ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 29 Μαρτίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σε προτρέπει να δώσεις μεγαλύτερη βάση σε οτιδήποτε σχετίζεται με την επαγγελματική και την κοινωνική σου αναγνώριση. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως δεν θα διστάσεις να ρισκάρεις και να κάνεις οτιδήποτε προκειμένου να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι και δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως η κάθε κίνηση και το κάθε ρίσκο έχει και ένα τίμημα. Απόφυγε εντελώς να κινηθείς υπόγεια όσον αφορά οποιοδήποτε επαγγελματικό σου ζήτημα καθώς αργά ή γρήγορα θα βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό για οτιδήποτε και αν θέλεις να κάνεις καθώς θα παρατηρήσεις πως θα σου χαρίσει την ώθηση και την ενέργεια που χρειάζεσαι. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχουν ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση όπως πιστοποιήσεις και σεμινάρια, για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο σε εκκρεμότητα επεδίωξε να ασχοληθείς μαζί του. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να συναναστραφείς με ανθρώπους που θα σου αλλάξουν τον τρόπο αντίληψης πάνω σε συγκεκριμένα θέματα.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να γίνεις αρκετά καχύποπτος/η ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους ιδιαίτερα αν μεταξύ σας υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου δημιουργεί δεύτερες σκέψεις οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως θα έχεις έναν ιδιαίτερο τρόπο να αντιμετωπίζεις οποιαδήποτε πρόκληση παρουσιαστεί σήμερα, καθώς θα σου δημιουργούνται έντονα συναισθήματα. Προσπάθησε να αφήσεις τη συναισθηματική σου υπερχείλιση μακριά από υποθέσεις που σχετίζονται με χρήματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί την ανάγκη να δεις προσεκτικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου καθώς θέλεις να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως αυτό το ξεκαθάρισμα θα γίνει άμεσα και πιθανόν να φέρει ανακατατάξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μία συνεργασία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ακόμα πιο δυνατό αλλά και μία προσωπική σου σχέση είναι πιθανόν να τελειώσει καθώς δεν έχει λόγο ύπαρξης. Να θυμάσαι πως πάντα πρέπει να αφήνεις «χώρο» αν θέλεις να έρθει κάτι καινούργιο σε κάθε επίπεδο.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και δείχνει πως η ημέρα σου θα είναι απαιτητική καθώς ενδέχεται να προκύψουν πέρα από τις υποχρεώσεις καθημερινότητας που ήδη ξέρεις και κάποιες οι οποίες θα έρθουν υπό τη μορφή έκτακτων. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να δεις σαν πρόκληση το να τελειώνεις με οτιδήποτε έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα, μάλιστα χωρίς να ζητήσεις τη βοήθεια κανενός. Απόφυγε να το κάνεις καθώς θα είναι πιο εύκολο να φέρεις εις πέρας τις καθημερινές υποχρεώσεις σου με τη βοήθεια των άλλων. Μην το δεις εγωιστικά για να μην κουράσεις υπερβολικά τον οργανισμό σου.

Παρθένος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να βγεις έξω, να περπατήσεις στη φύση, να δεις αγαπημένους σου φίλους και να ερωτευτείς καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε οτιδήποτε σε γεμίζει. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως συχνά-πυκνά θα γυρίζουν στο μυαλό σου σκέψεις οι οποίες θα είναι ανήσυχες. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στο σήμερα και μην κάνεις σενάρια σχετικά με οτιδήποτε σε απασχολεί καθώς έτσι θα χαλάσει η διάθεσή σου. Αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου, σήμερα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις κάποιον/α ο οποίος θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που βλέπεις συγκεκριμένα ζητήματα.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και αυτό δείχνει πως θα προτιμήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο εντός οικίας και να ασχοληθείς με τα άτομα που απαρτίζουν την οικογένειά σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως μπορεί να αποκτήσεις εμμονές σχετικές με κάποια συγκεκριμένα ζητήματα και αυτές οι εμμονές μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Μην προσπαθήσεις να πείσεις τους άλλους πως η γνώμη σου είναι η πιο σωστή και μην ξεχνάς πως ο καθένας έχει ένα διαφορετικό τρόπο αντίληψης των πραγμάτων. Θυμήσου πως με τις εντάσεις δεν θα καταφέρεις τίποτα και προτίμησε το διάλογο που είναι πιο ασφαλής λύση.

