ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, θέλοντας να επικρατήσει η αρμονία στη σχέση και στις συνεργασίες σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα τόσο σε προσωπικό και επαγγελματικό, όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να προσπαθήσεις να διαχειριστείς τη νευρικότητα γιατί οι αντιπαραθέσεις μπορεί να είναι έντονες. Αργότερα, το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φορτίζει ακόμα περισσότερο την κατάσταση και εντείνει την ανάγκη ελέγχου και εξουσίας λόγω των ανασφαλειών σου.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και καλείσαι να αντιμετωπίσεις την έντονη καθημερινότητα, καθώς αγγαρείες και ευθύνες αυξάνονται και μπορεί να σου δημιουργούν έντονο στρες. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν διευκολύνει τη δράση και δημιουργεί ένταση λόγω του θυμού που μπορεί να εκδηλώσεις και της απαισιοδοξίας σου που θα επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξη εργασιακών ζητημάτων και συναδελφικών σχέσεων. Αργότερα, το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω προκαλεί έντονους φόβους που θα σε ωθήσουν να εκδηλώσεις εξουσιαστικές που θα ενοχλήσουν.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επιδιώκεις κυρίως να βρεθείς με το/η σύντροφό σου, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου και να απολαύσεις την κάθε στιγμή της ερωτικής σου ζωής. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει τον εκνευρισμό και πιθανή αποστασιοποίηση λόγω ανασφαλειών που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε κάνουν ιδιαίτερα καχύποπτο επηρεάζοντας τη σχέση σου. Αργότερα, το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στο φως φόβους και απωθημένα που μπορεί να εκδηλωθούν έντονα και να προσπαθήσεις χειρίστηκα να κατευθύνεις το ταίρι σου δημιουργώντας περαιτέρω εντάσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το σημαντικό για σένα είναι να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, καθώς είναι ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια, τρυφερότητα και θαλπωρή. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στο ζώδιό σου και τον Κρόνο στον Αιγόκερω ανεβάζει κατακόρυφα τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να γίνεις εριστικός και σκληρός απέναντι στους οικείους σου προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις. Αργότερα, το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείρει απωθημένα και ανασφάλειες που σε ωθούν στο να προσπαθήσεις να επιβληθείς και να χειριστείς τόσο πρόσωπα της οικογένειάς σου όσο και το/η σύντροφό σου, κάτι που θα προκαλέσει περαιτέρω εντάσεις.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και πιθανά να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπο του κοντινού του περιβάλλοντος θέλοντας να επικοινωνήσεις μαζί τους και να περάσεις χαλαρές στιγμές. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω χαλάει τη διάθεση σου σε κάνει ιδιαίτερα νευρικό, απόλυτο και επιθετικό και δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς έντονα σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Αργότερα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει πιθανές εμμονές και φόβους που μπορεί να έχεις και θα εκδηλωθούν σε στενά σου πρόσωπα προσπαθώντας να τους χειριστείς και να τους κατευθύνεις.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επιδιώκεις να τακτοποιήσεις οποίες οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς μπορεί να έχεις, καθώς σου δημιουργούν έντονες ανασφάλειες. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει τους φόβους και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης και το πιθανότερο είναι να είναι άκρως επιθετικός και απόλυτος με φίλους ή το/η σύντροφό σου δημιουργώντας εκρηκτικό κλίμα σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Αργότερα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει περαιτέρω την ένταση και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ταίρι σου δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο για να υπερασπιστείς τις απόψεις σου. Θέλεις να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να εκφράσεις τις ανάγκες σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω εκτοξεύει τη νευρικότητα και πιθανή κατήφεια και δεν είναι δύσκολο να γίνεις εριστικός και επιθετικός τόσο στις σχέσεις σου, όσο και στις συνεργασίες και την οικογένεια. Αργότερα, το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει πιθανές ανασφάλειες και απωθημένα και μπορεί να προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και έρχεσαι αντιμέτωπος με πράγματα και καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα δεν μπορείς να ξεπεράσεις. Η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα είναι έντονες και μπορεί να σε οδηγήσουν σε θλίψη αν δεν καταφέρεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου. Καθοριστικό είναι για εσένα να ασχοληθείς με πράγματα της καθημερινότητας για να καταφέρεις να βελτιώσεις διάθεσή σου, πρόσεξε μόνο γιατί δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και αυτό μπορεί να προκαλέσει λάθη που θα σε εκθέσουν. Η τέχνη και ο διαλογισμός μπορούν να σε βοηθήσουν να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και να βρεις το Θεό που κρύβεις μέσα σου.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και στρέφεσαι στο να βρεθείς με τα φιλικά σου πρόσωπα, αφού είναι ιδιαίτερη ανάγκη να συζητήσεις και να επικοινωνήσεις μαζί τους. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις για οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία την όποια κατάσταση και να μην αφήσεις την επιθετικότητα να κυριαρχήσει. Αργότερα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω απογειώνει τις φοβίες και σε ωθεί στο να επιδιώξεις να επιβάλεις τις απόψεις σου δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και πολλές είναι οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνει σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να σου δημιουργούν έντονη πίεση και άγχος. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στο ζώδιό σου φέρνει στο προσκήνιο ανταγωνιστικές συμπεριφορές θα σε οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και θα επηρεάσουν σημαντικά τις επαγγελματικές σου σχέσεις εάν δεν καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Αργότερα, το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου ενισχύει τη διάθεση για χειρισμό και επιβολή σε επαγγελματικό επίπεδο που δεν βοηθά να εκτονωθεί η κατάσταση.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επιδιώκεις κυρίως να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου ή με πρόσωπα που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα και χαίρεσαι να συζητάς μαζί τους. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει πιθανές εμμονές, άγχος, νευρικότητα και φόβους και δεν θα διστάσεις να επιτεθείς και φανατιστείς με όποιον διαφωνήσει μαζί σου σε συζητήσεις που θα υπάρξουν. Αργότερα, το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει τις ανασφάλειες και χειριστικές διαθέσεις κάνουν την εμφάνισή τους δυναμιτίζοντας περαιτέρω το κλίμα..

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και ο εκνευρισμός σου είναι στα ύψη, καθώς απωθημένα και ενοχές έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τα διαχειριστείς. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω απογειώνει τη νευρικότητα και αυτό θα γίνει έντονα ευδιάκριτο σε οικονομικά ζητήματα που καλείσαι να διαχειριστείς ή επιχειρηματικές δράσεις, γι’ αυτό προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να σκεφτείς λογικά αποφεύγοντας να δυναμιτίσεις στην ατμόσφαιρα. Αργότερα, το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν βοηθά να εκτονωθεί το κλίμα, παρά εντείνει πιθανούς φόβους και καχυποψία ωθώντας σε στο να προσπαθήσεις να επιβάλεις τα δικά σου θέλω.