ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Φεβρουαρίου;

Κριός

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη και αυτό δείχνει πως η αισιοδοξία σου, η ενέργεια και το κέφι σου έχει επιστρέψει! Εκμεταλλεύσου τη διάθεσή σου για να βγεις μία βόλτα, να πάρεις τηλέφωνο κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ή ακόμα καλύτερα να κάνεις μία μονοήμερη εκδρομή! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στους Ιχθύς δεν θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με άνεση αυτά που σκέφτεσαι και αυτά που θέλεις. Προσπάθησε να μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό καθώς αυτό θα είναι μία «παρενέργεια» αυτής της όψης!

Ταύρος

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ακούσεις τη διαίσθησή σου και να κάνεις τις επόμενες κινήσεις σου με βάση αυτή. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς καλύτερα τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες σου αλλά και να δεις αν και κατά πόσο είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δείχνει πως ίσως αναγκαστείς να οπισθοχωρήσεις σε ένα οικονομικό ή αισθηματικό σου ζήτημα καθώς θα νιώσεις πως δεν προχωράει. Το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις σήμερα είναι να είσαι ευέλικτος/η, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σου, τον Τοξότη και αυτό δείχνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μία συνάντηση ή μία συζήτηση με κάποιον συνεργάτη σου μπορεί να αποφέρει καρπούς αρκεί να είσαι λίγο προσεκτικός/η με τον τρόπο που θα διαχειριστείς κάποια ζητήματα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δείχνει πως ίσως να μην είναι εύκολο για εσένα να πείσεις τους άλλους για κάτι που θα πεις. Χρειάζεται επικοινωνιακή μαεστρία για να τα καταφέρεις και μπόλικη δόση διπλωματίας και εσύ τα έχεις και τα δύο, το θέμα είναι να τα χρησιμοποιήσεις.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με εργασιακά ζητήματα, δουλειές ρουτίνας και υποχρεώσεις που απορρέουν από την καθημερινότητα, καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Τοξότη σε προτρέπει να τα τακτοποιήσεις όλα! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανόν να μην καταφέρεις να ξεμπερδεύεις με όλες σου τις υποχρεώσεις και αυτό θα σε εκνευρίσει. Να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος, για αυτό μη διστάσεις να ζητήσεις μία χείρα βοηθείας από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Πρόσεξε μόνο τον τρόπο που θα τη ζητήσεις!

Λέων

Η Σελήνη πέρασε στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη και υποδεικνύει μία ημέρα με ευκαιρίες για ευχάριστες συναντήσεις και ευχάριστες δραστηριότητες. Παρόλα αυτά έχει και το «μελανό» της σημείο και αυτό δεν είναι άλλο από το τετράγωνο της με τον Ήλιο που βρίσκεται στους Ιχθύς. Σήμερα οτιδήποτε και αν κάνεις θα έρχεται κάτι στο μυαλό σου το οποίο δεν θα σε αφήνει να ευχαριστηθείς τη στιγμή, καθώς θα σου θυμίζει δουλειές, υποχρεώσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε βάλει στην πρίζα. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε θετικές σκέψεις και θετικούς ανθρώπους και μην αφήνεις οτιδήποτε άλλο να σου χαλάσει τις στιγμές.

Παρθένος

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι ανθρώπους που σε είχαν αδικήσει κατά το παρελθόν και καταστάσεις μέσα από τις οποίες δεν πήρες αυτό που άξιζες, με αποτέλεσμα η διάθεση σου να μην είναι στα πάνω της. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αναμοχλεύσεις καταστάσεις του παρελθόντος που ξέρεις πως έχεις αδικηθεί και αυτό θα επηρεάσει πέρα από τη διάθεσή σου, και τη διάθεση των δικών σου ανθρώπων. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση η οποία δεν θα βοηθήσει καθόλου τη λογική σου σκέψη, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς τα λόγια σου ενδεχομένως να πληγώσουν τους άλλους.

