ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σου χαρίζει έντονη διεισδυτική ματιά και διάθεση να μη μένεις μόνο σε αυτά που ακούς αλλά να ψάξεις και τι κρύβεται από πίσω. Η «ερευνητική» σου διάθεση μπορεί να βοηθήσει ένα οικονομικό ή ένα αισθηματικό σου ζήτημα καθώς θα σε κάνει να βρεις λύσεις που μέχρι τώρα δεν είχες σκεφτεί. Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Απόφυγε τις εξόδους και την πολυκοσμία καθώς θα νιώσεις πολύ καλύτερα στον καναπέ του σπιτιού σου, ακόμα και αν δεν κάνεις τίποτε άλλο.

Ταύρος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επιδιώξει συναντήσεις και επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει σε αυτές. Μία συζήτηση για μία νέα συνεργασία ή μία επαγγελματική συμφωνία που έχεις κατά νου είναι πολύ πιθανή και η γνώμη συγκεκριμένων προσώπων θα είναι πολύτιμη για εσένα. Το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και δείχνει πως θα δημιουργηθεί ένα πολύ καλό κλίμα για συναντήσεις με ανθρώπους που έχεις να δεις περισσότερο καιρό. Αν θέλεις μπορείς να επιδιώξεις μία τέτοια συνάντηση, καθώς οι συζητήσεις που θα στραφούν σε όμορφες αναμνήσεις που είχες μαζί τους, θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και είναι πιθανόν να φέρνει μαζί τις δουλειές και υποχρεώσεις τις οποίες δεν γίνεται να κάνεις πως δεν βλέπεις, καθώς αν το κάνεις αυτό θα μαζευτούν και άλλες αργότερα. Το μυστικό της ημέρας είναι να κάνεις ένα ημερήσιο πλάνο προκειμένου να δεις καλύτερα και τις δουλειές αλλά και τους χρόνους που έχεις για να τις διεκπεραιώσεις. Το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και δείχνει πως μπορεί να έχεις μία ευφάνταστη ιδέα σχετική με τη δουλειά σου, η οποία θα βοηθήσει σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να τη γεμίσεις με πράγματα και δραστηριότητες που σε ευχαριστούν καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα σου χαρίσει διάθεση και όρεξη για τα πάντα. Οι συναντήσεις με φίλους, μία βόλτα με το/η σύντροφό σου και η ενασχόλησή σου με ένα χόμπι σου θα έχουν πολύ ευεργετική επίδραση στην ψυχολογία σου, για αυτό βρες λίγο χρόνο για κάτι από τα παραπάνω. Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως δεν αποκλείεται να σου γίνει πρόταση για ένα ταξίδι ή να έχεις μία επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται μακριά.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και ζητήματα που ξεκινούν από το σπίτι σου θα βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητές σου, καθώς θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να τα τακτοποιήσεις όλα εδώ και τώρα κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει το βράδυ με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως όσο περνούν οι ώρες τόσο θα νιώθεις την ανάγκη να ξεκουραστείς ή να ασχοληθείς με κάτι που σου ταξιδεύει το μυαλό. Μία καλή ιδέα είναι να οργανώσεις μία προβολή ταινίας στο σπίτι σου και να καλέσεις τους αγαπημένους σου φίλους και το/η σύντροφό σου, καθώς θα είναι εύκολο να περάσετε ένα πολύ όμορφο βράδυ.

Παρθένος

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις ήδη βάλει στο πρόγραμμα μία συνάντηση με κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο ή με κάποιο γνωστό σου, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό δεν θα σε αφήσει να μείνεις χωρίς παρέα. Η ανάγκη σου να συζητήσεις και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις με τους ανθρώπους γύρω σου θα σε ωθήσει να γίνεις πολύ επικοινωνιακός/η και εξωστρεφής. Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι μία καλή ευκαιρία για να προσεγγίσεις κάποιους ανθρώπους που θέλεις. Επίσης δεν αποκλείεται να δεχτείς μία σημαντική βοήθεια από κάποιο συνεργάτη σου ή ακόμα και το/η σύντροφό σου.

Ζυγός

Σήμερα είναι πιθανόν να χρειαστεί να ασχοληθείς με κάποιο οικονομικό σου ζήτημα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό σε καλεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και λογαριασμούς, καθώς είναι ο μόνος τρόπος και για να σταματήσεις να αγχώνεσαι αλλά και για να δείξεις τις οργανωτικές σου ικανότητες. Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δημιουργήσει ένα ζεστό και ρομαντικό κλίμα γύρω σου. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο που θέλεις, καθώς η ημέρα θα το ευνοήσει.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις εντύπωση. Από την άλλη μπορεί να γίνεις αρκετά εγωκεντρικός/η και αυτό να παραξενέψει τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς. Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα βοηθήσει σημαντικά ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αφήσεις τα συναισθήματα σου να έρθουν στην επιφάνεια και να μην τα καταπιέσεις. Δέξου πως κανείς δεν είναι τέλειος/α και μην προσπαθήσεις να μπεις σε αυτό το ρόλο, καθώς το να δείχνεις «ατσαλάκωτος/η» δεν θα σε βοηθήσει πουθενά.

Τοξότης

Σήμερα θα έχεις την τάση να ταυτιστείς με οτιδήποτε μπορεί να σου δημιουργήσει δύσκολες σκέψεις και ανησυχίες, για αυτό καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η με τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς και με τα νέα στα οποία θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σου δημιουργεί μία διάθεση η οποία εύκολα θα ταυτίζεται ή θα «παρασύρεται» από τη διάθεση των ανθρώπων γύρω σου. Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει έντονη διαισθητική ικανότητα. Καλό θα ήταν για τα σημαντικά σου ζητήματα να ακούσεις αυτή και μόνο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να δημιουργεί ιδανικό κλίμα για φιλικές συναθροίσεις, συλλογικές εργασίες και οτιδήποτε σχετίζεται με ομάδες, συλλόγους και παρέες. Είναι γεγονός πως σήμερα θα νιώθεις καλύτερα αν βρίσκεσαι περιτριγυρισμένος/η με αγαπημένους σου ανθρώπους για αυτό και θα το επιδιώξεις. Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσει τον αλτρουισμό σου και θα σε οδηγήσει να ασχοληθείς με μία εθελοντική δραστηριότητα. Εκμεταλλεύσου και την πειθώ που θα έχεις, προκειμένου να πείσεις και φιλικά σου πρόσωπα να ακολουθήσουν το σκοπό σου.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό σε προκαλεί να κερδίσεις την επιβεβαίωση στη δουλειά σου, καθώς θα είναι ο μόνος τρόπος για να νιώσεις καλά. Σίγουρα μπορείς να το καταφέρεις αρκεί να αποφύγεις κινήσεις εντυπωσιασμού καθώς μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι μία καλή ευκαιρία για να αφήσεις για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να ασχοληθείς με κάτι που σε ευχαριστεί, προκειμένου να χαλαρώσεις.

Ιχθύς

Η ανάγκη σου να ταξιδέψεις είναι η μεγαλύτερη σου ανάγκη σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό σου δημιουργεί τάσεις φυγής και από την πραγματικότητα αλλά και από το μέρος που είσαι. Προσπάθησε να αφιερώσεις λίγο χρόνο να ασχοληθείς με κάτι που μπορεί να σε ταξιδέψει νοητά, όπως το διάβασμα ενός βιβλίου ή η παρακολούθηση μιας ταινίας. Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε κάνει ιδιαίτερα ρομαντικό/η αλλά και αφηρημένος/η και αυτό θα γίνει αντιληπτό από τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς.