ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 2 Μαρτίου;

Κριός

Σήμερα θα εξακολουθήσουν να σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να τα αφήσεις πίσω! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Ιχθύς θα είναι βοηθητικό για να λύσεις κάποια από αυτά, έστω αυτά που σχετίζονται με διευθετήσεις πρακτικών ζητημάτων. Βέβαια την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να εκμεταλλευτείς την επικοινωνιακή σου άνεση για να κυριαρχήσεις σε μία συζήτηση και να «στριμώξεις» κάποιον που θα νιώσεις πως προσπαθεί να κάνει τον έξυπνο. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς στο τέλος μπορεί να εκτεθείς εσύ.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί την ανάγκη να συναναστραφείς με κόσμο που ξέρεις πως έχεις κοινά ενδιαφέροντα και μπορείς να περάσεις καλά, πίνοντας ένα καφέ και συζητώντας περί ανέμων και υδάτων. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και για να κερδίσεις ανθρώπους με τη γνώμη σου και τις απόψεις σου, πάνω σε συγκεκριμένα θέματα. Βέβαια την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως θα υπάρξουν στιγμές που θα αρχίσεις να εκνευρίζεσαι! Αυτές τις στιγμές πρέπει να είσαι φειδωλός/η με τα λόγια!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί εμμονές με ζητήματα που δεν θα έπρεπε να τους δώσεις τόσο μεγάλη σημασία. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να δείξεις και να διαπραγματευτείς τις δυνατότητες που έχεις στη δουλειά, προκειμένου να επιτύχεις κάτι που θέλεις. Βέβαια δεν θα πρέπει να εφησυχάσεις καθώς την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει μικρές αναποδιές οι οποίες θα σε εκνευρίσουν. Το μυστικό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να επικεντρωθείς σε αυτό που έχεις βάλει ως στόχο να κάνεις, αφήνοντας τα υπόλοιπα στην άκρη.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τους συνεργάτες σου αλλά και το/η σύντροφό σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω εξακολουθεί να τονίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Ιχθύς είναι πολύ βοηθητικό για να προχωρήσει ένα ζήτημα που σχετίζεται με μία δουλειά στο εξωτερικό ή με ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει μία κόντρα με κάποιο δικό σου πρόσωπο. Προσπάθησε να μην μπλέξεις επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα προκειμένου να μην κάνεις λάθος κίνηση σε κανέναν τους δύο τομείς.

Λέων

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες που είχες αφήσει τις προηγούμενες, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω τονίζει εργασιακά ζητήματα υποχρεώσεις και οι αγγαρείες. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως θα είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους γύρω σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς οι δουλειές που έχεις θα βγουν στο μισό χρόνο λόγω καλής συνεννόησης. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό καθώς ενδέχεται να δημιουργήσει αλλαγές, ιδιαίτερα αν είχες στο πρόγραμμα κάποιο ταξίδι. Χρειάζεται να θυμάσαι πως ημέρα μπορεί να έχει «εκπλήξεις» όμως είναι στο χέρι σου πως θα τις διαχειριστείς.

Παρθένος

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να επικεντρωθείς σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σε κάνουν να νιώθεις έντονα και όμορφα συναισθήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω αναζητά τον έρωτα σε κάθε μορφή του! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως η καλή επικοινωνία που θα έχεις με το/η σύντροφό σου αλλά και με τους συνεργάτες σου θα δημιουργήσουν μία ζεστή ατμόσφαιρα ανάμεσα σας και αυτό θα σου αρέσει πολύ. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει στο μυαλό σου γεγονότα του παρελθόντος τα οποία θα χαλάσουν λίγο την ηρεμία της σκέψης σου. Αν δεν υπάρχει λόγος μην τα επαναφέρεις το παρόν για να μη γίνεις εριστικός/η με τους άλλους και χαλάσεις το καλό κλίμα.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να φέρνει στο προσκήνιο παράπονα που έχεις και από τους δικούς σου ανθρώπους αλλά και από κάποια πρόσωπα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως θα είναι εύκολο για εσένα όχι μόνο να τα συζητήσεις αλλά ενδεχομένως να αποκτήσεις και εμμονή με αυτά. Σκέψου αν αυτό σε ωφελεί κάπου και αν η απάντηση είναι αρνητική άφησε τα εκεί όπου ανήκουν, στο παρελθόν. Αν δεν το κάνεις το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό θα δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα καθώς θα αρχίσουν να σε πιάνουν τα νεύρα σου με όλα. Καλό θα ήταν να μη δημιουργήσεις ζητήματα χωρίς λόγο και για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποδεχτείς κάποια πράγματα που σε είχαν πειράξει και απλώς να προχωρήσεις.