Ζυγός

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις κάποιες αγορές που είχες κατά νου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη σε προτρέπει να βγεις έξω, να κάνεις μία βόλτα στα μαγαζιά και να ενδώσεις σε ένα μικρό πειρασμό! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς μπορεί να φέρει κάποιες υποχρεώσεις στο προσκήνιο οι οποίες δεν θα σε αφήσουν να περάσεις το χρόνο που θέλεις, κάνοντας αυτά που θέλεις. Όλο αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό ο οποίος θα γίνει αντιληπτός από τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Ιδιαίτερη προσοχή καθώς ενδέχεται να την πληρώσουν πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος!

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα που τα έχεις σε εκκρεμότητα τις τελευταίες ημέρες και σε έχουν κάνει να νιώθεις ανασφάλεια. Μέσα σε αυτά ενδέχεται να είναι και κάποιοι λογαριασμοί των οποίων η διευθέτηση θα βοηθήσει πολύ τη διάθεσή σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δείχνει πως ένα αισθηματικό σου ζήτημα μπορεί να σε ταλαιπωρήσει λίγο σήμερα. Προσπάθησε να μην αφήσεις να σου μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και μείνε συγκεντρωμένος/η στις υποχρεώσεις που έχεις να φέρεις εις πέρας.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα βρει τρόπο για να σε φέρει στο προσκήνιο, προσπάθησε όμως να είναι για τους σωστούς λόγους και όχι εξαιτίας του εκνευρισμού σου. Η ενέργειά σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα και μπορείς να τη διοχετεύσεις σε επαφές και συζητήσεις με κάποιο συνεργάτη σου ή να δραστηριοποιηθείς για ένα προσωπικό σου ζήτημα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δείχνει πως ίσως υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις εντός οικίας. Προσπάθησε να τις κρατήσεις εκεί και να μην ξεκινήσεις να τις συζητάς με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, καθώς θα τους δώσεις μεγαλύτερη έκταση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει την ανάγκη να επιβραδύνεις την ενασχόλησή σου με κάποια ζητήματα, καθώς δεν θα έχεις όρεξη! Πιθανόν αυτά τα ζητήματα να σχετίζονται με εργασιακά θέματα αλλά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, για αυτό και θα είναι δύσκολο να τα βάλεις για μία άλλη ημέρα. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο από τους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει τη σκέψη πως κανείς δεν σε καταλαβαίνει και αυτό θα σε κάνει να αποτραβηχτείς ακόμα περισσότερο από ανθρώπους που κάνουν «φασαρία» κυριολεκτικά και μεταφορικά. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα έστω στο εργασιακό σου περιβάλλον για να μη δημιουργηθεί περίεργο κλίμα!

Υδροχόος

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με μία συλλογική δραστηριότητα, να πάρεις μέρος στις υποχρεώσεις μιας ομάδας στην οποία είσαι μέλος ή να δεις ένα φίλο σου και να ασχοληθείτε με μία δραστηριότητα παρέα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά σου, τη διάθεσή σου αλλά και την όρεξη να προσφέρεις όπου μπορείς! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει δυσθυμία κατά τη συναναστροφή σου με συγκεκριμένο κόσμο. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι/η προσεκτικός/η με τις επιλογές σου!

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και φέρνει στο προσκήνιο ανησυχίες που σχετίζονται με την κοινωνική και την επαγγελματική σου αναγνώριση, αλλά και ζητήματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Σήμερα παρόλο που θέλεις να κάνεις κάτι εδώ και τώρα για να δείξεις τις δυνατότητές σου στη δουλειά, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σε βοηθήσει. Αυτό δείχνει πως είναι πιθανόν να μην γίνουν όλα όπως τα θέλεις και θα πρέπει να κρατήσεις χαρακτήρα και να μην ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι. Πρόσεξε καθώς είναι πολύ πιθανό να έχεις μία συμπεριφορά που δεν θα σε βοηθήσει, ακόμα και αν την έχεις άθελά σου.