ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Μαρτίου;

Κριός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Τοξότη δείχνοντας πως θα ξυπνήσεις γεμάτος/η ενέργεια και διάθεση να ανακαλύψεις τον κόσμο! Την προσοχή σου θα τραβήξει οτιδήποτε σχετίζεται με νέες πληροφορίες είτε για εκπαιδευτικά ζητήματα είτε για ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει τον Αιγόκερω και η προσοχή σου θα στραφεί στο πως σε βλέπουν οι άλλοι ιδιαίτερα αν αυτοί οι άλλοι σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα σου φέρει ευκαιρίες να περάσεις καλά στην προσωπική σου ζωή.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Τοξότη και δείχνει πως θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι καχύποπτα προς όλους και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προσωρινή απομάκρυνση ακόμα και από αγαπημένους σου ανθρώπους. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα αρχίσεις να βρίσκεις ξανά την καλή σου διάθεση με αφορμή μία κοινωνική πρόσκληση ή μία βόλτα που θα κάνεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς είναι πολύ βοηθητικό για τα αισθηματικά σου ζητήματα αλλά και για να περάσεις καλά. Το δεύτερο μισό της ημέρας θα σε ανταμείψει για τις προηγούμενες ημέρες που είχαν έντονη εσωστρέφεια.

Δίδυμοι

Σήμερα το πρωί θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και σε προτρέπει να δώσεις βάση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου και είναι πιθανόν να αρχίσεις να νιώθεις περισσότερο εσωστρεφής με αποτέλεσμα να απομακρυνθείς είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα από την πολυκοσμία. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει θερμό κλίμα με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, όμως θα πρέπει να λάβεις υπόψιν όλες τις παραμέτρους και να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις.

Καρκίνος

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις ξεκινήσει την ημέρα σου με κάποιες δουλειές καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Τοξότη και θα σου ασκεί πίεση προκειμένου να μην αφήσεις εκκρεμότητες. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και η διάθεσή σου καθώς και οι προτεραιότητές σου θα αλλάξουν εντελώς. Η προσοχή σου θα στραφεί περισσότερο στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι παρά τις δουλειές που πρέπει να γίνουν, καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως αξίζει να επενδύσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς δείχνει πως θα υπάρξει ένα πολύ καλό κλίμα για να ξεκινήσει μία νέα σχέση ή μια συνεργασία.

Λέων

Σήμερα εκμεταλλεύσου το πρωινό της ημέρας καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και θα βρει τρόπο να σε κάνει να περάσεις καλά, ακόμα κι αν η υπόλοιπη ημέρα σου είναι γεμάτη με δουλειές και υποχρεώσεις. Η θετική διάθεση θα είναι το δυνατό σου σημείο για αυτό μην την αφήσεις ούτε λεπτό. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και τα εργασιακά σου ζητήματα θα τραβήξουν την προσοχή σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κλείσεις κάποια από αυτά και να βγεις κερδισμένος/η είτε σε οικονομικό είτε σε πρακτικό είτε σε ηθικό επίπεδο.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό δείχνει πως καλό θα ήταν να τελειώνεις με δουλειές και υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Αιγόκερου φέρνοντας προσωπικά και αισθηματικά ζητήματα σε πρώτο πλάνο. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες οι οποίες θα είναι κερδοφόρες για εσένα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι συγκυρίες θα σε ευνοήσουν ιδιαίτερα για να βάλεις τις βάσεις προκειμένου να ξεκινήσει μία νέα συνεργασία.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Τοξότη και αυτό δείχνει πως θα περάσεις το πρωινό σου περιτριγυρισμένος/η από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σε παρασύρουν σε βόλτες και κους-κους! Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές συγκυρίες προκειμένου να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και την προσοχή σου θα τραβήξει ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς δείχνει πως θα ευνοηθείς από κάποιες συγκυρίες για να λύσεις και ένα εργασιακό ζήτημα.

Σκορπιός

Σήμερα θα στραφείς περισσότερο σε ανθρώπους που μαζί τους μπορείς να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη σου δημιουργεί ανησυχίες, οι οποίες μπορεί να μη βασίζονται σε ρεαλιστικές καταστάσεις όμως σε απασχολούν αρκετά. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου και η προσοχή σου θα στραφεί στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, καθώς είναι πιθανό να αρχίσουν να παραπονιούνται πως έχουν να σε δουν μέρες! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα πάει πάρα πολύ καλά γεμίζοντας σε θετική ενέργεια.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και αυτό δείχνει πως με ένα μαγικό τρόπο το ενδιαφέρον των αγαπημένων σου προσώπων θα στρέφεται σε εσένα. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου ή για να ζητήσεις μία χάρη που μπορεί να θέλεις από εκείνους! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και η προσοχή σου θα στραφεί στα οικονομικά ζητήματα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς δείχνει πως ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου θα είναι πάρα πολύ υποστηρικτικό σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Ακόμα δεν αποκλείεται να έχεις και ένα δώρο από ένα δικό σου πρόσωπο το οποίο δεν περιμένεις.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανόν να μην ξεκινήσεις την ημέρα σου γεμάτος/η ενέργεια όμως όσο περνούν οι ώρες τόσο καλύτερα θα νιώθεις. Το πρωί η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και θα σου δημιουργήσει έντονη καχυποψία ιδιαίτερα για ανθρώπους και καταστάσεις που σχετίζονται με το εργασιακό σου περιβάλλον. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα νιώσεις την ανάγκη να κερδίσεις την προσοχή των ανθρώπων που θα συναναστραφείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς δείχνει πως η διάθεσή σου θα φτιάξει ακόμα περισσότερο ύστερα από μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου.

Υδροχόος

Σήμερα το πρωί την παράσταση θα μονοπωλήσει κάποιος φίλος σου και είναι πολύ πιθανό το τηλέφωνο μαζί του να κρατήσει ώρες! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και δείχνει πως σε γενικότερο πλαίσιο θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με φιλικά σου πρόσωπα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα αρχίσει να σου δημιουργεί δεύτερες και τρίτες σκέψεις για οτιδήποτε διαδραματίζεται γύρω σου, ακόμα και αν δεν σε αφορά άμεσα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι μία καλή ημέρα για να κερδίσεις χρήματα!

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και αυτό δείχνει πως κάποια επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχόλησαν τις προηγούμενες ημέρες και σε απασχολούν και σήμερα οδεύουν προς την επίλυσή τους. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αυτό θα γίνει με αφορμή το τηλεφώνημα ενός φίλου σου που θα σε καλέσει να συναντηθείτε και θα συνειδητοποιήσεις πόσες ημέρες έχεις να τον δεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως οι κοινωνικές συναναστροφές και οι συναντήσεις ευνοούνται σήμερα καθώς θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.