Σκορπιός

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με τους αγαπημένους σου ανθρώπους για αυτό αξίζει να επενδύσεις χρόνο για να τους πάρεις ένα τηλέφωνο ή ακόμα καλύτερα για να συναντηθείς μαζί τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως είναι πιθανόν να πάρεις πολύ προσωπικά τις απόψεις κάποιων ανθρώπων του περιβάλλοντός σου με αποτέλεσμα να θιχτείς ή να εκνευριστείς. Απόφυγε να θεωρήσεις πως χτυπάει για εσένα η καμπάνα και σε περίπτωση που νιώσεις θιγμένος/η με κάτι που θα ειπωθεί πάνω σε μία συζήτηση, προτίμησε να κάνεις διάλογο και όχι σενάρια με το μυαλό σου.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου και σου δείχνει τρόπους προκειμένου να κάνεις ένα συμμάζεμα σε οικονομικά ζητήματα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να το καταφέρεις είναι να δεις ρεαλιστικά τα δεδομένα που έχεις, ώστε να μπορέσεις να κάνεις ότι καλύτερο για αυτά. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συγκυρίες για να κερδίσεις έξτρα χρήματα. Πρόσεξε βέβαια αυτά τα χρήματα να μην είναι αποτέλεσμα συμφωνιών «κάτω από το τραπέζι», καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν έτσι όπως ήρθαν με τον ίδιο τρόπο να φύγουν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα ενισχύσει το δυναμισμό σου αλλά και την πεποίθηση σου πως έχεις πάντα δίκιο! Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους αγαπημένους σου ανθρώπους, ιδιαίτερα αν εκείνοι έχουν διαφορετική γνώμη από εσένα πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως θα είσαι αρκετά εύθικτος/η σήμερα αλλά και απόλυτος/η σε περίπτωση που νιώσεις πως κάποιος δεν συμβαδίζει με τα θέλω σου. Προσπάθησε να μη μετράς τις κουβέντες των άλλων ιδιαίτερα των αγαπημένων σου προσώπων, καθώς αν ψάχνεις να βρεις κάτι για να παρεξηγηθείς είναι σίγουρο πως τελικά θα το βρεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και δημιουργεί ένα έλλειμμα ενέργειας το οποίο πρέπει να βρεις τρόπο να το διαχειριστείς. Σήμερα είναι πιθανόν να μη θέλεις να ασχοληθείς με τίποτα, όμως επειδή αυτό δεν γίνεται προτίμησε να κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που σε αγχώνουν καθώς είναι μία καλή αρχή για να μπορέσεις να χαλαρώσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως θα είσαι αρκετά καχύποπτος/η και η καχυποψία σου θα είναι υπεύθυνη για την πνευματική σου κόπωση. Προσπάθησε όσο γίνεται να μην αφήσεις τις σκέψεις που κάνεις να γίνουν σενάρια και άφησε το μυαλό σου να ξεκουραστεί!

Ιχθύς

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις ένα τηλεφώνημα από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως αρκετοί από τους φίλους σου θα αναζητήσουν την παρέα σου αλλά και τη συμβουλή σου! Αυτό θα σου μειώσει δραστικά τον ελεύθερο χρόνο καθώς όλοι θα θέλουν να σε δουν! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείς σε περίπτωση που δώσεις τις συμβουλές σου, αλλά οι φίλοι σου δεν τις ακούσουν. Αν το θέμα δεν σε αφορά άμεσα απόφυγε να ασκήσεις κριτική ακόμα και αν οι άλλοι δεν ακολουθήσουν αυτά που θα τους προτρέψεις!