ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και έντονος είναι ο συναισθηματισμός και η ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος, καθώς, η ζεστασιά η θαλπωρή και η ασφάλεια που σου δίνουν είναι σημαντικότατα για εσένα. Τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης σου μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Η σύνοδός της με τον Άρη φέρνει στο προσκήνιο οικογενειακές καταστάσεις που μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει και δεν με αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία σύγκρουσης με αγαπημένα σου πρόσωπα. Πρόσεξε γιατί είσαι ιδιαίτερα νευρικός και υπερβολικός και αυτό μόνο αρνητικά θα επιδράσει.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η διάθεση να στραφείς σε πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος είναι πασιφανής, καθώς θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί τους, να ανταλλάξεις απόψεις, να βοηθήσει στην επίλυση πιθανών προβλημάτων που έχουν να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Πιθανές είναι οι κοντινές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη διάθεσή σου. Η σύνοδός της με τον Άρη εντείνει την μεταβαλλόμενη διάθεση και τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται σε συζητήσεις που θα βρίσκεσαι να υπάρξουν προστριβές με αδέρφια, ξαδέρφια ή καλούς φίλους που θα προκαλέσουν ζητήματα στις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και επιδιώκεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν σε λογαριασμούς και οικονομικές υποθέσεις θέλοντας να απαλλαγείς από το άγχος τους. Η ανάγκη για πάθος και αισθησιασμό είναι έντονη, προσοχή γιατί πιθανή απολυτότητα και κτητικές τάσεις μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου. Η σύνοδός της με τον Άρη ανεβάζει κατακόρυφα την οξυθυμία και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς σφόδρα με πρόσωπα που συναλλάσσεται για οικονομικά θέματα και πιθανό είναι οι εξελίξεις να είναι δυσάρεστες με ανάλογες συνέπειες στον προϋπολογισμό σου.

Καρκίνος

Είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και οι προσωπικές σου ανάγκες κυριαρχούν. Δεν αποκλείεται να στραφείς στο περιβάλλον σου και εκφράσεις αυτά που αποζητάς θέλοντας οι γύρω σου να σε κατανοήσουν και να σε καλύψουν στο μέγιστο βαθμό. Η σύνοδός της με τον Άρη ανεβάζει το θερμόμετρο κατακόρυφα και τα νεύρα μπορεί να χτυπήσουν κόκκινο, κάτι που θα επηρεάσει άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός και εριστικός με όποιους θεωρείς ότι δεν κατανοούν ότι θέλεις ή δεν σου δίνουν την προσοχή που επιθυμείς.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η ευαισθησία χτυπάει κόκκινο, καθώς πληγές του παρελθόντος έρχονται στο φως και δεν σου είναι εύκολο να τις διαχειριστείς. Πιθανό είναι σήμερα να βιώσεις μοναξιά, καθώς έρχεσαι επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και με όλα αυτά που σε αναστατώνουν. Η σύνοδός της με τον Άρη δημιουργεί συναισθηματική τρικυμία που δεν είναι εύκολο να ελέγξεις, γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να στραφείς στην τέχνη, στον εσωτερισμό ή στο διαλογισμό για να καταφέρεις να εξισορροπήσεις την ψυχολογία σου και να μην βυθιστείς στη θλίψη.