ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1η Απριλίου

Κριός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Υδροχόο και αυτό δείχνει πως θα ξεκινήσεις το πρωινό σου γεμάτος/η με όρεξη να παρατήσεις τις υποχρεώσεις που έχεις και να πιεις ένα καφέ με τον/ην κολλητό/η σου! Αυτό βέβαια ίσως να μην είναι εύκολο να γίνει και θα πρέπει να είσαι σε θέση να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου προκειμένου να δεις αν έχεις τη δυνατότητα να αναβάλεις κάποια από αυτές. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα νιώσεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από συναντήσεις ακόμα και από συζητήσεις, καθώς θέλεις να βρεις χρόνο για εσένα. Αυτό είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους δείχνει πως κατά το δεύτερο μισό της ημέρας οι συναντήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτό δείχνει πως θα ξυπνήσεις το πρωί με όρεξη να ασχοληθείς μόνο με επαγγελματικά ζητήματα. Η προσήλωσή σου σε αυτά δεν θα σου αφήσει καθόλου χρόνο για εσένα, όμως σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις το στόχο σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα αλλάξει εντελώς τη διάθεσή σου. Αφορμή για αυτό μπορεί να σταθεί μία τυχαία συνάντηση με κάποιο φίλο σου ή ένα τηλεφώνημα από κάποιο πρόσωπο της παρέας σου το οποίο θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και προσωπική ζωή. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Διδύμους δείχνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς κάποιες συζητήσεις μπορεί να αποτελέσουν πηγή εντάσεων σήμερα.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να ξυπνήσεις με διάθεση να μην ασχοληθείς με καμιά δουλειά που έχεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου, θα σου δίνει αφορμές για να ταξιδεύεις μέσω των σκέψεων και των αναμνήσεων που φέρνεις στο μυαλό σου. Αυτή η διάθεση θα συνεχιστεί μέχρι το απόγευμα όμως μετά η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και δείχνει πως θα υπάρξουν επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες θα σε επαναφέρουν στην τάξη. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να γίνουν αφορμή για να γίνεις ευερέθιστος/η. Προσέξτε τα νεύρα σου καθώς μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Υδροχόο και αυτό δείχνει πως θα ξυπνήσεις με μία νωχελική διάθεση η οποία δεν θα σε βοηθήσει να αδράξεις την ημέρα. Όσο περνούν οι ώρες η διάθεσή σου θα αλλάζει προς το καλύτερο με αποκορύφωμα το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων. Η συναναστροφή σου με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα είναι πολύ βοηθητική όμως δεν θα πρέπει να εφησυχάσεις καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και κατά τις μετακινήσεις σου και μην πατάς πολύ το γκάζι, καθώς όποιος βιάζεται σκοντάφτει.

Λέων

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις στο πρόγραμμά σου ένα ραντεβού με κάποιον συνεργάτη σου ή ακόμα και ένα ραντεβού με το/η σύντροφό σου προκειμένου να επιληφθείτε κάποια ζητήματα που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και ευνοεί τις επαφές και τις συζητήσεις με τους άλλους, για αυτό εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες προς όφελός σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και είναι πιθανόν να νιώσεις ένα έλλειμμα ενέργειας το οποίο θα σε κάνει να αισθανθείς περίεργα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Διδύμους σου συνιστά να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να ψυχρανθείς με κάποιο φίλο σου με αφορμή μία συζήτηση.

