ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Φεβρουαρίου;

Κριός

Οι σχέσεις σου με τους άλλους εξακολουθούν να σε κρατούν απασχολημένο/η καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού και αυτό δείχνει πως η επιβεβαίωση από τους ανθρώπους γύρω σου, θα είναι πολύ σημαντική για εσένα. Βέβαια αυτό μπορεί να σε παρασύρει σε αποφάσεις που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έπαιρνες, όμως τώρα αυτό που σκέφτεσαι είναι αν θα είναι αρεστές στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και δεν αποκλείεται να φέρει στο μυαλό σου αναμνήσεις με τις οποίες δεν θα νιώθεις και πολύ άνετα καθώς θα σχετίζονται με γεγονότα που σου έχουν αφήσει γλυκόπικρα συναισθήματα.

Ταύρος

Τις τελευταίες ημέρες έχεις αρκετές υποχρεώσεις να τρέχουν και όλο αυτό σου έχει δημιουργήσει κούραση πιθανόν και εκνευρισμό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεις τρόπο να διοχετεύσεις κάπου την κούραση των τελευταίων ημερών. Μία βόλτα για περπάτημα είναι μία πολύ καλή ιδέα που θα βοηθήσει το μυαλό σου να αδειάσει από τις σκέψεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και είναι πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο κάποιο στενό σου συνεργάτης ή ακόμα και το/η σύντροφό σου, που θα βρουν τρόπο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους μέσα στην ημέρα σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε βοηθά να περνάς καλά ακόμα και αν βρίσκεσαι στον καναπέ του σπιτιού σου χωρίς να κάνεις τίποτα! Βέβαια καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τη διάθεση των τελευταίων ημερών -η οποία με εξαίρεση κάποιες στιγμές είναι πολύ καλή- για να κάνεις κάτι το οποίο σε ευχαριστεί. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει το Σκορπιό και θα παρατηρήσεις πως σιγά σιγά η διάθεσή σου θα αρχίσει να αλλάζει. Αιτία θα γίνουν κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας οι οποίες δεν θα σε αφήσουν να κρατήσεις τη χαλαρότητα των προηγούμενων ημερών. Για αυτό το λόγο φρόντισε όσο νωρίτερα μπορείς να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν.

Καρκίνος

Η ημέρα θα ξεκινήσει με ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού και ενδέχεται να φέρει στο προσκήνιο κάποιες δουλειές σχετικές με αυτό. Προσπάθησε να ξεμπερδεύεις με αυτές όσο πιο νωρίς γίνεται και αν νιώθεις πως είναι αρκετές μη διστάσεις να ζητήσεις και τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και θα αλλάξει τη διάθεση σου προς το καλύτερο. Η προσοχή σου θα στραφεί στους φίλους σου, στο/η σύντροφό σου ή σε κάποιο πρόσωπο που μαζί του περνάς καλά! Να θυμάσαι πως οι επαφές με ανθρώπους που θέλεις θα σε βοηθήσουν να περάσεις ακόμα καλύτερα.

Λέων

Σήμερα σε περιμένει μία γεμάτη ημέρα με συναντήσεις και επαφές καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα βρει τρόπο να φέρει τα νέα συγγενών, γνωστών ακόμα και γειτόνων στην πόρτα σου! Βέβαια αυτό μπορεί να σε παρασύρει και να σε βάλει σε μία διαδικασία ανταλλαγής «καυτών θεμάτων» με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να σου ξεφύγει κάτι που δεν πρέπει! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και μαζί της θα φέρει την πιο εσωστρεφή εκδοχή του εαυτού σου. Είναι πιθανό να αναζητήσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου παρέα με τους δικούς σου ανθρώπους, καθώς εκεί θα είναι το καταφύγιο σου και εκεί θα νιώσεις την ηρεμία που αποζητάς.