Σκορπιός

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να βγεις έξω και να κάνεις κάποιες αγορές που έχεις κατά νου, αρκεί να προσέξεις να μην παρασυρθείς και προβείς σε παρορμητικές αγορές που θα κάνουν ζημιά στην τσέπη σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως εκτός από επιτυχείς αγορές ενδέχεται να έχεις και επιτυχίες σε κάποιο αισθηματικό σου ζήτημα. Βέβαια δεν θα πρέπει να χαλαρώσεις και να τα αφήσεις όλα στην τύχη τους, καθώς την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως ίσως υπάρξουν κάποια εμπόδια τα οποία δεν περιμένεις. Δεν αποκλείεται η άποψη ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον να σε εκπλήξει δυσάρεστα και αυτό θα γίνει αφορμή για να επανεξετάσεις κάποιες προσωπικές σου σχέσεις.

Τοξότης

Σήμερα αν εξακολουθήσεις να ασχολείσαι με ζητήματα που σχετίζονται με το ταμείο σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η προκειμένου να μην κάνεις λάθη καθώς θα έχεις μία τάση για βιασύνες! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Ιχθύς σε προτρέπει να ακούσεις τη συμβουλή ενός ανθρώπου της οικογένειάς σου ή έστω να την ακούσεις πριν την απορρίψεις! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει αλλαγές στα αισθηματικά σου πλάνα! Προσπάθησε να μην μπλέξεις οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα και να μην αφήσεις τον εκνευρισμό που ενδεχομένως να σου προκαλέσει ο ένας τομέας να πλήξει και τον άλλο.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως δεν θα περάσεις απαρατήρητος/η. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Ιχθύς είναι πολύ ευνοϊκό για να δημιουργήσεις ένα θερμό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους, αρκεί να μην αφήσεις τον εγωισμό σου να υπερτερήσει. Παρόλα αυτά σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μία αγγαρεία που σχετίζεται με το σπίτι σου και αυτό θα είναι αρκετό για να σε εκνευρίσει.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου δημιουργεί την ανάγκη να απομονωθείς και να μείνεις παρέα με τις σκέψεις σου προκειμένου να μπορέσει να τις διευθετήσεις καλύτερα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να κερδίσεις μία διαπραγμάτευση οικονομικού χαρακτήρα αρκεί να προβάλεις τα επιχειρήματά σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό σε προτρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τις μετακινήσεις σου και να μην βιάζεσαι. Μία συζήτηση με κάποιο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος θα σε εκνευρίσει, όμως μην μπεις στη διαδικασία να την κρατήσεις στο μυαλό σου όλη την ημέρα.

Ιχθύς

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να συναναστραφείς με ανθρώπους που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για αυτό. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι πολύ ευνοϊκό για να αποκτήσεις νέους συμμάχους σε κάποιο σχέδιο που έχεις. Όσο καλά και αν φαίνονται τα πράγματα σήμερα, καλό θα είναι να κρατήσεις μία επιφύλαξη σε κάποια ζητήματα ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως μπορούν να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή κάποια αλλαγή σχετική με αυτά, η οποία θα σε εκνευρίσει.