ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Μαρτίου;

Κριός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Ταύρο και αυτό δείχνει πως τα οικονομικά σου ζητήματα θα εξακολουθήσουν να σε απασχολούν και να έχουν προτεραιότητα στις σκέψεις σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς θα σου δώσει ευκαιρίες να ασχοληθείς με κάποια οικονομικά ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν προκειμένου να τα κλείσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το απόγευμα το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα ευνοήσει τη διάθεσή σου καθώς θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η και με όρεξη να συναντήσεις κόσμο!

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και σε βοηθά να προβάλλεις τις ανάγκες σου αλλά και τις επιθυμίες σου στους ανθρώπους με τους οποίους σας ενώνουν προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως ένα ζήτημα που σχετίζεται με κάποια παρεξήγηση του παρελθόντος ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα έρθει ξανά στο προσκήνιο. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία προκειμένου να το λύσεις μία και καλή. Το απόγευμα το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα σου υπενθυμίσει πως πρέπει να διευθετήσεις οικονομικά ζητήματα.

Δίδυμοι

Σήμερα προτίμησε να μην ξεκινήσεις την ημέρα σου γεμίζοντας την με δουλειές και υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη που παραμένει στον Ταύρο θα σου δημιουργήσει μία απροσδιόριστη κούραση η οποία δεν θα είναι βοηθητική. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στους Ιχθύς μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο ένα επαγγελματικό σου ζήτημα το οποίο έχεις αφήσει πίσω. Μία επαγγελματική πρόταση είναι πιθανόν να ξανά έρθει και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η προκειμένου να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αφήσεις τα λόγια και να περάσει στις πράξεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Ταύρο και αυτό δείχνει πως κατά το πρώτο μισό της ημέρας θα σε απασχολήσουν περισσότερο οι φίλοι σου καθώς θα αναζητήσεις τρόπο και χρόνο για να τους δεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανόν να πέσουν ξανά στο τραπέζι συζητήσεις που αφορούν ένα ταξίδι που είχες πει πως θα κάνεις είτε με την παρέα σου είτε με κάποιο άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε πράγματα που μπορούν να σε χαλαρώσουν. Τώρα είναι η ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου καθώς τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό.

Λέων

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο σε βοηθά να επιτύχεις τους στόχους που σχετίζονται με αυτά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς θα φέρει ξανά στο προσκήνιο ένα επαγγελματικό ζήτημα που είχε κολλήσει κατά το παρελθόν. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να το διευθετήσεις αρκεί να ασχοληθείς μαζί του. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και οι φίλοι σου θα κάνουν την εμφάνισή τους δυναμικά, καθώς θα αρχίσουν να παραπονιούνται πως τους έχεις ρίξει μαύρη πέτρα.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Ταύρο και θα σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεφύγεις από τα στενά όρια των υποχρεώσεων της καθημερινότητας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δεν αποκλείεται να φέρει μία τυχαία συνάντηση με ένα παλιό συνεργάτη ή ακόμα και με ένα παλιό σου φλερτ. Τέτοιου είδους συναντήσεις θα σε γυρίσουν σε γεγονότα του παρελθόντος όμως να θυμάσαι πως από αυτές μπορεί να βγει και κάτι καλό. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα έρθει στο προσκήνιο.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Αυτό μπορεί να μην είναι εύκολη διαδικασία καθώς θα σε γυρίσει πίσω σε καταστάσεις του παρελθόντος άλλοτε θετικές και άλλοτε δύσκολες. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως θα μπορέσεις να διευθετήσεις πιο εύκολα ένα θέμα το οποίο σε ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα και σχετίζεται με οικονομικά εργασιακά ζητήματα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις ένα διάλειμμα και από τις σκέψεις αλλά και από τις υποχρεώσεις και να φύγεις για ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό!

Σκορπιός

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να βρεθείς με συνεργάτες σου, με το/η σύντροφό σου και να τους δώσεις «βήμα» σε ζητήματα που σε απασχολούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς σου λέει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να λύσεις οποιοδήποτε ζήτημα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα από το παρελθόν και αφορά μία προσωπική μία επαγγελματική σχέση. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και είναι πιθανόν να αρχίσεις να σκέφτεσαι δύο και τρεις φορές πριν κάνεις κάτι καθώς η καχυποψία σου θα είναι ολοένα και αυξανόμενη.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και τα εργασιακά ζητήματα θα είναι αυτά που θα σου τραβήξουν την προσοχή καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να προκύψουν και κάποια τα οποία δεν είχες το πρόγραμμά σου σήμερα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι μία καλή ευκαιρία να ασχοληθείς και με ένα ζήτημα το οποίο σχετίζεται με το σπίτι σου το οποίο έχει ξεκινήσει από το παρελθόν, όμως τώρα νιώθεις πως έχει αρχίσει να σε κουράζει. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα φέρει συζητήσεις για προσωπικά αλλά και εργασιακά ζητήματα. Πρόσεξε καθώς δεν πρέπει να ξεχνάς πως ο Ερμής είναι ανάδρομος και μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρανοήσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σου χαρίζει όρεξη, διάθεση και ζωντάνια που θα ανεβάζει εκτός από εσένα και τους γύρω σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς είναι πολύ βοηθητικό σε περίπτωση που θέλεις να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου με το οποίο έχεις ψυχρανθεί. Σήμερα οι συζητήσεις θα γυρίζουν γύρω από παρελθοντικά ζητήματα και αυτό θα γίνει η αφορμή για να μπορέσεις να δεις κάποια πράγματα για δεύτερη φορά με τελείως διαφορετική οπτική. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα σου υπενθυμίσει κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σου δημιουργεί την ανάγκη να δεις διεξοδικά κάθε ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου, από την πιο απλή δουλειά μέχρι άλλες πιο σύνθετες υποχρεώσεις όπως είναι τα γραφειοκρατικά ζητήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως θα είναι πιο εύκολο να κλείσεις ζητήματα που είχες αφήσει μέχρι τώρα σε αναμονή και όχι να ανοίξεις καινούρια. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα φροντίσει για να ανεβάσει τη διάθεση σου φέρνοντας συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ιχθύς

Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος συνεχίζονται και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα φροντίσει να μη μείνεις από παρέα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να έχεις και μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό και αυτό να γίνει η αφορμή για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου αλλά και με τους δικούς σου ανθρώπους θα αποκτήσουν προτεραιότητα για εσένα.