ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και εντείνει την κυκλοθυμία και τη μεταβαλλόμενη διάθεση, καθώς αναμνήσεις έρχονται στο νου και προκαλούν εσωστρέφεια. Οι συζητήσεις με την οικογένεια παίζουν σημαντικό ρόλο και πιθανό να σου ζητηθεί να λύσεις θέματα που μπορεί να προκύψουν. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια έντονες αντιπαραθέσεις σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς απωθημένα και ενοχές που έρχονται στην επιφάνεια σε οδηγούν στο να προσπαθήσεις να επιβληθείς στο περιβάλλον σου με απότομο και εριστικό τρόπο. Πρόσεξε γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο δείχνεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο να βρεθείς με τα κοντινά σου πρόσωπα, καθώς η διάθεση να επικοινωνήσεις είναι έντονη και επιδιώκεις να συναντηθείς και να συζητήσεις για θέματα που μπορούν να ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα και να περάσεις όμορφα. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει πιθανά τον εκνευρισμό και την διάθεση να κατευθύνεις τη συζήτηση εκεί που επιθυμείς, κάτι που θα προκαλέσει έντονες προστριβές αν δεν καταφέρεις να χαμηλώσεις τους τόνους και δεν διαχειριστείς την εριστική σου διάθεση.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ασφάλειες, καθώς θέλεις να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να σου προκαλούν ανασφάλεια. Η οικονομική σου διαχείριση καθορίζει και την αυτοπεποίθησή σου, κάτι που θα πρέπει να διαχωρίσεις. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονες αντιπαραθέσεις για οικονομικούς λόγους με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι, πρόσεχε πιθανές συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις. Ανασφάλειες και φόβοι μπορεί να επηρεάσουν δυσμενώς την προσωπική σου ζωή.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως στις προσωπικές σου συναισθηματικές ανάγκες. Είναι σημαντικό για εσένα να εκφραστείς και να τραβήξεις την προσοχή, γι’ αυτό βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε νέες συνεργασίες, καθώς δεν θα διστάσεις να κάνεις κινήσεις για την εξέλιξή τους. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια παρασκηνιακές διεργασίες στον επαγγελματικό χώρο εις βάρος σου, προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία για να μην υπάρξουν οριστικές ρήξεις.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος που δεν σου είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Είναι σημαντικό να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα για να ισορροπήσεις, πρόσεξε μόνο γιατί το έλλειμμα συγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συγκρούσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές από συναδέλφους ή από πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά, χειρίσου το με ψυχραιμία αν δεν θέλεις να προκληθούν έντονες συγκρούσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και η διάθεση να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα είναι καταλυτική, γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να προκαλέσεις συναντήσεις και συζητήσεις που έχουν έντονο κοινό ενδιαφέρον. Οι πρωτοποριακές σου απόψεις μπορεί να σηματοδοτήσουν στόχους και οράματα που μπορεί να σας κινητοποιήσουν από κοινού. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να προκαλέσει συγκρούσεις, καθώς η διάθεσή σου αλλάζει και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να επιβάλεις τις απόψεις σου με εριστικό και έντονο τρόπο προκαλώντας ζητήματα.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και η επαγγελματική σου ζωή είναι έντονη, καθώς πιθανά να αναλάβεις ευθύνες και υποχρεώσεις που θα δημιουργήσουν ένταση και άγχος. Έχεις την δυνατότητα να αξιοποιήσεις αυτή τη συγκυρία για να προβάλεις τις δυνατότητές σου και να κάνεις σημαντικά βήματα για την προσωπική σου εξέλιξη. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με ανωτέρους σου ή σημαντικά πρόσωπα στην καριέρα σου, καθώς παιχνίδια χειρισμού και εξουσίας θα εκτοξεύσουν την ένταση, πρόσεχε γιατί οι αντιπαραθέσεις μπορεί να είναι μοιραίες.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και το κέφι συνεχίζεται αμείωτο. Είναι γεγονός ότι η αισιοδοξία που σε διακρίνει σε οδηγεί στο να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, θέλοντας να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Η παρέα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος είναι δεδομένο ότι θα δημιουργήσει ευχάριστες στιγμές διασκέδασης. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει το καλό κλίμα, καθώς μπορεί σε συζητήσεις να προσπαθήσεις με εριστικό και φανατικό τρόπο να επιβάλλεις τις απόψεις σου δημιουργώντας έντονες αντιπαραθέσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και η νευρικότητα εξακολουθεί να είναι σε υψηλά επίπεδα επηρεάζοντας σημαντικά τη διάθεσή σου. Οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους, επενδύσεις και κληρονομικά μπορεί να προκύψουν που θα πρέπει να τακτοποιήσεις, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείρει έντονο παρασκήνιο και συμφέροντα σε ότι αφορά τις συναλλαγές και τις κινήσεις σου, προσπάθησε μόνο να μην οδηγηθείς σε συγκρούσεις γιατί είναι πιθανό να μην σε ευνοήσουν. Η ένταση στην ερωτική σου ζωή μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι στο να ασχοληθείς με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, καθώς είναι καταλυτικό για εσένα να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου λόγω του φόβου της μοναξιάς που σε διακατέχει. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς ανασφάλειες οδηγούν σε παιχνίδια επιβολής και εξουσίας που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν εκρήξεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και η καθημερινότητα είναι έντονη, καθώς υποχρεώσεις και αγγαρείες στη δουλειά επιφορτίζουν το πρόγραμμά σου και δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις άγχος και γκρίνια στο περιβάλλον που βρίσκεσαι ή σε συναδέλφους. Η γυμναστική θα λειτουργήσει ευεργετικά, αφού θα εκτονώσεις την έκταση. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί κλίμα μυστικοπάθειας, παρασκηνιακές καταστάσεις και ανταγωνιστικές διαθέσεις στη δουλειά, προσπάθησε να μην αφήσεις ανεξέλεγκτα τα νευρά σου γιατί το μόνο που θα γίνει είναι να προκύψουν συγκρούσεις σε εργασιακό και καθημερινό επίπεδο που θα σου κοστίσουν.

Ιχθύς

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και το κέφι είναι στα ύψη, καθώς θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι ή με παρέες διασκεδάζοντας. Σημαντική για εσένα είναι η τέχνη που σου δημιουργεί ευφορία, ο κινηματογράφος και το θέατρο θα απογειώσουν την φαντασία και την διάθεσή σου. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου, καθώς ζήλια και καχυποψία μπορεί να οδηγήσει σε ακραία χειριστικά παιχνίδια που μόνο εκρήξεις θα φέρουν. Το πάθος και ο ερωτισμός είναι οι κατάλληλοι τρόπο εκτόνωσης.