Τα ζώδια της ημέρας

Αιγόκερε με τη Σελήνη στο ζώδιό σου γίνεσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας. Κρατώντας χαμηλούς τόνους μπορείς να πετύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και οι πολλές υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο σε απασχολούν έντονα και καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και η αντίθεσή της με τον Ερμή και τον Άρη στον Καρκίνο δημιουργεί εκρηκτικό κλίμα σε ότι αφορά πιθανές εξελίξεις στην καριέρα. Καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αφήσεις στην άκρη τάσεις επιβολής που δεν θα βοηθήσουν. Προσοχή καλό είναι να δείξεις και σε ότι αφορά την οικογένεια γιατί οι συγκρούσεις θα λείψουν για θέματα που πιθανά υπάρχουν.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς το κέφι και η αισιοδοξία είναι στα ύψη. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και η αντίθεσή της με τον Ερμή και τον Άρη στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο αντιπαραθέσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και μην μπαίνεις στη διαδικασία να προσπαθήσεις να επιβάλεις την άποψή σου. Θυμήσου ότι ο φανατισμός θα ανεβάσει κατακόρυφα την ένταση.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως ή να δρομολογήσεις κινήσεις επιχειρηματικές που σε ενδιαφέρουν. Ο εκνευρισμός είναι διάχυτος από το πρωί και θα πρέπει να τον χαλιναγωγήσεις. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και η αντίθεσή της με τον Ερμή και τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις σε ότι αφορά τις οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες, καθώς δεν αποκλείεται να θεωρήσεις ότι γίνεται προσπάθεια κερδοσκοπίας εναντίον σου και να ανοίξεις μέτωπο σύγκρουσης με όποιο πρόσωπο εμπλέκεται.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να ευχαριστήσεις τα πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, καθώς θέλεις να αποφύγεις πιθανές εντάσεις που θα χαλάσουν το όλο κλίμα. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και η αντίθεσή της με τον Ερμή και τον Άρη στο ζώδιό σου ανεβάζει το θερμόμετρο σε προσωπική ζωή και συνεργασίες, καθώς είναι πιθανό να θεωρήσεις ότι προσπαθούν να σου επιβληθούν με υπόγεια μέσα και αυτό προκαλέσει την έντονη αντίδρασή σου. Οι συγκρούσεις δεν θα βοηθήσουν, προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή για να αποφύγεις πιθανές αρνητικές εξελίξεις.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η ένταση της καθημερινότητας καλά κρατεί, καθώς οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες αυξάνονται και το άγχος είναι στα ύψη. Δώσε όλη σου την ενέργεια στο να κλείσεις τις υποθέσεις που έχεις, παρά να επικρίνεις του γύρω σου γιατί οι προστριβές δεν αποκλείονται. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και η αντίθεσή της με τον Ερμή και τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να φέρει στη επιφάνεια παρασκήνιο εις βάρος σου που θα ανεβάσει κατακόρυφα την ένταση και δεν θα διστάσεις να συγκρουσθείς μετωπικά, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει δυσάρεστες εξελίξεις.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η διάθεσή σου είναι στα ύψη, καθώς θέλεις να απολαύσεις την κάθε στιγμή με το ταίρι ή την παρέα σου και να περάσεις υπέροχα. Δείξε προσοχή σε εγωιστικές τάσεις που μπορεί να εκδηλώσεις, γιατί είναι αυτές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και η αντίθεσή της με τον Ερμή και τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες και παιχνίδια χειρισμού προς και από το/η σύντροφό σου και να υπάρξουν εντάσεις με δυσάρεστες συνέπειες. Το πάθος και ο ερωτισμός θα βοηθήσουν στο να αποφύγεις τις παγίδες.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς η ανάγκη για θαλπωρή, ζεστασιά, τρυφερότητα είναι έντονη. Οι έντονες κυκλοθυμικές τάσεις μπορεί να δημιουργήσουν προστριβές, γι’ αυτό καλό είναι να τις διαχειριστείς με σύνεση. