. Το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη πιθανά να φέρει χαρμόσυνα νέα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις άκρως θετικές που θα σηματοδοτήσουν την αύξηση του μισθού ή κάποιο μπόνους.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος, καθώς θέλεις να τους συναντήσεις μετά από καιρό και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Είναι ιδανική συγκυρία να ασχοληθείς με σπουδές και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα που σε εξιτάρουν, καθώς δείχνεις την ανάγκη να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Το τρίγωνο της με τον Δία στο ζώδιό σου σε βοηθά να έχεις άκρως θετικές εξελίξεις σε εκπαιδευτικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, αλλά να περάσεις επίσης υπέροχα σε όποια παρέα κι αν βρεθείς διασκεδάζοντας με την ψυχή σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και πιθανό είναι να υπάρχει ένταση και νευρικότητα, καθώς έρχονται με ορμή ανασφάλειες και ενοχές που δεν σου είναι εύκολο να τις διαχειριστείς. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, κληρονομιές και επενδύσεις και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν έρχονται στο επίκεντρο και δραστηριοποιείσαι έντονα στο να δρομολογήσει στις καλύτερες δυνατές λύσεις. Το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς την τύχη σου και να επιδιώξεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα σε όποιο οικονομικό θέμα μπορεί να σε απασχολεί.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το κύριο μέλημα σου είναι να αποκατασταθούν ζητήματα ή παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν προκύψει σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, καθώς είναι σημαντικό για σένα να υπάρξει ισορροπία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Καλό είναι βέβαια να μην είσαι υποχωρητικός σε όποια κατάσταση γιατί συμβιβάζεσαι και αυτό αργά ή γρήγορα θα έρθει στην επιφάνεια με ορμή. Το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις νέες συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων και των φιλοδοξιών που έχεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και η καθημερινότητα είναι έντονη, καθώς πιθανές υποχρεώσεις και αγγαρείες αυξάνονται και λειτουργούν πιεστικά στο πρόγραμμα και στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς το άγχος σου γιατί είναι αυτό που θα σε οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά ή συναδέλφους δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σου. Το τρίγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για την εξέλιξή σου σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα δείχνουν ότι έχουν εκτιμηθεί ικανότητες και η σοβαρότητα που δείχνεις.