Παρθένος

Το πρωινό της ημέρας θα περάσει γρήγορα καθώς το ραντεβού στο λογιστή σου και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα θα σε κρατήσει απασχολημένο/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό και να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να διευθετήσεις χρηματοοικονομικά θέματα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και η διάθεσή σου θα αλλάξει τελείως. Προτεραιότητα για εσένα θα αποκτήσουν οι κοινωνικές επαφές και οι συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, αφήνοντας οτιδήποτε άλλο στην άκρη. Η ημέρα ενδείκνυται και για μία βόλτα στα μαγαζιά καθώς μια αγορά που θα κάνεις σήμερα, θα κάνει γρήγορα απόσβεση.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και θα κάνει πρωταρχική σου ανάγκη να γίνει αυτό που θέλεις, χωρίς καμία διάθεση να το διαπραγματευτείς. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει έντονες συζητήσεις έως και αντιπαραθέσεις με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς, για αυτό αν θέλεις να το αποφύγεις θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τον τρόπο που θα διεκδικήσεις οτιδήποτε. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα παρατηρήσεις πως θα αρχίσεις να γίνεσαι αρκετά ανασφαλής για αυτό και θα αναζητήσεις την επιβεβαίωση. Αυτή θα είναι η «αχίλλειος πτέρνα» σου σήμερα και μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Ζυγού και ενδέχεται να εντείνει την καχυποψία σου, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η προκειμένου να μη γίνει εμφανής στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να κρατάς τους άλλους σε απόσταση και αυτό θα σε βοηθήσει να μείνεις μακριά από τοξικούς ανθρώπους. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και η διάθεσή σου θα αρχίσει να γίνεται πιο χαλαρή. Θα παρατηρήσεις πως θα είναι πολύ πιο εύκολο να διαχειριστείς τις ανησυχίες σου και τις ανασφάλειές σου. Αυτό θα έχει άμεση αντανάκλαση και στη διάθεσή σου αλλά και στον τρόπο που θα προσεγγίζεις τους ανθρώπους γύρω σου.

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανό να περάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο με παρέα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συγκυρίες για συλλογικές και φιλικές δραστηριότητες. Εκμεταλλεύσου τις ώρες μέχρι το απόγευμα για να πάρεις τηλέφωνο ένα φίλο σου ώστε να δεις τι κάνει ή ακόμα καλύτερα να κανονίσεις να πιείς ένα καφέ μαζί του και να τα αλλάξετε τα νέα σας. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και είναι πιθανόν να σου εγείρει καχυποψία. Μην προσπαθείς συνέχεια να δεις τι κρύβεται πίσω από την κάθε κουβέντα που θα ακούσεις, καθώς αυτές οι δεύτερες σκέψεις θα σε κουράσουν συναισθηματικά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Ζυγό υπενθυμίζοντας κάποιες τελευταίες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις προκειμένου να ασχοληθείς με αυτές. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα που θα σε φέρει στο επαγγελματικό προσκήνιο, για αυτό προσπάθησε οι κινήσεις σου να είναι μελετημένες σωστά. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και μπορεί να φέρει ένα τηλέφωνο από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο προκειμένου να βγείτε μία βόλτα. Μη βιαστείς να την απορρίψεις καθώς αν το σκεφτείς θα συνειδητοποιήσεις πως όλες αυτές τις ημέρες είχες ανάγκη από ένα διάλειμμα.

Υδροχόος

Εκμεταλλεύσου τις ώρες που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό για να χαλαρώσεις και να αναζητήσεις πληροφορίες για οτιδήποτε σε απασχολεί, καθώς οι αναζητήσεις ευνοούνται. Μία συνάντηση ή μία συζήτηση εξ αποστάσεως με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον, μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις να συγκεντρώνεις πληροφορίες για κάτι το οποίο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα επαγγελματικής φύσεως. Είναι πιθανόν να νιώσεις ανησυχία σχετικά με μία δουλειά που έχεις αναλάβει όμως δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι καθώς δεν θα καταφέρεις κάτι προς όφελος σου.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να εντείνει τη συναισθηματική αναστάτωση που σου έχει δημιουργηθεί από τις προηγούμενες μέρες. Είναι πολύ πιθανό οι σκέψεις που κάνεις να μην σε αφήνουν να χαλαρώσεις με αποτέλεσμα να γίνεις αρκετά νευρικός/η, ακόμα και απέναντι στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Κάνε λίγο υπομονή καθώς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Σκορπιού και θα νιώσεις αμέσως τη θετική επίδραση στη διάθεσή σου. Μία συνάντηση με αγαπημένα σου πρόσωπα ή η παρουσία σου σε μία κοινωνική εκδήλωση θα σε κρατήσουν ευχάριστα απασχολημένο/η, για αυτό επεδίωξε τις.