ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και ανακινείς ζητήματα οικονομικής φύσεως, καθώς νιώθεις ότι συνδέονται άμεσα με την προσωπική σου αξία. Είναι επιτακτική ανάγκη να απεμπλέξεις τα οικονομικά σου με το πόσο αξίζεις εσύ σαν προσωπικότητα γιατί αυτό σου δημιουργεί έντονες ανασφάλειας και φόβους. Είναι ιδανικές συνθήκες για να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και να ασχοληθείς με οικονομικές εκκρεμότητες, καθώς έχεις το κριτήριο για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Άκρως σημαντικός είναι για σένα ο έρωτας, προσοχή όμως γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα άκαμπτος και αδιάλλακτος και αυτό να επηρεάσει τη σχέση σου.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ο δυναμισμός ξεχειλίζει, καθώς βγαίνεις με μοναδική ενέργεια στο προσκήνιο και εντυπωσιάζεις τους γύρω σου. Είναι σημαντικό για εσένα να υπερασπιστείς κινήσεις ή απόψεις που μπορεί να έχεις, κάτι που πιθανά να οδηγήσει σε υποκειμενισμό και εγωισμό και να ενοχλήσεις τους γύρω σου. Κυρίως αυτό που επιδιώκεις είναι να καλύψουν τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου τις ανάγκες σου, καλό είναι βέβαια να είσαι διαλλακτικός και να ακούσεις και τις δικές τους ανάγκες για να μην δημιουργηθούν προστριβές που θα προκαλέσουν αναταράξεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και έντονη είναι η εσωστρέφεια και η τάση για μοναχικότητα, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με τραύματα και καταστάσεις που προέρχονται από το παρελθόν και είναι δύσκολο να ξεπεράσεις. Αυτό σε οδηγεί στο να θέλεις να βρίσκεσαι εκτός ρεαλιστικού πλαισίου, γι’ αυτό είναι σου είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ζητήματα της καθημερινότητας γιατί το έλλειμμα συγκεντρώσεις μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Η τέχνη, ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός θα ανακουφίσουν την ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις αποφεύγοντας την θλίψη.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και γίνεται εντονότερη από ποτέ η ανάγκη να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς έχεις τη διάθεση να συζητήσεις μαζί τους και να εκφράσεις τις ιδέες σου. Γεγονός είναι ότι οι απόψεις και προτάσεις σου είναι πολύ πιθανό να είναι αποδεκτές και να εντυπωσιάσεις με το σκεπτικό σου. Σημαντικό είναι επίσης για σένα να μπεις σε διαδικασία ομαδικής προσπάθειας, καθώς θεωρείς ότι λειτουργείς εξαιρετικά συντονισμένα σε έναν κοινό σκοπό. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση να απαξιώνεις και να γίνεσαι εριστικός με όσους δεν συμφωνούν μαζί σου.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και κυρίως επικεντρώνεσαι στο να ασχοληθείς επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις που πιθανά να έχουν αυξηθεί και να λειτουργούν πιεστικά. Αυτό που θα πρέπει να αντιληφθείς είναι ότι δείχνοντας την υπευθυνότητα, την εργατικότητα και τον τρόπο που σκέφτεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο σου ανοίγει ο δρόμος να πετύχεις την πολυπόθητη εξέλιξη που αποζητάς. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η αδιαλλαξία μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσει, γι’ αυτό προσπάθησε να αποφύγεις τις συγκρούσεις με ανωτέρους σου.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και είναι γεγονός ότι νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ. Στρέφεις την προσοχή σου στο να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με σπουδές και σεμινάρια των αντικειμένων που σου κινούν το ενδιαφέρον. Πιθανές είναι οι επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού που ανοίγουν νέα μονοπάτια στη ζωή σου και σου δίνουν δύο νέες δυνατότητες. Ο έρωτας και η διασκέδαση πρωταγωνιστούν, μόνο που καλά θα κάνεις να είσαι επιμελής και συγκεντρωμένος σε καθημερινές υποχρεώσεις γιατί πιθανό είναι να προκύψουν λάθη που θα σε εκθέσουν.