ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Απριλίου;

Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου θα σε ωθήσει στη δράση προκειμένου να καταφέρεις κάποιους στόχους που έχεις βάλει. Αυτοί οι στόχοι θα σχετίζονται περισσότερο με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι πολύ πιθανόν να αφορούν εκτός από εσένα και ένα στενό συνεργάτη ή ακόμα και το/η σύντροφό σου. Η ημέρα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα αρκεί να έχεις κλείσει εκκρεμότητες του παρελθόντος είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως κάθε αρχή και δύσκολη, όμως ορισμένες φορές αυτό το ένα βήμα μπροστά είναι απαραίτητο για την περαιτέρω εξέλιξή σου.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις ένα βήμα πίσω σε σημαντικά ζητήματα προκειμένου να τα δεις πιο αντικειμενικά. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να υπάρξουν αφορμές οι οποίες θα εγείρουν ανησυχίες και φοβίες όμως είναι αποκλειστικά στο χέρι σου αν θα τις αφήσεις να πολλαπλασιαστούν ή αν θα τη σταματήσεις. Αυτό που χρειάζεσαι το τελευταίο διάστημα και σήμερα με τη νέα Σελήνη θα γίνει πιο έντονο, είναι η ξεκούραση. Δώσε στον εαυτό σου το χρόνο να ξεκουραστεί καθώς το τελευταίο διάστημα τόσο οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας όσο και οι ανησυχίες που είχες το μυαλό σου σε κούρασαν αρκετά.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που ολοκληρώνεται σήμερα στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους και πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες οι οποίες θα σε συντροφεύσουν για αρκετό διάστημα και δεν αποκλείεται μέσα από αυτές να ξεκινήσουν και νέες φιλίες. Βέβαια είναι πιθανόν να σε πιάσει το παράπονο για κάποια γεγονότα που έγιναν κατά το παρελθόν και να αρχίσεις να θυμάσαι ανθρώπους οι οποίοι σε αδίκησαν. Απόφυγε να το κάνεις και εστίασε στο τώρα και σε αυτήν τη ημέρα η οποία είναι πολύ καλή για εσένα.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα τονίσει τον τομέα των επαγγελματικών σου. Σήμερα είναι πιθανόν να αποφασίσεις να περάσεις στη δράση προκειμένου να βελτιώσεις κακώς κείμενα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως οι παρορμητικές κινήσεις δεν θα σε βοηθήσουν για αυτό μην τις επιλέξεις. Σίγουρα θα σου δοθούν ευκαιρίες να κάνεις νέα ανοίγματα που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα, δράσε με σύνεση και προσοχή καθώς είναι πιθανόν να βρεις απέναντί σου κάποιος από τους συνεργάτες σου.

