ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 2 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και είναι χαρακτηριστικό ότι ενδιαφέρεσαι έντονα για την επικοινωνία και γι’ αυτό επικεντρώνεσαι στο να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος, καθώς επιδιώκεις κυρίως να έχεις χαλαρές στιγμές μαζί τους συζητώντας. Σημαντικές μπορεί να είναι οι ευκαιρίες σε εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο, γι’ αυτό μη διστάσεις να προωθήσεις συμφωνίες που μπορούν να σου αποδώσουν πολλά καθώς έχεις την πειθώ και την ευρηματικότητά να το κάνεις. Κοντινά ταξίδια επαγγελματικής φύσεως είναι πιθανά που μπορούν να λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά και στην ψυχολογία σου.

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και δρομολογείς πιθανά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, καθώς είναι σημαντικό για σένα να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που δεν θέλεις να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανά έξοδα που μπορεί να κάνεις γιατί μπορεί να γίνει σπάταλος και αυτό να κοστίσει στον προϋπολογισμό σου. Το πάθος κι ο αισθησιασμός μπορούν να κυριαρχήσουν στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να αφήσεις την κτητικότητα στην άκρη που το μόνο που θα καταφέρεις με αυτήν είναι να δυναμιτίσει το κλίμα. Ήρεμες στιγμές με φιλικά πρόσωπα είναι αυτά που σε ικανοποιούν ιδιαίτερα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και σηματοδοτεί τη διάθεσή σου να γίνεις πιο εκδηλωτικός από ποτέ τόσο σε συναισθήματα όσο και σε απόψεις, καθώς διεκδικείς με δυναμισμό και ενεργητικότητα ότι θεωρείς ότι θα σε ικανοποιήσει. Επικεντρώνεσαι κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καλό είναι όμως να αποφύγεις πιθανό υποκειμενισμό και τάση να παρεξήγησε εύκολα γιατί αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα. Πιθανές είναι οι προτάσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να υπάρξουν, εκμεταλλεύσου το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που δείχνεις για να αρπάξεις την κατάλληλη ευκαιρία.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις αντιμέτωπος με ότι σε πληγώνει από το παρελθόν, καθώς οι αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό σου. Η εσωστρέφεια είναι έντονη και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε μοναχικότητα, καλό είναι να μπεις σε διαδικασία διαλογισμού για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην καθημερινότητα γιατί το έλλειμμα συγκέντρωσης μπορεί να εκδηλωθεί άμεσα στη δουλειά σου και να υπάρξουν προβλήματα. Πρόσωπα του παρελθόντος πιθανά να επιστρέψουν και να διεκδικήσουν μία θέση και πάλι δίπλα σου.

Λέων

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς είναι ιδιαίτερη ανάγκη να εκφράσεις πρωτοποριακές ιδέες και απόψεις που έχεις και μπορούν να γίνουν κοινοί στόχοι και φιλοδοξίες. Η συμμετοχή σου σε συλλογικές δράσεις μπορεί να θεωρηθεί σίγουρη και επιδιώκεις να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε κοινές προσπάθειες, καθώς ικανοποίησε με το ομαδικό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να γίνει άκρως εριστικός και απαξιωτικός με τα πρόσωπα που δεν συμφωνούν μαζί μας.

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και η επαγγελματική καθημερινότητα γίνεται εντονότερη από ποτέ, καθώς αναλαμβάνεις τις ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος, σου δίνουν όμως παράλληλα την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να κάνεις σημαντικά βήματα προς την προσωπική σου αναγνώριση. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά αδιαλλαξία και σκληρότητα, καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με πρόσωπα σημαντικά και την ημέρα σου που μπορεί να προκαλέσουν αρνητικές εξελίξεις. Πιθανές είναι οι εκδηλώσεις του ευρύτερου κοινωνικού του περιβάλλοντος που μπορεί σε να απασχολήσουν σήμερα.

