ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή το απόγευμα ευνοεί εξαιρετικά συζητήσεις με πρόσωπα σου κοντινού του περιβάλλοντος που μπορούν να σου ανεβάσουν το κέφι. Πρόσεξε γιατί ο υποκειμενισμός και η νευρικότητα μπορεί να αλλάξουν το όλο κλίμα και να επηρεάσουν αρνητικά. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο και αλλάζει τη διάθεση σου, καθώς θέλεις να βρεθείς με την οικογένειά σου, να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου και να νιώσεις ασφάλεια και θαλπωρή. Η κυκλοθυμία εντείνεται λόγω των αναμνήσεων που κατακλύζουν το μυαλό σου, δείξε προσοχή.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές συζητήσεις και συναλλαγές σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν, καλό είναι βέβαια να είσαι διαλλακτικός γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις που θα δυσκολέψουν την εξέλιξη των πραγμάτων. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο, η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα και αυτό που κυρίως επιδιώκεις είναι να βρεθείς με κοντινά σου πρόσωπα θέλοντας να περάσεις χαλαρές στιγμές επικοινωνώντας και συζητώντας για διάφορα θέματα. Κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι μπαίνουν στο πρόγραμμά σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και η σύνοδος της με τον Ερμή μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις και συζητήσεις σε ότι αφορά νέες συνεργασίες που μπορεί να υπάρξουν, αλλά παράλληλα και να έχεις τη διάθεση να εκφράσεις άμεσα τις συναισθηματικές σου ανάγκες θέλοντας τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου να τις ικανοποιήσουν. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο και το μυαλό σου στρέφεται σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν, καθώς θέλεις να τα τακτοποιήσεις και προσπαθείς να χαράξεις τις προτεραιότητες για να δράσεις άμεσα με την πρώτη ευκαιρία.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή σε βοηθά να εκφράσεις άμεσα παράπονα ή απογοητεύσεις που έχουν υπάρξει από παρελθούσες καταστάσεις, πρόσεξε όμως γιατί ο συναισθηματισμός δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα και μπορεί να ξεσπάσεις με έντονο τρόπο. Το βράδυ περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο, καθώς πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς με το δυναμισμό, τη ζωντάνια και την ενεργητικότητα σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή σε βοηθά να εκφράσεις άμεσα στο φιλικό σου περιβάλλον πιθανές ιδέες και απόψεις που μπορεί να έχεις και να ενδιαφέρουν, καθώς θέλεις να θέσεις στόχους επιδιώκοντας κάποια πρόσωπα να σταθούν αρωγοί δίπλα σου για την επίτευξή τους. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο και επιδιώκει στη μοναχικότητα, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με έντονο συναισθηματισμό λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στο φως και δεν σου είναι εύκολο να τις αντιμετωπίσεις. Η τέχνη και η μουσική είναι οι καλύτερες διέξοδοι για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να βρει τις κατάλληλες διεξόδους.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα ευνοήσουν καταλυτικά την καριέρα σου, καθώς έχεις την ευκαιρία να δείξεις το πνεύμα που κίνησε, τον τρόπο που σχεδιάζεις τις οποίες δράσεις σου, το πώς λειτουργείς εν γένει στον επαγγελματικό τομέα. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο και είναι σημαντική ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, να επικοινωνήσεις μαζί τους και να εκφράσεις με δυναμισμό και επαναστατικότητα πιθανές απόψεις και σκέψεις που μπορεί να τους ενδιαφέρουν.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή φέρνει στο προσκήνιο σημαντικές συζητήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα που έχουν σχέση με σπουδές και σεμινάρια που θέλεις να συμμετέχεις, αλλά και πιθανά νομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν επιδιώκοντας να τα δρομολογήσεις. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο και πιθανά να αυξάνεται το άγχος, καθώς σκέφτεσαι τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις που αυξάνονται σημαντικά. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και να είσαι βέβαιος ότι θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις, ακόμα και στις δυσκολότερες προσκλήσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή πιθανά να σε ωθήσει σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν, εμπιστεύσου σου το ένστικτο και την κρίση σου και μην διστάσεις να κινηθείς σε ότι θεωρείς ότι μπορεί να σου αποφέρει πολλά. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο και εκτοξεύει το κέφι στα ουράνια, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς με το να κανονίσεις να βρεθείς με πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις και να ξεφαντώσουν φλερτάροντας και διασκεδάζοντας μέχρι τελικής πτώσεως.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή δημιουργεί τις ιδανικές προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς έχεις τη διαλλακτικότητα και την άμεση αντίληψη να καταλάβεις ποιες είναι αυτές που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά για εσένα. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο, η εσωστρέφεια γίνεται αισθητή, ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στο φως και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου λόγω της έντονης καχυποψίας και της ζήλιας που μπορεί να σε κατακλίσει. Το πάθος και η συγχώνευση μαζί του θα αποτρέψει τις εντάσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή σε βοηθά να δώσεις άμεσα λύσεις σε ότι αφορά εργασιακές υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει μέσω συζητήσεων που μπορεί να υπάρχουν σε συναδελφικό επίπεδο. Πιθανές είναι με συμφωνίες ή σχέδια που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν στον εργασιακό χώρο. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο και ήρθε η ώρα να κοινωνικοποιηθείς, να φλερτάρεις, γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να δεχθείς όποια πρόσκληση και αν υπάρξει για να περάσεις καλά είτε με το ταίρι σου είτε με πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να υπάρξουν συζητήσεις για την προώθηση πιθανών δημιουργικών δράσεων που σε ενδιαφέρουν ή να υπάρξει επικοινωνία με το ταίρι σου για να επιλύσετε πιθανά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σας. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο και πιθανές αγγαρείες και ευθύνες στον εργασιακό χώρο μπορεί να σε αγχώνουν, άφησε στην άκρη οτιδήποτε σε κάνει να γκρινιάζεις γιατί αυτό μπορεί να επηρεάσει άμεσα την προσωπική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα.

Ιχθύς

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή σε ωθεί στο να πρωταγωνιστήσεις σε οικογενειακές συζητήσεις, καθώς αναλαμβάνεις πιθανά να επιλύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν και να χρειάζεται να δρομολογηθούν. Προσοχή γιατί ο υποκειμενισμός και πιθανή νευρικότητα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο, το κέφι ανεβαίνει και είναι πιθανό να επιδιώξεις να βγεις με παρέες θέλοντας να διασκεδάσεις, να απολαύσεις κάθε στιγμή της βραδιάς, να επιδιώξεις να φλερτάρεις, καθώς θέλεις να τραβήξεις την προσοχή και τίποτα δεν σε σταματά.