ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Μαΐου;

Κριός

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στον Αιγόκερω και σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο και να λειτουργούν πιεστικά σε σένα. Εκμεταλλεύσου αυτό το χρονικό διάστημα για να δείξεις τις δυνατότητές σου έτσι ώστε να έρθεις πιο κοντά στην πολυπόθητη αναγνώριση. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και στρέφεις την προσοχή σου στο φιλικό σου περιβάλλον. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στους Διδύμους απογειώνει την αυτοπεποίθηση, τη θετικότητα και δημιουργεί το ιδανικό πλαίσιο για να προωθήσεις νέους στόχους ή φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στον Αιγόκερω και καλό είναι να τις εκμεταλλευτείς για να περάσεις όμορφα τόσο με πρόσωπα των ευρύτερων φιλικού και συγγενικού περιβάλλοντος, όσο και με πρόσωπα που πιθανά σας συνδέουν κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα και απολαμβάνεις τις συζητήσεις μαζί τους. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και αυξάνονται πιθανές απαιτήσεις στον επαγγελματικό τομέα, κάτι που μπορεί να σε αγχώσει. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στους Διδύμους σε βοηθά να σταθείς γερά στα πόδια σου και να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις ότι κι αν προκύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάτι που θα σε οδηγήσει στο να λάμψεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στον Αιγόκερω, κάτι που σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα και καλό είναι να τη διαχειριστείς γιατί δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις είτε στο ταίρι σου λόγο ανασφαλειών, είτε σε πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεται σε οικονομικό επίπεδο λόγω καχυποψίας. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και απογειώνει το κέφι, τη χαρά την αισιοδοξία και σε ωθεί στο να διασκεδάσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που έχεις να δεις καιρό. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σε βοηθά να λάμψεις και να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ώρες ακόμα στον Αιγόκερω και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις και να διευθετήσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς θέλεις να αποφύγεις εντάσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και ανεβάζει κατακόρυφα τη νευρικότητα, καθώς έρχονται ανασφάλειες την επιφάνεια που σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στους Διδύμους σε βοηθά να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου και να περάσεις έντονα ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στον Αιγόκερω και η καθημερινότητα ακόμα σε απασχολεί με έντονο τρόπο, καθώς αγγαρείες σε εργασιακό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίζουν, να σε πιέζουν και να σου δημιουργούν άγχος. Επικεντρώσου στο να εκτονώσεις το ψυχικό αυτό δυναμικό, διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις με συναδέλφους είναι δύσκολο να αποφευχθούν. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σχέσεις και στο πως θα ισορροπήσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στους Διδύμους σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να βρεις την αυτοπεποίθηση και να δημιουργήσεις το καλύτερο δυνατό κλίμα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για ακόμα λίγες ώρες στον Αιγόκερω και η διάθεσή σου είμαι στα ύψη, καθώς αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας είτε με το ταίρι σου, είτε με παρέες που μπορεί να οδηγήσει σε απόλυτη διασκέδαση και φλερτ. Χρυσή ευκαιρία έχεις να προωθήσεις τυχόν δημιουργικά ενδιαφέροντά σου. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και πιθανά να σε αγχώσουν ευθύνες και αγγαρείες που μπορεί να έχουν προκύψει σε εργασιακό επίπεδο. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στους Διδύμους δημιουργεί την κατάλληλη αυτοπεποίθηση, το ρεαλισμό και το πείσμα για να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για σένα μακριά από άγχος και γκρίνια.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στον Αιγόκερω και κυρίως σε απασχολούν οικογενειακά ζητήματα που πιθανά πρέπει να λύσεις και που δεν αποκλείεται να σου δημιουργούν έντονη κυκλοθυμία, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία την οποία διάθεσή σου. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο το κέφι, η παιδικότητα και η ερωτική διάθεση απογειώνεται και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να διασκεδάσεις με το ταίρι ή παρέες σου. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στους Διδύμους απογειώνει την αυτοπεποίθησή σου, τη διάθεση για ερωτικό παιχνίδι και να τραβήξεις το ενδιαφέρον, κάτι που σε καθιστά πρωταγωνιστή της βραδιάς.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ώρες ακόμα στον Αιγόκερω και η ανάγκη για επικοινωνία με το κοντινό σου περιβάλλον είναι διάχυτη, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να δεις αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους για να συζητήσεις μαζί τους και να περάσεις χαλαρές στιγμές. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και η διάθεσή σου αλλάζει, καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με οικεία πρόσωπα για να νιώσεις τη ζεστασιά, την τρυφερότητα και τη θαλπωρή που μπορούν να σου δώσουν. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στους Διδύμους δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για συζητήσεις με την οικογένεια που θα αποκαταστήσουν πιθανά προβλήματα και θα σου δημιουργήσουν την καλύτερη δυνατή διάθεση.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ώρες ακόμα στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι στο να δρομολογήσεις πιθανές οικονομικές εκκρεμότητες, λογαριασμούς ή ζητήματα αύξησης του μισθού που μπορεί να υπάρχουν, γιατί αυξάνοντας το εισόδημά σου απογειώνεται η αυτοπεποίθηση. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και αλλάζει άρδην τη διάθεσή σου, καθώς επιδιώκεις να βγεις να διασκεδάσεις και να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους ανταλλάσσοντας απόψεις. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στους Διδύμους δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στο ζώδιό σου και επιδιώκεις να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και κυρίως να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες εκδηλώνοντας τες στο ταίρι ή στους συνεργάτες σου. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε σημαντικές συνεργασίες. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και στρέφεις την προσοχή σου σε πιθανά έξοδα ή λογαριασμούς που μπορεί να έχεις, κάτι που σου δημιουργεί ανασφάλεια. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στους Διδύμους εντείνει την κατάσταση για συζητήσεις σε εργασιακό επίπεδο που μπορούν να αποδώσουν οικονομικά τα μέγιστα

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στον Αιγόκερω και αυτό πιθανόν να σου δημιουργεί θλίψη ή μελαγχολία, καθώς στο μυαλό έρχονται καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει και δεν σου είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξουν λάθη στην καθημερινότητά που θα σου στοιχίσουν λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και διεκδικείς την προσοχή τόσο του συντρόφου όσο και των συνεργατών σου με δυναμισμό και παρορμητισμό. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στους Διδύμους σε εφοδιάζει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και είναι βέβαιο ότι μπορείς να απολαύσεις τη διασκέδαση, την παρέα και τον έρωτα μονοπωλώντας το ενδιαφέρον.

Ιχθύς

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στον Αιγόκερω και αποζητάς να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος ,καθώς είναι αυτά που μπορείς να εκφράσεις πρωτοποριακές σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις και να σταθούν δίπλα σου σε όποιο στόχο και φιλοδοξία θέσεις για το μέλλον. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνά στον Υδροχόο αλλάζοντας σημαντικά τη διάθεσή σου και δημιουργώντας έντονη εσωστρέφεια και μοναχικότητα, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με αναμνήσεις του παρελθόντος που ταλανίζουν το νου. Το τρίγωνο της με τον Ήλιο στους Διδύμους μπορεί να σε φέρει σε επαφή με οικογενειακά πρόσωπα προσπαθώντας να επιλύσεις ζητήματα που ακόμα εκκρεμούν και σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά, κάτι που θα σου δημιουργήσει έντονη ευφορία, συναισθηματισμό και ασφάλεια.