Παρθένος

Σήμερα το πρωινό είναι πολύ ευνοϊκό προκειμένου να ξεμπερδεύεις με κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το στόχο σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και είναι πιθανόν να κάνουν δυναμική εμφάνιση μέσα στην ημέρα σου είτε οι συνεργάτες είτε ο/η σύντροφός σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν αφορμές για να διασταυρώσετε τα ξίφη σας με αφορμή μία συζήτηση. Θα πρέπει να μην τις διαχειριστείς με ένταση ώστε να μην επηρεάσουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτό δείχνει πως η ημέρα θα ξεκινήσει με πολύ καλούς οιωνούς για οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις. Επίλεξε να ασχοληθείς έστω και λίγο με μία δραστηριότητα που σε ευχαριστεί καθώς όπως λέει και η παροιμία η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και δείχνει πως θα έρθουν στο προσκήνιο δουλειές και υποχρεώσεις καθημερινότητας. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Διδύμους μπορεί να σε παρασύρει και να μεταφέρεις την ένταση της καθημερινότητας και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σκορπιός

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσεις την ημέρα σου κοιτώντας πρώτα τις δουλειές του σπιτιού καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως αυτές εξακολουθούν να έχουν προτεραιότητα. Το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου ζητήματα αλλά και με οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις γεμάτος/η. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Διδύμους δείχνει πως αν δεν προφυλάξεις τον εαυτό σου από αρνητικούς ανθρώπους τότε θα είναι πολύ εύκολο να εκνευριστείς. Ασχολήσου με αγαπημένες δραστηριότητες, κάνε όμορφες σκέψεις και προσέγγισε ανθρώπους που πραγματικά αγαπάς ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος αρνητισμού!

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Υδροχόο και αυτό δείχνει πως το πρωινό θα περάσει με συναντήσεις και συζητήσεις καθώς η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνοντας πως θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και την οικογένειά σου οπότε και θα αποτραβηχτείς από τα «κοινά». Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Διδύμους δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν αντιπαραθέσεις εντός οικίας. Χρησιμοποίησε τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και τη μαεστρία σου προκειμένου να τις αποφύγεις και μην πέσεις στην παγίδα να τις κάνεις ακόμα μεγαλύτερες.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανόν το πρώτο μισό της ημέρας να τρέχεις να τακτοποιήσεις οικονομικές υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και σε ωθεί να το κάνεις, όμως το δεύτερο μισό θα είναι εντελώς διαφορετικό. Αιτία για αυτό είναι το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων που δείχνει πως όσο περνούν οι ώρες τόσο θα αφήνεις στην άκρη οικονομικά ζητήματα και θα αναζητάς την επικοινωνία και την παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να προκύψουν υποχρεώσεις της καθημερινότητας οι οποίες θα σε εκνευρίσουν, προσπάθησε να κρατήσεις χαρακτήρα!

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σου και αυτό δείχνει πως θα ξυπνήσεις με μία περίεργη διάθεση η οποία θα κυμαίνεται από πολύ καλή έως πολύ κακή, αποτέλεσμα τον κυκλοθυμικών τάσεων που θα έχεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτό δείχνει πως η διάθεση σου μπορεί να μη σταθεροποιηθεί όμως το ενδιαφέρον σου σίγουρα θα σταθεροποιηθεί προς μία κατεύθυνση, αυτή των οικονομικών. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους σε προτρέπει να κάνεις οικονομία καθώς μπορεί να προκύψουν έξοδα τα οποία έχεις ξεχάσει! Σε περίπτωση που έχεις να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές συμφωνίες προσπάθησε να το κάνεις με ήρεμο τρόπο και απόφυγε τις εντάσεις.

Ιχθύς

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις πως χρειάζεσαι ακόμα περισσότερη ξεκούραση καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και μέχρι να φύγει θα εξακολουθεί να σου δίνει αυτό το συναίσθημα. Μην γεμίσεις το πρωινό σου με δουλειές και υποχρεώσεις και άφησε όσες μπορείς από αυτές για αργότερα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σου χαρίσει την ενέργεια αλλά και το κίνητρο που χρειάζεσαι για να βγεις μπροστά. Βέβαια δεν θα πρέπει να είσαι βιαστικός/η ούτε με τις κινήσεις αλλά ούτε και με τις αποφάσεις σου, καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει αψιμαχίες ιδιαίτερα εντός του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.