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς σε βοηθούν να εμπνευστείς νέα πράγματα, να εκφράσεις επαναστατικές ιδέες, να συζητήσεις μαζί τους για κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα και θέλεις να κάνεις την ανατροπή. Η σύνοδός της με τον Άρη μπορεί να φέρει πιθανούς καυγάδες με φίλους λόγω διαφωνιών σε απόψεις και ιδέες που υπάρχουν για όνειρα και φιλοδοξίες που από κοινού θέτετε. Κράτησε χαμηλούς τόνους και εκτόνωσε την ενέργειά σου αυτή δραστικά στο να προωθήσεις κάθε είδους στόχο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που συσσωρεύονται μπορεί να ανεβάσουν κατακόρυφα το άγχος, καλό είναι βέβαια να δείξεις εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου γιατί είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ότι και αν αναλάβεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σύνοδός της με τον Άρη εντείνει ακόμα περισσότερο τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς μετωπικά με ανώτερους ή σημαντικά πρόσωπα για την καριέρα σου δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική σου πορεία. Σκέψου πολύ καλά τις κινήσεις σου πριν αντιδράσεις απότομα.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και είναι γεγονός ότι βλέπεις μόνο τη θετική πλευρά της ζωής, γι’ αυτό και πιθανά να βρεθείς με παρέες που θα διασκεδάσεις και θα φλερτάρεις ή να επικεντρωθείς στα πνευματικά σου ενδιαφέροντα θέλοντας να συναντηθείς με πρόσωπα που μπορείς να συζητήσεις ανοίγοντας τους ορίζοντές σου. Η σύνοδός της με τον Άρη εκτοξεύει τη νευρικότητα στα ύψη, εντείνει σημαντικά το φανατισμό και πιθανό είναι να συγκρουστείς έντονα σε όποια παρέα και αν βρεθείς με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου ή θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται την κοσμοθεωρία σου. Μείνε διαλλακτικός και απέφυγε τις υπερβολές που θα δυναμιτίσουν το θετικό κλίμα.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και ο εκνευρισμός είναι υπαρκτός από το πρωί, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικά σχέδια έρχονται στο τραπέζι, αξιοποίησε τα όσα λέει η διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις. Η σύνοδός της με τον Άρη απογειώνει την καχυποψία και δεν αποκλείεται να έρθει σε έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεται σε οικονομικό επίπεδο, κάτι που μόνο αρνητικά μπορεί να αποβεί για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και κράτησε χαμηλούς τόνους.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η ανάγκη να υπάρξουν ισορροπίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο είναι καθοριστική, αφού σε διακατέχει έντονος φόβος για τη μοναξιά και δεν θέλεις να έρθεις σε ρήξη με αγαπημένα πρόσωπα της ζωής σου ή συνεργάτες. Η σύνοδός της με τον Άρη στον Καρκίνο ανεβάζει το θερμόμετρο, δημιουργεί έντονες ανταγωνιστικές τάσεις και διάθεση για αντιπαραθέσεις και είναι πολύ πιθανό εάν δεν κρατήσεις το μέτρο και δεν προσπαθήσεις να βρεις τη χρυσή τομή να αντιπαρατεθείς με συνεργάτες ή το σύντροφό σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και ανεβάζει δραματικά τους ρυθμούς του καθημερινού σου προγράμματος, καθώς επιβαρύνεσαι με περισσότερες ευθύνες και αγγαρείες στη δουλειά και αυτό μόνο άγχος, γκρίνια και νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσει. Η ανάγκη για γυμναστική είναι επιτακτική, αφού έτσι θα εκτονώσεις την οποία ένταση. Η σύνοδός της με τον Άρη δεν διευκολύνει την ατμόσφαιρα στο εργασιακό πεδίο και δεν αποκλείεται να προκύψουν έντονες αντιπαραθέσεις με συναδέλφους που θα χαλάσουν το θετικό κλίμα μεταξύ σας. Η επικριτική διάθεση και οι εμμονές καλό είναι να χαλιναγωγηθούν.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και είναι γεγονός ότι θέλεις να αφοσιωθείς σήμερα στη διασκέδαση και στον έρωτα, καθώς η χαρά και η παιδικότητα σε κατακλύζουν. Σημαντικό είναι επίσης να ασχοληθείς με την τέχνη, γι’ αυτό βάζεις το θέατρο ή τον κινηματογράφο στο πρόγραμμά σου. Η σύνοδός της με τον Άρη μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα οξύθυμο και να μην διστάσεις να συγκρουστείς με το ταίρι σου θέλοντας να επιβάλεις τις επιθυμίες σου. Θυμήσου ότι ο εγωισμός και τα νεύρα μόνο προβλήματα του δημιουργήσουν στην ερωτική σου ζωή.