Λέων

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεις ένα τρόπο να αποδράσεις είτε πραγματικά είτε νοητά από όλα αυτά που σε ζορίζουν και όλα αυτά που «κουβαλάς» καθημερινά. Ένα ταξίδι είναι ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσεις αυτή τη νέα Σελήνη αλλά -αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό- τόλμησε μία εξόρμηση σε κοντινό προορισμό. Σήμερα δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό ή αν το τελευταίο διάστημα συζητούσες ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η ημέρα δείχνει πως ανοίγεται ένας νέος δρόμος μπροστά σου.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα σε φέρει σε επαφή με κρυμμένα συναισθήματα, ανησυχίες, ανασφάλειες και οτιδήποτε άλλο κρατάς μέσα σου μόνο για εσένα. Σήμερα βέβαια είναι μία πολύ καλή ημέρα για να τα φέρεις στο προσκήνιο και να τα αποδεχτείς, ώστε να μπορέσεις να τα διευθετήσεις καλύτερα και να μη νιώθεις συναισθηματικό βάρος. Η ημέρα δεν αποκλείεται να φέρει μία ευκαιρία που θα σχετίζεται με επιχειρηματικές ιδέες αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες καθώς σίγουρα θα υπάρξει τρόπος για να βρεθείς κερδισμένος/η.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη που ολοκληρώνεται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις εδώ και τώρα ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Μη διστάσεις να μιλήσεις και να ξεκαθαρίσεις οτιδήποτε σε έχει ενοχλήσει και σχετίζεται είτε με κάποιο συνεργάτη σου είτε ακόμα και με το/η σύντροφό σου, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβουν και οι άλλοι τι νιώθεις. Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα δυναμικός/η και αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που χρονίζουν. Μία νέα συνεργασία είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεται προ των πυλών, όμως κάθε αρχή και δύσκολη.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα σε βοηθήσει να αλλάξεις κάποια πράγματα στην καθημερινή ρουτίνα σου τα οποία σε ενοχλούν. Σήμερα θα περάσεις στη δράση προκειμένου να διευθετήσεις καλύτερα κάποιες καθημερινές υποχρεώσεις, να απαλλαγείς από κάποιες άλλες και να κάνεις οτιδήποτε μπορείς προκειμένου να σου μείνει περισσότερος χρόνος για να τον εκμεταλλευτείς όπως επιθυμείς. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να εντάξεις στην καθημερινότητά σου μία ευεργετική συνήθεια όπως είναι το γυμναστήριο ή ακόμα και για να αλλάξεις διατροφικό πλάνο!

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεις τον έρωτα! Ο έρωτας μπορεί να βρίσκεται ήδη στο πρόσωπο του/ης συντρόφου σου ή -για εσένα που είσαι ελεύθερος/η- στο πρόσωπο κάποιου/ας που σε ενδιαφέρει. Βέβαια την ίδια στιγμή ο έρωτας μπορεί να βρεθεί και σε μία καλλιτεχνική δραστηριότητα ή σε κάποιο χόμπι το οποίο θα ερωτευτείς. Η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με πράγματα που σε γεμίζουν και σου προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα. Επίλεξε ποια θα είναι αυτά και δώσε τους προτεραιότητα προκειμένου να περάσεις υπέροχα.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού σε προτρέπει να ασχοληθείς με το σπίτι σου και είναι πιθανόν να σου φέρει σκέψεις για να αναδιαμορφώσεις το χώρο που ζεις. Εκμεταλλεύσου τη διάθεσή σου για αλλαγές και σε συνδυασμό με το ότι βρισκόμαστε στην εποχή της άνοιξης, επίλεξε να αλλάξεις τη διακόσμηση σε κάποιο δωμάτιο ή στην αγαπημένη γωνία του σπιτιού σου! Σήμερα οτιδήποτε κάνεις για το σπίτι σου θα σου δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα τα οποία θα σε βοηθήσουν και τελικά είναι πιθανό να καταλήξεις να του κάνεις ριζική μεταμόρφωση!

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα αυξήσει τη δημοτικότητά σου και θα σε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό/η στους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος. Σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες όχι μόνο για να δεις ανθρώπους που αγαπάς αλλά και για να κάνεις νέες γνωριμίες, οι οποίες θα ανοίξουν νέα κεφάλαια στη ζωή σου. Η ημέρα θα είναι πολύ καλή και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα τη βοηθήσει να γίνει ακόμα καλύτερη. Σε περίπτωση που ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μία νέα συνεργασία που θα σου αποφέρει κέρδος.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα σε βοηθήσει να σκεφτείς νέους τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων και αύξησης των ήδη υπαρχόντων πόρων. Σήμερα θα πρέπει να κρατήσεις κάθε ιδέα που θα σου έρθει στο μυαλό και σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα, έσοδα-έξοδα και πλάνο αποταμίευσης. Δεν αποκλείεται να σου γίνει μια πρόταση επαγγελματικής φύσεως η οποία θα έχει αντίκτυπο και στο ταμείο σου. Βέβαια θα πρέπει οι αποφάσεις να συνοδεύονται από τον απαραίτητο ρεαλισμό και να μην αφήσεις τη φαντασία σου να καλπάζει για τέτοιου είδους ζητήματα.