ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Μαρτίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και σε ωθεί να τελειώνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς με δουλειές και υποχρεώσεις προκειμένου να μπορέσεις να βρεις χρόνο και για αυτά που σε ενδιαφέρουν πραγματικά! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως η διευθέτηση πρακτικών ζητημάτων δεν θα είναι εύκολη υπόθεση σήμερα. Αιτία για αυτό είναι κάποιες παρανοήσεις που θα προκύψουν ενδεχομένως και κάποια ραντεβού που μπορεί να μεταφερθούν για αργότερα ή και να ακυρωθούν. Πρόσεξε ιδιαίτερα τη συνεννόηση με τους ανθρώπους του εργασιακού σου περιβάλλοντος γιατί και αυτή θα εξελίσσεται μετά εμπόδιων.

Ταύρος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να μην κάνεις τίποτα τουλάχιστον να μην ασχοληθείς με ιδιαίτερα σημαντικές υποχρεώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι βοηθητική στο να περάσεις καλά για αυτό επεδίωξε να ασχοληθείς περισσότερο με ανθρώπους και δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις αυτόν τον στόχο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως θα είναι δύσκολη η διευθέτηση οποιουδήποτε πρακτικού ζητήματος, ενδεχομένως να γίνει και δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σου. Όσο λιγότερο εμπλακείς σε σημαντικές συζητήσεις σήμερα τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες να μην παρεξηγηθούν τα λεγόμενά σου.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι άλλη μία ημέρα που είναι πιθανόν να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου και λιγότερο με οτιδήποτε άλλο καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να στρέφει το ενδιαφέρον σου σε αυτό. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως οποιαδήποτε προσπάθεια συνεννόησης με τους ανθρώπους γύρω σου -ιδιαίτερα με τους δικούς σου ανθρώπους- θα είναι απαιτητική. Αν θέλεις να αποφύγεις όσο γίνεται παρεξηγήσεις προσπάθησε να μη φέρεις ξανά στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος αν δεν υπάρχει σημαντικός λόγος για να το κάνεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να φέρνει ευκαιρίες για να κάνεις δημόσιες σχέσεις! Βέβαια όσο και αν έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να συναναστραφείς με κόσμο σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η επικοινωνία θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας. Αιτία είναι η αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και του ανάδρομου Ερμή από τους Ιχθύς που θα κάνει δύσκολη την κατανόηση και θα φέρει μία εντελώς υποκειμενική αίσθηση στα πράγματα. Βέβαια μπορεί να φέρει και ένα πρόσωπο από το παρελθόν με το οποίο δεν πίστευες πως θα το συναντήσεις ή πως θα ξαναμιλούσες μαζί του.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να τονίζει οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα, υλικά αγαθά και τους πόρους σου σε γενικότερο πλαίσιο. Σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η αν έχεις σκοπό να διευθετήσεις λογαριασμούς και οικονομικές υποχρεώσεις καθώς η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς αυξάνει τις πιθανότητες λαθών. Φρόντισε τώρα οτιδήποτε έχεις ιδιαίτερα αν σχετίζεται με το παρελθόν καθώς αν δεν το κάνεις τώρα είναι σίγουρο πως θα το βρεις μπροστά σου. Η ημέρα είναι αποτρεπτική για νέες συμφωνίες για αυτό κράτησε στάση αναμονής.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να δεις εδώ και τώρα ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και με οτιδήποτε θέλεις εσύ από τους άλλους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως κάποιο ζήτημα του παρελθόντος που σχετίζεται με μία προσωπική σου σχέση με μία συνεργασία, θα έρθει ξανά στο προσκήνιο. Καλό θα ήταν να το διευθετήσεις άμεσα προκειμένου να μην αφήνεις εκκρεμότητες. Η ημέρα μπορεί να φέρει μία συνάντηση με κάποιο παλιό συνεργάτη που θα γίνει αφορμή για να ξεκινήσεις να συζητάς μαζί του μία νέα συνεργασία.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να αποφύγεις όσο μπορείς ζητήματα της καθημερινότητας, ιδιαίτερα αυτά που χρειάζονται μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε κάτι για αυτό καλά θα κάνεις να αφήσεις σημαντικά πρακτικά ζητήματα για μία άλλη μέρα. Σήμερα θα τριγυρνούν έντονα στο μυαλό σου καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος, όμως προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τις σκέψεις σου και να μην ανοίξεις ξανά δίαυλο επικοινωνίας.

Σκορπιός

Σήμερα είναι πιθανόν να έχει συναντήσεις με φίλους σου με ανθρώπους που συγχρωτίζεται μαζί τους μέσα από μία ομάδα αλλά και με συναδέλφους σου, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο θα φέρει κόσμο δίπλα σου! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια θέματα κατά τη συνεννόηση μαζί τους για αυτό θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι προκειμένου να αποφύγεις παρανοήσεις και παρεξηγήσεις είναι την παροιμία του θυμόσοφου λαού μας, που λέει πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Περιορίσου στα βασικά καθώς η ήμερα δεν ευνοεί περισσότερα.

Τοξότης

Σήμερα ακόμα και αν δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείς με αυτά θα προκύψουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία δεν θα σε αφήσουν να τα αγνοήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και η αλήθεια είναι πως και εσύ έχεις την ανάγκη να επιτύχεις την επαγγελματική αναγνώριση και να δείξεις τις δυνατότητές σου στη δουλειά. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως κάτι τέτοιο μπορεί να είναι λίγο δύσκολο σήμερα καθώς η επικοινωνία δεν θα εξελίσσεται ομαλά. Αν θέλεις να αποφύγεις παρανοήσεις και παρεξηγήσεις βεβαιώσου με λεπτομέρειες για επαγγελματικές υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας και απόφυγε προσωπικές συζητήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανόν να ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα που σχετίζονται με σεμινάρια, πιστοποιήσεις και εκπαιδευτικά θέματα, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο θα σου βάλει στο μυαλό ιδέες προκειμένου να αυξήσεις τα τυπικά σου προσόντα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δεν είναι πολύ βοηθητική για να ξεκινήσεις κάτι από τα παραπάνω, για αυτό προτίμησε να μείνεις στις σκέψεις και να περάσεις στην υλοποίησή τους εν καιρώ. Σε περίπτωση που έχεις μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς η ήμερα μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις πάνω σε συζητήσεις.

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια οικονομικά θέματα που σχετίζονται με δημόσιους φορείς ή με τρίτους καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο θα τα φέρει στο προσκήνιο προκειμένου να τα διευθετήσεις καλύτερα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο τέτοιου ζητήματα τα οποία υπήρχαν από το παρελθόν. Τώρα θα σου δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία προκειμένου να τα διευθετήσεις όσο καλύτερα γίνεται και να μην τις «κουβαλάς» μαζί σου. Προσοχή η ημέρα ενδείκνυται μόνο για διευθέτηση παλαιότερων ζητημάτων και όχι για να κάνεις νέα ανοίγματα.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να δεις προσεκτικά ζητήματα που σχετίζονται με τους συνεργάτες σου και με το/η σύντροφό σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως είναι πιθανόν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος και έτσι θα σου δοθεί η ευκαιρία να τα διευθετήσεις καλύτερα. Μην αφήνεις εκκρεμότητες από παλιά καθώς θα εμφανίζονται συχνά πυκνά μπροστά σου και θα αρχίσουν να σε κουράζουν. Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει μία γενικότερη ασυνεννοησία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις για αυτό προσπάθησε να μην δίνεις διφορούμενα μηνύματα.