ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Απριλίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η διάθεση για επικοινωνία είναι έντονη γι’ αυτό και δεν χάνεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να συζητήσεις θέματα που σας απασχολούν. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να αυξηθεί κατακόρυφα η περιέργειά σου και να αναμειχθείς σε ζητήματα που επί της ουσίας δεν σε ενδιαφέρουν δημιουργώντας προβλήματα. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη προκαλεί υπερβολική πολυλογία και νευρικότητα, κάτι που μπορεί να σε βάλει σε αντιπαραθέσεις με στενά σου πρόσωπα καθώς δείχνεις ότι εύκολα μπορείς να χάσεις το μέτρο.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά το εισόδημά σου και πώς θα το διαχειριστείς λογαριασμούς και πιθανές οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις, ζητήματα που μπορεί να δημιουργήσουν ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης  καθώς τα χρήματα σου δημιουργούν σιγουριά. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει υπερβολική ανασφάλεια, καχυποψία και αδιαλλαξία με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι για οικονομικά θέματα δημιουργώντας έτσι έντονες αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις καθώς δεν δείχνεις διάθεση υποχωρητικότητας. Διατήρησε το μέτρο και τη λογική για να αποφύγεις προβλήματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και η ενεργητικότητα σου είναι στα ύψη. Μπορείς να ολοκληρώσεις θέματα που υπάρχουν σε σχέση με το περιβάλλον σου, κυρίως σε ότι αφορά το/η σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι γνωριμίες που θα σε κινητοποιήσουν για νέες καθοριστικές συνεργασίες όπου θα πρωταγωνιστήσεις. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη δεν αποκλείεται να δημιουργήσει υπερβολικό παρορμητισμό ή επιθετικότητα από την πλευρά σου, με αποτέλεσμα να προκληθούν αντιδικίες και κόντρες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.

Καρκίνος

Η έντονη συναισθηματικότητα μπορεί να σε οδηγήσει σε απομόνωση και μοναχικότητα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και έρχεσαι αντιμέτωπος με μνήμες και καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε φορτίζουν ψυχολογικά. Το έλλειμμα καθαρής σκέψης πιθανά να κοστίσει σε καθημερινό επίπεδο, δείξε προσοχή για να μην υπάρξουν λάθη. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη αυξάνει κατακόρυφα την ευαισθησία, πιθανό άγχος και ευσυγκινησία και σε συζητήσεις με πρόσωπα σε σχέση με τον εργασιακό σου τομέα μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις.

Λέων

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στους Διδύμους επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τους φίλους και τις παρέες σου, καθώς έχεις την διάθεση να βρεθείς μαζί τους να ανταλλάξεις απόψεις, να εκφράσεις τις πρωτοποριακές ιδέες σου. Συλλογικές προσπάθειες μπαίνουν στο πρόγραμμά σου αφού δραστηριοποίησε άκρως θετικά σε αυτές. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη εγείρει υπερβολικές αντιδράσεις σε σχέση με τα φιλικά σου πρόσωπα και δεν αποκλείεται να γίνεις πέραν του δέοντος εριστικός και επιθετικός με όποιον φίλο δεν συμφωνεί μαζί σου.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στους Διδύμους και οι επαγγελματικές απαιτήσεις αναλώνουν τον περισσότερο χρόνο της ημέρας, καθώς υποχρεώσεις και ευθύνες απαιτούν την προσοχή και την προσπάθεια σου. Είναι γεγονός ότι η μεθοδικότητα και η εργατικότητα μπορεί να βοηθήσει στην προσωπική σου ανέλιξη που τόσο επιθυμείς. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη πιθανά να δημιουργήσει έντονο άγχος και συγκρουσιακές διαθέσεις που μπορεί να εκτονώσεις σε πρόσωπα ισχυρά του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος προκαλώντας σημαντικά προβλήματα, καλύτερα να το αποφύγεις.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και γεγονός είναι ότι το κέφι και η αισιοδοξία είναι στα ύψη. Επικεντρώνεις την προσοχή σου στα πνευματικά σου ενδιαφέροντα, σε φιλοσοφικές αναζητήσεις που μπορεί να εγείρουν την προσοχή σου, παράλληλα η διασκέδαση είναι σημαντική γι’ αυτό και μπορείς να επιδιώξεις να βρεθείς με παρέες όπου θα περάσεις όμορφα. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη πιθανά να σε ωθήσει στην πολυλογία και σε έξαρση φανατισμού οδηγώντας σε κόντρες με πρόσωπα που δεν συμφωνούν μαζί σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Διδύμους και η νευρικότητα είναι έντονη από το πρωί χωρίς να σου είναι εύκολο να αντιληφθείς το γιατί αλλά και πως να την διαχειριστείς. Η προσοχή σου επικεντρώνεται σε ό τι αφορά οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικά σχέδια, καθώς έχεις την ευκαιρία σήμερα να δραστηριοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη αυξάνει τον εκνευρισμό και πιθανές επιβλητικές διαθέσεις από πλευράς σου που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα με πρόσωπα που συναλλάσσεται για τα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

Τοξότης

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και προσπαθείς να λύσεις ζητήματα που μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου ή τις συνεργασίες σου θέλοντας να διατηρήσεις τις ισορροπίες σε ότι αφορά τα σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στο ζώδιό σου μπορεί να εντείνει τις ανασφάλειες και να γίνεις υπερβολικός τις αντιδράσεις σου, προκαλώντας συγκρούσεις με συνεργάτες και σύντροφο. Σκέψου λογικά και περιόρισε τον αυθορμητισμό σου.

Αιγόκερως

Η δουλειά σου απαιτεί σημαντική προσπάθεια καθώς αγγαρείες και υποχρεώσεις αυξάνονται και αυτό σου δημιουργεί έντονο άγχος, γκρίνια και επιθετικότητα, προσοχή όμως γιατί η διάθεσή σου είναι ιδανική για να προκαλέσει αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και κυρίως τους συναδέλφους σου. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη σε οδηγεί σε υπερβολικές αντιδράσεις, υπέρμετρο άγχος και έντονη δυσθυμία προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί οι συγκρούσεις δεν θα είναι εύκολο να αποφευχθούν.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και είναι ξεκάθαρο ότι η κοινωνικότητά σου τονίζεται, νιώθεις όμορφα έχεις έντονες δημιουργικές επιδιώξεις και προσπαθείς να βρεις την καλύτερη παρέα για διασκέδαση. Η ερωτική σου διάθεση γίνεται εντονότερη από ποτέ, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωκεντρικός και υποκειμενικός προκαλώντας ζητήματα με το σύντροφό σου. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη σε οδηγεί σε υπερβολική αυτοπροβολή, πομπώδεις δηλώσεις και αμετροέπεια που το πιθανότερο είναι να προκαλέσουν δυσαρέσκεια τα άτομα της παρέας που βρίσκεσαι.

Ιχθύς

Η ανάγκη να βρεθείς με το οικογενειακό σου περιβάλλον νιώθοντας ζεστασιά, τρυφερότητα και ασφάλεια είναι κυρίαρχη σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και εντείνει το συναισθηματισμό και τη διάθεση να κινηθείς σε γνωστά μονοπάτια που σου δημιουργούν σιγουριά. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη εντείνει σε υπερβολικό βαθμό την κυκλοθυμία και δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν καυγάδες με πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς δεν είναι εφικτό να διαχειριστείς με σύνεση την έντονη ψυχολογία σου.