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και πιθανό είναι από το πρωί να υπάρχει εκνευρισμός, καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Το επιχειρηματικό σου δαιμόνιο είναι στα ύψη, γι’ αυτό έχεις την ευκαιρία να λύσεις να κάνεις κινήσεις ή να πάρεις αποφάσεις σε ότι αφορά ανάλογες δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Οι οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους θα σε απασχολήσουν, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις έντονα καχύποπτος και να συγκρουστείς. Η καχυποψία και η ζήλια δεν θα βοηθήσουν ούτε στην ερωτική σου ζωή, απέφυγε τις εντάσεις και τις σκηνές ζηλοτυπίας.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να κατανοήσεις και να λύσεις ζητήματα που απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι κυρίαρχο και εσένα να κρατήσεις ισορροπίες και να αποφύγεις εντάσεις, καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι πιο έντονος από ποτέ. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες σημαντικές γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε συνεργασίες, καθώς έχεις τη ικανότητα να αντιληφθείς ποια είναι αυτή μπορεί να αποδώσει σε επαγγελματικό επίπεδο και να καταφέρεις να βρεις τη χρυσή τομή. Ο/Η σύντροφός σου είναι πρώτη προτεραιότητα, προσπάθησε μόνο να μην καταπιέζεις δικά σου συναισθήματα και επιθυμίες γιατί αργά ή γρήγορα θα έρθουν στην επιφάνεια.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και η καθημερινότητα γίνεται εντονότερη από ποτέ, καθώς πιθανά να αυξηθούν υποχρεώσεις και αγγαρείες σε εργασιακό επίπεδο που σου δημιουργούν έντονο άγχος. Είναι επιτακτική ανάγκη να βάλεις τη γυμναστική στη ζωή σου γιατί είναι έτσι θα εκτονώσει στο στρες και θα καταφέρεις να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να έχει την ενέργεια που χρειάζεται το σώμα σου. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και η διάθεση τελειομανίας που έχεις σε καθιστά αξιόπιστη επιλογή των εργοδοτών για την επίλυση προβλημάτων. Μόνο που να θυμάσαι ότι η γκρίνια και η επικριτικότητα θα πρέπει να αποφευχθούν γιατί θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το κέφι απογειώνεται, καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις. Σημαντικό είναι για σένα το να έρθεις σε επαφή με τη δημιουργία και την τέχνη, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου το θέατρο και τον κινηματογράφο. Το ερωτικό παιχνίδι κυριαρχεί και είναι σημαντικό για εσένα να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς και να τραβήξεις τα βλέμματα των γύρω σου. Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωκεντρικός και αυτό να αποτελέσει δυσαρέσκεια.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και είναι η κατάλληλη περίσταση για σένα για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς είναι ιδιαίτερη ανάγκη για να νιώσεις ασφάλεια και θαλπωρή. Πιθανό είναι να προκύψουν ζητήματα για την ακίνητη περιουσία που θα πρέπει να δρομολογήσεις. Ο συναισθηματισμός εκτοξεύεται και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εσωστρέφεια, καθώς επιδιώκεις ένα μικρό απολογισμό των τελευταίων πεπραγμένων σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε την κυκλοθυμία και στη διάθεση να χειριστείς τους γύρω σου για να επιτύχεις αυτό που θέλεις οι αντιδράσεις θα είναι έντονες.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και η ανάγκη για επικοινωνία κυριαρχεί, γι’ αυτό το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με κοντινά σου πρόσωπα, αδέρφια, ξαδέρφια, καλούς φίλους για να συζητήσεις μαζί τους και να περάσεις χαλαρές στιγμές. Συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, εντυπωσιάζεις με τα επιχειρήματα και την πειθώ σου. Πιθανές είναι οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να ανανεώσεις τη διάθεσή σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε πιθανή μεταβαλλόμενη διάθεση και νευρικότητα που θα δημιουργήσει προβλήματα με τα στενά σου πρόσωπα.