ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Απριλίου;

Κριός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου το πρωί έχεις την ευκαιρία να κανονίσεις συναντήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς η κοινωνικότητα και η διάθεση για επικοινωνία είναι έντονη, προσπάθησε μόνο να αποφύγεις υποκειμενισμό και εγωκεντρισμό για να μην υπάρξουν δυσαρέσκειες. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο αλλάζοντας τη διάθεσή σου αφού ρίχνεις τους τόνους και πιθανόν να προτιμάς να βρεθείς με λίγους και καλούς περνώντας μία ήσυχη βραδιά. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα ή να σου υπενθυμίσει οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις ξεχάσει να τακτοποιήσεις.

Ταύρος

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό το πρωί είναι γεγονός ότι η εσωστρέφεια είναι έντονη και πιθανό είναι να μην έχεις διάθεση για να ασχοληθείς με πολλά πράγματα. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και σε κινητοποιεί στο να βγεις, να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Η σύνοδός της με τον Ουρανό αυξάνει κατακόρυφα τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να αντιδράσεις σπασμωδικά με αφορμή μία συζήτηση που μπορεί να κάνεις με το ταίρι σου ή κάποιον συνεργάτη.

Δίδυμοι

Η Σελήνη το πρωί βρίσκεται στον Κριό και οι φίλοι πρωταγωνιστούν καθώς θα έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς στιγμές μαζί τους και να περάσεις όμορφα επικοινωνώντας τις ιδέες σου. Το απόγευμα περνά στον Ταύρο και σε ωθεί σε μοναχικότητα, εσωστρέφεια και περίεργες σκέψεις που προκαλούν έντονη συναισθηματικότητα. Η σύνοδός της με τον Ουρανό πιθανά να φέρει στην επιφάνεια καταπιεσμένους φόβους και δεν αποκλείεται πρόσωπα του παρελθόντος να σε αιφνιδιάσουν προκαλώντας την έντονη αντίδρασή σου.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό το πρωί, κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να σε απασχολήσουν που μπορεί να μην είναι το καλύτερο σου όμως βοηθούν στην προσωπική σου αναγνώριση. Το απόγευμα περνάει στον Ταύρο και η επικοινωνία με τους φίλους σου είναι αυτό που κυριαρχεί, γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να βρεθείς μαζί τους. Η σύνοδός της με τον Ουρανό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για πρωτότυπες δράσεις που θα οδηγήσουν στο να περάσεις όμορφα απολαμβάνοντας την παρέα των κολλητών σου.

Λέων

Η Σελήνη το πρωί βρίσκεται στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεθείς με παλιούς φίλους ή με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού του περιβάλλοντος περνώντας ευχάριστα, γεμίζοντας σε ενέργεια και χαρά. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και πιθανές επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να τριβελίζουν το μυαλό σου. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά ζητήματα επαγγελματικά που θα σε αναστατώσουν, προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί οι συγκρούσεις με ανώτερους σου δεν αποκλείονται.

Παρθένος

Σήμερα η Σελήνη το πρωί βρίσκεται ακόμα στον Κριό και οικονομικά ζητήματα μπορεί να σε αγχώνουν καθώς θέλεις να τα δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φόβοι και ανασφάλειες δημιουργούν εκνευρισμό, προσπάθησε να τα διαχειριστείς με σύνεση. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο εκτοξεύοντας την αισιοδοξία, το κέφι, τη χαρά και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με παρέες όπου θα ξεφαντώσεις και θα περάσεις μοναδικά. Ξαφνικές προσκλήσεις από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον είναι πολύ πιθανές που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τη διάθεσή σου.

Ζυγός

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό το πρωί ζητήματα που έχουν άμεση σχέση με το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη σου έρχονται στο προσκήνιο και πιθανό είναι να ασχοληθείς μαζί τους. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε οικονομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν και ίσως να σου δημιουργούν στρες. Η σύνοδός της με τον Ουρανό δημιουργεί συνθήκες για έκτακτα έξοδα που σου προκαλούν ανασφάλεια ή διάθεση για οικονομικό ρίσκο που καλά θα κάνεις να χαλιναγωγήσεις για να μην υπάρξουν απώλειες.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό το πρωί, απασχολείσαι κυρίως με την καθημερινότητα και με θέματα ρουτίνας που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στον Ταύρο, η ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου είναι έντονη, ιδιαίτερα με το σύντροφο ή με κάποιο συνεργάτη σου. Η σύνοδός της με τον Ουρανό δημιουργεί συγκρουσιακό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται σε συζητήσεις να υπάρξουν ζητήματα που θα προκαλέσουν αντιπαραθέσεις και πιθανή αποστασιοποίηση. Προσπάθησε να διαχειριστείς με λογική και ψυχραιμία την οποία κατάσταση για να μην απομακρυνθείς με σημαντικά πρόσωπα για σένα.

Τοξότης

Η Σελήνη το πρωί βρίσκεται στον Κριό φέρνοντας στο προσκήνιο της καλλιτεχνικές ανησυχίες και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς σε μέρη που έχουν σχέση με τέχνη και τη μουσική, κάτι που σου δημιουργεί ευφορία. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι σε ζητήματα καθημερινότητας και δουλειές ρουτίνας που θα πρέπει να δρομολογήσεις. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει ανατροπές στο πρόγραμμά σου φέρνοντας στο προσκήνιο αγγαρείες και υποχρεώσεις ξαφνικές που μόνο γκρίνια και άγχος θα δημιουργήσουν. Η νευρικότητα δεν θα σε βοηθήσει, μην επιτρέψεις να πάρει τα ηνία.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό το πρωί οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν που σου δημιουργούν κυκλοθυμία και αναστάτωση. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στον Ταύρο το κέφι, η χαρά, η παιδικότητα απογειώνονται και επικεντρώνεσαι στο να περάσεις όμορφες στιγμές με την παρέα και τον/την σύντροφό σου. Ξαφνικές προτάσεις μπορεί να υπάρξουν με τη σύνοδο της με τον Ουρανό, γι’ αυτό μην σκεφτείς λεπτό να τις απορρίψεις και προσπάθησε να απολαύσεις κάθε στιγμή διασκέδασης που σου προσφέρεται.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό το πρωί η επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλον είναι απαραίτητη και δεν αποκλείεται να συναντηθείς με αδέρφια, ξαδέρφια ή κολλητούς φίλους. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο εντείνοντας το συναισθηματισμό, την κυκλοθυμία και τη διάθεση για να αναπολήσεις καταστάσεις του παρελθόντος. Η σύνοδός της με τον Ουρανό φέρνει οικογενειακά ζητήματα ξαφνικά στο επίκεντρο που σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό και διάθεση για αντιπαραθέσεις με τα οικεία σου πρόσωπα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου γιατί οι συγκρούσεις μπορεί να είναι σφοδρές.

Ιχθύς

Το πρωί η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στον Κριό και εσύ ασχολείσαι με λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που θέλεις να τακτοποιήσεις. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ταύρο εντείνοντας την κοινωνικότητα και τη διάθεση για επικοινωνία με το στενό σου περίγυρο. Κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι μπαίνουν στο πρόγραμμα, αφού δεν έχεις σκοπό να καθίσεις κλεισμένος στο σπίτι. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από κοντινούς συγγενείς και φίλους που θα σε αιφνιδιάσουν θετικά δημιουργώντας ιδανικό κλίμα για διασκέδαση και κέφι, προσοχή μόνο γιατί πιθανές παρεξηγήσεις μπορεί να ανατρέψουν το καλό κλίμα.