ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Μαρτίου;

Κριός

Σήμερα όπως και τις υπόλοιπες ημέρες σίγουρα θα έχεις υποχρεώσεις όμως όσες υποχρεώσεις και να έχεις φρόντισε να βρεις και λίγο χρόνο για τους αγαπημένους σου φίλους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και θα βρει τρόπους να σου δείξει πως ακόμα και ελάχιστος χρόνος παρέα με τους φίλους σου, θα έχει εξαιρετική επίδραση στη διάθεσή σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη θα ενισχύσει τη δημοτικότητα σου και ενδεχομένως να σου φέρει και κομπλιμέντα από κάποια πρόσωπα που θα γνωρίσεις. Η ενασχόλησή σου με τα «κοινά» και με ζητήματα που σχετίζονται με ομάδες και συλλόγους θα στεφθεί με επιτυχία και θα αυξήσει ακόμα περισσότερο την καλή σου διάθεση.

Ταύρος

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η σήμερα αλλά είναι κάτι που θέλεις καθώς είσαι αποφασισμένος/η να δεις με υπευθυνότητα θέματα που σχετίζονται με την εργασία σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό σου τομέα και να δείξεις σε όλους τι αξίζεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει σε αυτό και θα σε φέρει μπροστά στους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή. Σήμερα θα είναι εύκολο να αποφεύγεις «κακοτοπιές» επαγγελματικού ενδιαφέροντος, όμως μην αφεθείς μόνο στη Θεά Τύχη και απόφυγε τις ριψοκίνδυνες κινήσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα θα έχεις διάθεση να βγεις, να επισκεφτείς αγαπημένα σου πρόσωπα, να συζητήσεις μαζί τους και να κάνεις οτιδήποτε περνά από το χέρι σου για να περάσεις καλά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου και εκτός από την επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε κάνει να αποκτήσεις φήμη και για την εξωστρέφεια σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη θα φέρει τύχη σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με κάποιους συνεργάτες σου ή και με το/η σύντροφό σου. Δεν αποκλείεται να σου γίνει πρόταση να κάνεις ένα ταξίδι που θα συνδυάσει εργασία και χαρά!

Καρκίνος

Τα απωθημένα σου και οι σκέψεις σου θα σου προκαλέσουν συναισθηματικές εντάσεις σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα αρχίσει να αναμοχλεύει κάποιες καταστάσεις μέσα σου με αποτέλεσμα να τις φέρει στο προσκήνιο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως η ήμερα θα είναι πολύ καλή για να ξεμπερδέψεις με κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις, κάποιες δουλειές με δημόσιους φορείς και να τακτοποιήσεις καλύτερα τις δουλειές που έχεις να κάνεις. Ένα εργασιακό σου ζήτημα θα εξελιχθεί ευχάριστα και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάτι που θα σε χαροποιήσει και σχετίζεται με την εργασία σου!

Λέων

Σήμερα θα έχεις την τάση να ταυτιστείς με τη διάθεση των αγαπημένων σου προσώπων με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σου να μην είναι σταθερή, αλλά να επηρεάζεται από τη διάθεση των ατόμων που βρίσκονται δίπλα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δείχνει με κάθε τρόπο πως η γνώμη των άλλων για εσένα αλλά και για τις κινήσεις σου, θα είναι πολύ σημαντική. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη δείχνει πως μέσα από προσωπικά αλλά και επαγγελματικά ραντεβού θα βγεις κερδισμένος/η με κάποιο τρόπο. Επίσης για εσένα που είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και κάποιο πρόσωπο το οποίο θα σε ενθουσιάσει.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι πολύ πιθανό να σου υπενθυμίσει πως έχουν μείνει μερικές δουλίτσες ακόμα οι οποίες χρειάζονται άμεση διευθέτηση από εσένα! Εσένα βέβαια αυτά δεν σε τρομάζουν καθώς οι οργανωτικές σου ικανότητες είναι παροιμιώδεις, όμως θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως προκύψουν και κάποιες αγγαρείες που μπορεί να σε αναγκάσουν να τροποποιήσεις το πρόγραμμα σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Τοξότη δείχνει πως θα έχεις πρακτική και συναισθηματική βοήθεια από κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σου. Αυτό θα είναι ανακουφιστικό για εσένα, καθώς θα ξέρεις που να απευθυνθείς αν τα βρεις σκούρα με τις δουλειές!

Ζυγός

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται και η ημέρα θα είναι πολύ καλή για εσένα καθώς η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε γεμίσει χαρά, αισιοδοξία και όρεξη για να κάνεις πολλά πράγματα! Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, τους φίλους σου και το/η σύντροφο σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη δείχνει πως είναι πιθανό να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους και η επαφή μαζί τους θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο το κέφι σου. Η συναναστροφή σου με κόσμο θα σου κάνει καλό, για αυτό επεδίωξε τη!

Σκορπιός

Η προσοχή σου θα στραφεί στους οικείους σου σήμερα και σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο, σε προτρέπει να ασχοληθείς πρώτα με ζητήματα εντός οικίας και μετά να περάσεις στα εκτός οικίας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο νέο σχετικό με ένα οικονομικό στο ζήτημα. Επίσης δεν αποκλείεται να φέρει και χρήματα στο ταμείο σου τα οποία θα σε χαροποιήσουν! Προσπάθησε να τα κρατήσεις καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς σε αγορές οι οποίες θα σχετίζονται με το σπίτι σου!

Τοξότης

Οι δημόσιες σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε οδηγήσει στην αναζήτηση κόσμου, καθώς μόνο μαζί με παρέα θα περάσεις καλά σήμερα! Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως η πληθωρική σου προσωπικότητα θα κερδίσει τις εντυπώσεις των ανθρώπων που θα συναναστραφείς. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο δεν αποκλείεται να προκύψει και μία ευκαιρία για να κάνεις μία συμφωνία η οποία θα έχει θετικό αντίκτυπο και σε εσένα αλλά και στο ταμείο σου. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι υπεραισιοδοξία σου που δεν θα είναι βοηθητική σε πρακτικά ζητήματα!

Αιγόκερως

Σήμερα οι σκέψεις σου θα έχουν άμεση σχέση με το πορτοφόλι σου και την κατάσταση που επικρατεί στο ταμείο σου γενικότερα, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα συνδέει οτιδήποτε και αν σκέφτεσαι με τα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στον Τοξότη θα είναι πολύ ευνοϊκό καθώς ενδέχεται να σου φέρει χρήματα τα οποία σου χρωστούν ή χρήματα τα οποία έχεις ξεχάσει πως πρέπει να πάρεις! Επίσης καλό θα ήταν να κρατήσεις «σημειώσεις» για τις σκέψεις σου, καθώς είναι πιθανό να έχεις μια ευφάνταστη ιδέα ώστε να αυξήσεις το εισόδημα σου!

Υδροχόος

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα γιατί πιθανό να θεωρήσεις πως ακόμα και αγαπημένα σου πρόσωπα δεν συμμερίζονται τις απόψεις σου. Η αλήθεια είναι πως η δυσκολία της ημέρας έγκειται τις εγωιστικές τάσεις που ενδέχεται να σου φέρει η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Προσπάθησε έστω να καταστείλεις την κυκλοθυμία σου καθώς είναι πιθανόν να δημιουργήσει τα μεγαλύτερα ζητήματα. Το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από τον Τοξότη θα είναι βοηθητικό προς εσένα καθώς θα σου χαρίσει εύνοια. Βέβαια καλό θα ήταν να μην αφεθείς μόνο στην εύνοια των πλανητών και να προσπαθήσεις να μην τραβήξεις το σχοινί σε σχέσεις και συνεργασίες!

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι πολύ πιθανόν να σου δημιουργήσει ανασφάλεια η οποία δεν θα σε αφήσει να σχεδιάσεις όπως θα ήθελες την ημέρα σου, καθώς θα έχει δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα έρθουν πρώτες στο μυαλό σου και σε περίπτωση που τις αγνοήσεις τότε θα σε «κυνηγούν» όλη την ημέρα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Τοξότη θα είναι πολύ βοηθητικό για εσένα καθώς θα σε βοηθήσει στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Είναι πιθανό να κερδίσεις το θαυμασμό του προϊσταμένου σου ή να πάρεις τα εύσημα για κάτι δύσκολο που κατάφερες να φέρεις εις πέρας. Η ημέρα είναι πολύ καλή για επαγγελματικά ζητήματα για αυτό άδραξε την και μην μένεις αμέτοχος/η σε αυτά.