ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1 Μαρτίου;

Κριός

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και δείχνει πως θα έχεις αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά ενδέχεται να προκύψουν και κάποιες ανησυχίες μέσα από αυτές. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα είναι βοηθητικό για να ξεφύγεις από τα στενά όρια των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων, αφήνοντας το μυαλό σου να ταξιδέψει σε πράγματα και ανθρώπους που μπορούν να σε χαλαρώσουν και μόνο που θα τους σκεφτείς. Όσο περνάει η ώρα μπορεί να νιώθεις ολοένα και πιο ισχυρή την αίσθηση του καθήκοντος καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο θα ενισχύσει τα «πρέπει». Προσπάθησε να τους δώσεις προτεραιότητα.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες για να μιλήσεις με κάποιο φίλο σου που ζει στο εξωτερικό, να κάνεις μία εκδρομή σε ένα κοντινό προορισμό ή να ασχοληθείς με ένα εκπαιδευτικό σου ζήτημα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως η επαφή με τους φίλους σου θα είναι βάλσαμο για εσένα σήμερα, για αυτό αξίζει να βρεις χρόνο και για εκείνους. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να σε κάνει απόλυτο/η με τις απόψεις σου και τις ιδέες σου. Μην αφήσεις αυτό το χαρακτηριστικό σου να γίνει η αιτία για να συγκρουστείς ανθρώπους που αγαπάς.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις όρεξη να ασχοληθείς με οτιδήποτε καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω αναμοχλεύει πράγματα μέσα σου τα οποία μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου λέει να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει καθώς μία ιδέα που θα σου έρθει θα είναι η λύση σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο σου εφιστά την προσοχή στα οικονομικά σου ζητήματα, καθώς είναι πιθανόν να χρειαστεί να γίνεις αρκετά φειδωλός/η με τα έξοδά σου. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για οικονομικά ανοίγματα και σπατάλες για αυτό απόφυγε τους πειρασμούς.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί την ανάγκη να δεις με προσήλωση τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις κοινό όραμα με κάποιους ανθρώπους που δεν περίμενες. Στον αντίποδα μπορεί να συνειδητοποιήσεις επίσης πως με κάποιους άλλους δεν υπάρχει πλέον τίποτα που να σας ενώνει. Η σύνοδος που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο το απόγευμα θα κάνει ακόμα πιο έντονο αυτό το αίσθημα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε προτρέπει να ασχοληθείς με υποχρεώσεις και αγγαρείες της καθημερινότητας καθώς θα είσαι τόσο οργανωτικός/η όσο χρειάζεται για να τις φέρεις εις πέρας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα κάνει έντονη τη φαντασία σου και αυτό θα σε βοηθήσει καθώς ακόμα κι αν εσύ ασχολείσαι με μία δουλειά, το μυαλό σου θα βρίσκεται εκεί που θέλει! Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο δείχνει πως θα συνειδητοποιήσεις πως παρόλη την καλή σου διάθεση, κουράστηκες αρκετά. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί και μην αποκτάς εμμονές με δουλειές που μπορείς να κάνεις και αύριο.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να ευνοεί σχέδιά που έχουν να κάνουν με τη διασκέδαση, τις συναντήσεις με φίλους και την καλοπέραση σε γενικότερο πλαίσιο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως στα σχέδιά που έχεις, θα σε συνοδεύσουν αγαπημένοι σου άνθρωποι με τους οποίους θα περάσεις μία πολύ καλή ημέρα, κάνοντας πράγματα που σας διασκεδάζουν. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να σου υπενθυμίσει πως έχεις αφήσει κάποιες δουλειές και ενδεχομένως να σου δημιουργήσει και τύψεις για αυτές…

Ζυγός

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να βάλεις σε μία τάξη ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και ενδεχομένως να χρειαστεί να βάλεις και σε μία τάξη ζητήματα και υποχρεώσεις που έχουν οι άνθρωποι της οικογένειάς σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως θα βρεθούν άνθρωποι που θα σε παρασύρουν σε μία πιο χαλαρή διάθεση και αυτό μπορεί να γίνει αιτία να αφήσεις κάποιες υποχρεώσεις σε εκκρεμότητα. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο θα σε επαναφέρει στην τάξη και θα σου υπενθυμίσει πως δεν είναι σωστό να αφήνεις δουλειές που πρέπει να γίνουν άμεσα!

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σε κάνει να αναζητήσεις παρέα προκειμένου να πεις τα νέα σου καθώς η ανάγκη για επικοινωνία θα είναι η βασικότερη σου ανάγκη σήμερα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για να «ανθίσει» μία νέα γνωριμία αισθηματικού χαρακτήρα. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο θα σε προσγειώσει στην πραγματικότητα μέσω μιας διαφωνίας που ενδέχεται να υπάρξει με κάποιο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος. Έλεγξε αν αξίζει πραγματικά να ασχοληθείς με αυτή και έπειτα πράξε αναλόγως.

Τοξότης

Η ημέρα θα ξεκινήσει με μεγάλες προσδοκίες που θα σχετίζονται με την τακτοποίηση των οικονομικών σου ζητημάτων καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι αποφασισμένη να βάλει μία τάξη σε αυτά εδώ και τώρα! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δεν θα βοηθήσει πρακτικά ζητήματα καθώς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάτσεις σπίτι να χαλαρώσεις και να δεις τηλεόραση ή να ασχοληθείς με κάτι που σου αρέσει. Προσπάθησε να μην αφήσεις εκκρεμότητες σχετικές με το ταμείο σου καθώς το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο θα σου δημιουργήσει τύψεις σε περίπτωση που το κάνεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κερδίσεις τις εντυπώσεις, το θαυμασμό και τα καλά λόγια όλων των ανθρώπων που θα συναναστραφείς. Αν αυτό δεν γίνει είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείς με όλους και με όλα και τελικά να αδικήσεις και τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα καταφέρει να σε χαλαρώσει καθώς θα φέρει δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους για αυτό. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο θα φέρει ξανά στο μυαλό σου κάποιες δουλειές και κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να κάνεις, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αφήσεις τις σκέψεις και να περάσεις στις πράξεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί την ανάγκη να απομονωθείς ή έστω να απομακρυνθείς από ανθρώπους και υποχρεώσεις που νιώθεις πως σε ζορίζουν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως μπορεί να κερδίσεις χρήματα μέσα από μία καλλιτεχνική δραστηριότητα ή μέσω ενός χόμπι σου. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να σε απομακρύνει από αγαπημένους σου ανθρώπους, καθώς θα σε κάνει να κολλήσεις σε πράγματα που σε είχαν πειράξει κατά το παρελθόν. Δες αν και κατά πόσο αξίζει να τα επαναφέρεις στο παρόν και μην αποκτάς εμμονές που μπορούν να χαλάσουν καλές σχέσεις.

Ιχθύς

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις ένα τηλέφωνο από κάποιο αγαπημένο σου φίλο το οποίο θα σε παρακινήσει να βγεις έξω, να πιείς ένα καφέ μαζί του ακόμα και να ασχοληθείς από κοινού με μία δραστηριότητα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, δείχνει πως η ημέρα είναι πολύ καλή για να επικοινωνήσεις ρεαλιστικές ιδέες με την κατάλληλη δόση φαντασίας! Οι αγαπημένοι σου φίλοι θα είναι αρωγοί σε οτιδήποτε και αν κάνεις, για αυτό μοιράσου μαζί τους τα θέλω σου. Το απόγευμα η σύνοδος Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να φέρει δίπλα σου ανθρώπους οι οποίοι θα σου ασκήσουν κριτική και αυτό δεν θα σου αρέσει.