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους εκτοξεύοντας το κέφι και την αισιοδοξία σου, γι’ αυτό και βάζεις το πρόγραμμα τη διασκέδαση θέλοντας να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που έχεις καιρό να δεις ή με πρόσωπα που σας δένουν κοινά φιλοσοφικά ενδιαφέροντα και απολαμβάνεις τη συζήτησή του μαζί τους. Είναι πολύ πιθανό να επικεντρωθείς στις σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν θέλοντας να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, αλλά και στο να διευρύνεις επαφές στο εξωτερικό που μπορεί να υπάρχουν και να σου δίνουν ανοίγουν νέους δρόμους προσωπικής εξέλιξης.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις, καθώς μπορείς να εκμεταλλευτείς τη διαίσθηση και την διεισδυτικότητα σου και να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για εσένα που μπορούν να σου αποφέρουν κέρδος. Ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την προσωπική σου ζωή καθώς γίνεσαι κτητικός, πρόσεξε γιατί δυναμιτίζοντας το κλίμα μόνο αρνητικές θα είναι οι επιπτώσεις στη σχέση σου. Επικεντρώσου στο πάθος και στον ερωτισμό και δεν θα χάσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και έντονα σε απασχολούν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς αυτό που κυρίως επιδιώκεις είναι να επικρατήσουν ισορροπίες λόγω πιθανού φόβου για τη μοναξιά που έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι προτάσεις για νέα συνεργασία, όμως καλά θα κάνεις να θέσεις και τα δικά σου θέλω γιατί το πιθανότερο είναι να καταπιεστείς και να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι θέλεις να φλερτάρεις και να αρέσεις και αυτό σε ωθεί σε έντονη κοινωνικότητα που θα απογειώσει το ερωτικό παιχνίδι.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και η καθημερινότητα αυξάνει ρυθμούς, καθώς αγγαρείες και υποχρεώσεις στη δουλειά μπορεί να σε πνίξουν και να σου δημιουργήσουν άγχος. Η διάθεση προσφοράς και η τελειομανία σου είναι έντονη και είναι αυτές που μπορούν να σε καθοδηγήσουν στην επίλυση των όποιων ζητημάτων έχεις αναλάβει. Προσοχή γιατί μπορείς να γίνεις έντονα επικριτικός με πρόσωπα στο συναδελφικό σου περιβάλλον και αυτό να δημιουργήσει εντάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Η γυμναστική είναι το καλύτερο μέσο εκτόνωσης του άγχους που θα σε ηρεμήσει.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και απογειώνει τη χαρά, την παιδικότητα ,τη διάθεση να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής και να διασκεδάσεις. Η τέχνη παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα, αφού δεν θα χάσεις την ευκαιρία να βάλεις το πρόγραμμά σου θεατρικές ή κινηματογραφικές παραστάσεις που σε γεμίζουν ευφορία. Στρέφεις την προσοχή σου στο ταίρι σου και στο πώς θα περάσετε μοναδικά μαζί, πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να γίνεις έντονα υποκειμενικός και εγωκεντρικός θέλοντας να τραβήξεις την προσοχή του και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις χωρίς πραγματικούς λόγους που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα.

Ιχθύς

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και η ανάγκη να βρεθείς με οικεία πρόσωπα και να νιώσεις θαλπωρή είναι κυρίαρχη και καθορίζει την ημέρα. Η κυκλοθυμία είναι έντονη, καθώς περνάς σε εσωστρέφεια λόγω πιθανών αναμνήσεων που έρχονται και πάλι στο μυαλό σου και δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς. Η διάθεση να βρεθείς με τους δικούς σου ανθρώπους σε ωθεί στο να διαμορφώσεις με τον καλύτερο τρόπο τον προσωπικό σου χώρο και να τους υποδεχτείς εκεί περνώντας όμορφες και χαλαρές στιγμές που θα σας φέρουν πιο κοντά. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί θετικότατα.