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και η αντίθεσή της με τον Ερμή και τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο έντονες αντιπαραθέσεις λόγω ανασφαλειών και φόβων που έρχονται στην επιφάνεια, καθώς πιθανά να θεωρήσεις ότι οικεία πρόσωπα προσπαθούν να σου επιβληθούν και αυτό θα δυναμιτίσει το κλίμα.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιδιώκεις κυρίως να βρεθείς πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, καθώς η διάθεση για επικοινωνία είναι στα ύψη. Συμφωνίες εμπορικές και σε ότι αφορά την επικοινωνία έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσες για εσένα. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και η αντίθεσή της με τον Ερμή και τον Άρη στον Καρκίνο αυξάνει τη νευρικότητα και τη διάθεση να αντιπαρατεθείς έντονα, κάτι που θα εκδηλωθεί κυρίως στο στενό σου περίγυρο. Το αποτέλεσμα όμως θα είναι δυσάρεστο, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις ωριμότητα και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και κυρίως σε απασχολεί ο προϋπολογισμός σου γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να δρομολογήσεις την τακτοποίηση λογαριασμών και οικονομικών εκκρεμοτήτων που σου δημιουργούν ανασφάλεια. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και η αντίθεσή της με τον Ερμή και τον Άρη στον Καρκίνο αυξάνει κατακόρυφα την καχυποψία και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς έντονα με πρόσωπα που συναλλάσσεται γιατί πιθανά να θεωρήσεις ότι προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου και τη διεισδυτικότητα που σε διακρίνει σήμερα για να αποφύγεις λανθασμένες αντιδράσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και πρωταγωνιστείς δυναμικά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς παίρνεις πρωτοβουλίες για να λύσεις ζητήματα και να ξεκινήσεις νέες δράσεις που μπορεί να απασχολούν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και η αντίθεσή της με τον Ερμή και τον Άρη στον Καρκίνο εκτοξεύει την ένταση στα ύψη, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές είτε από συνεργάτες είτε από το ταίρι σου που θα σε θυμώσουν και δεν θα διστάσεις να συγκρουσθείς με έντονο τρόπο. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι κρατώντας χαμηλούς τόνους θα μπορέσεις να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και κλείνεσαι στον εαυτό σου, καθώς επιδιώκεις κυρίως να σκέφτεσαι ζητήματα που αφορούν στο παρελθόν και να απομονώνεσαι από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Προσοχή όμως γιατί το έλλειμμα συγκέντρωσης μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και να εκτεθείς. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και η αντίθεσή της με τον Ερμή και τον Άρη στον Καρκίνο πιθανό είναι να φέρει στο προσκήνιο εντάσεις σε σχέση με συναδέλφους σου. Προσπάθησε όμως να διαχειριστείς με ψυχραιμία την όποια κατάσταση προκύψει γιατί ο συναισθηματισμός δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα και δυσχεραίνει το κλίμα.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να βρεθείς κυρίως με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς θέλεις να συζητήσεις μαζί τους να εκφράσεις πιθανές ιδέες που μπορεί να τους ενδιαφέρουν, να θέσετε από κοινού στόχους που σας ικανοποιούν. Προσοχή γιατί δεν θα διστάσεις να γίνεις εριστικός με όποιον διαφωνεί μαζί σου ή δεν αντιλαμβάνεται αυτό που εκφράζεις. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και η αντίθεσή της με τον Ερμή και τον Άρη στον Καρκίνο ανεβάζει κατακόρυφα τη νευρικότητα και πιθανό είναι να υπάρξουν διαφωνίες που θα οδηγήσουν σε ένταση με πρόσωπο από το φιλικό σου περίγυρο. Διατήρησε την ψυχραιμία σου για τις συνέπειες θα είναι δυσάρεστες.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