ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου θα σε βάλει στη διαδικασία να κλείσεις εκκρεμότητες οι οποίες σχετίζονται με εργασιακά ζητήματα και δουλειές της καθημερινότητας. Σήμερα θα είσαι εξαιρετικά οργανωτικός/η και αυτό θα είναι το ισχυρότερο ατού σου προκειμένου να καταφέρεις να τελειώσεις ότι έχεις αφήσει, εδώ και τώρα. Καλό θα ήταν να μην τις αφήσεις για άλλη ημέρα καθώς θα είναι πολύ εύκολο να αρχίσουν να διαιωνίζονται και μετά να χρειαστούν το διπλάσιο χρόνο προκειμένου να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις. Αν σου μείνει ελεύθερος χρόνος αφιέρωσε τον σε εσένα και την ξεκούραση σου.

Ταύρος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις καλά, είτε αυτό είναι ένας άνθρωπος είτε αυτό είναι μία ευχάριστη δραστηριότητα. Σήμερα έχεις την ανάγκη να γεμίσεις την καρδιά σου με συναισθήματα και το μυαλό σου με όμορφες εικόνες, προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε όλα τα υπόλοιπα. Η ημέρα θα είναι βοηθητική για τους στόχους σου για αυτό όσες δουλειές και να έχεις βρες λίγο χρόνο μόνο για εσένα και για αυτά που θέλεις να κάνεις. Οι συναντήσεις με φίλους σου είναι πιθανές και θα βοηθήσουν να κλείσει η ημέρα με χαμόγελο.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεις τρόπο για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Αυτό θα γίνει μόνο αν βρεις χρόνο να μείνεις στο σπίτι σου, να ξεκουραστείς και να ανασυνταχθείς. Μία συζήτηση με τα δικά σου πρόσωπα θα σε βοηθήσει να βρεις λύση σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί ή ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σας και σας απασχολεί από κοινού. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να κλείσεις εκκρεμότητες και δουλειές σχετικές με την ακίνητη περιουσία σου, οι οποίες σε είχαν απασχολήσει έως και ταλαιπωρήσει αρκετά κατά το προηγούμενο διάστημα.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου είναι πολύ βοηθητική για να έρθεις σε επαφή με κόσμο, να συζητήσεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες να καταλάβεις ποιες σχέσεις είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές είτε συνεργασίες έχουν μέλλον και ποιες από αυτές έχουν κάνει τον κύκλο τους. Άνθρωποι μπορεί να απομακρυνθούν από κοντά σου και άλλοι να βρουν ευκαιρία να σε προσεγγίσουν περισσότερο. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι «προσθαφαιρέσεις» ανθρώπων που θα γίνουν σήμερα θα είναι για καλό και εσύ θα βρεθείς ευνοημένος/η ακόμα και αν δεν είναι κάτι το οποίο επιδίωξες.

Λέων

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου θα σε βάλει στη διαδικασία να κλείσεις εκκρεμότητες του προηγούμενου διαστήματος που σχετίζονται με χρήματα, οικονομικές συμφωνίες και λογαριασμούς. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί προσπάθεια και δουλειά όμως να είσαι σίγουρος/η πως το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Όταν καταφέρεις να διευθετήσεις τα οικονομικά σου ζητήματα θα είναι εύκολο για εσένα να κάνεις ένα νέο πλάνο με τα έσοδα και τα έξοδα σου, καθώς έτσι θα μπορέσεις να τα δεις καλύτερα. Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ξεκινήσεις έστω και την ελάχιστη αποταμίευση καθώς θα δεις πως «φασούλι το φασούλι θα γεμίσει το σακούλι».

Παρθένος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα σου Ιχθύων – Παρθένου θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σε απασχολούν με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να ασχοληθείς με κάτι άλλο. Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να αναρωτηθείς ποιους από τους βραχυπρόθεσμους στόχους που είχες βάλει το προηγούμενο διάστημα, κατάφερες να πραγματοποιήσεις. Αν το νούμερο δεν σε ικανοποιήσει είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνεις μία νέα λίστα και να προσπαθήσεις να καταφέρεις να εκπληρώσεις όλα όσα βάλεις μέσα σε αυτήν. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα καλό θα ήταν να τους δώσεις σημασία και να μη φανείς αδιάφορος/η.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου θα σου δείξει πως επιβάλλεται να ξεκουραστείς. Είναι πιθανόν το σώμα σου να βρει τρόπους και να αρχίσει να παραπονιέται καθώς τον τελευταίο καιρό οι αρκετές υποχρεώσεις που είχες, σε έκαναν να παραμελήσεις την ξεκούραση σου. Ξεκούραση είναι η λέξη κλειδί αυτής της Πανσελήνου καθώς αυτό είναι που ζητά από εσένα. Σίγουρα μπορείς να δουλέψεις όμως αρκέσου στις σκέψεις και τις ιδέες, τις οποίες όμως θα υλοποιήσεις αργότερα. Η διαίσθησή σου θα είναι ιδιαίτερα οξυμένη σήμερα και αν την ακούσεις ίσως σου δώσει απάντηση σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου θα στρέψει την προσοχή σου σε ομάδες, συλλόγους και ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να συνασπιστείς προς ένα κοινό στόχο. Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα ανήσυχο πνεύμα και μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή την ενέργεια για να υλοποιήσεις κάποιους στόχους σου. Δεν αποκλείεται να σου κάνουν πρόταση να ασχοληθείς πιο ενεργά με μία ομάδα και να καταφέρεις να υλοποιήσεις τις ιδέες που έχεις σχετικά με αυτή. Μία συνάντηση με φίλους σου θα κλείσει πολύ όμορφα την ημέρα για αυτό αν βρεις χρόνο, πραγματοποίησε την.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου θα σε βάλει στη διαδικασία να πάρεις αποφάσεις για κάποια από τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Είναι πιθανόν όλο το προηγούμενο διάστημα να σκεφτόσουν να αλλάξεις δουλειά ή να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε κάτι άλλο, που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ασχολείσαι τώρα. Καλό θα ήταν να μην πάρεις αποφάσεις επηρεασμένος/η από γεγονότα της ημέρας καθώς σίγουρα θα αλλάξεις γνώμη σύντομα. Αν οι αποφάσεις που έχεις στο μυαλό σου είναι σχεδιασμένες και δεν είναι αποτέλεσμα παρορμητικών σκέψεων, τότε σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να κλείσεις ένα κύκλο προκειμένου να ξεκινήσει ένας καινούργιος.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου θα σε βάλει στη διαδικασία να χρησιμοποιήσεις όλες τις δυνάμεις σου προκειμένου να ξεμπερδεύεις με κάποια μαθήματα που χρωστάς για το πτυχίο σου, ένα σεμινάριο το οποίο έχεις αφήσει ημιτελές ή μία ξένη γλώσσα που έχεις ξεκινήσει όμως κάπου στην πορεία άλλαξαν οι προτεραιότητες σου. Ο Άρης που βρίσκεται στον Ταύρο θα είναι βοηθητικός για τα σχέδιά σου και δεν αποκλείεται να σου φέρει και νέες γνωριμίες μέσα σε χώρους που σχετίζονται με εκπαιδευτικά ζητήματα. Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα δραστήριος/α και αυτό θα είναι πολύ καλό προκειμένου να μπορέσεις να κλείσεις κάποια θέματα τα οποία έχεις σε εκκρεμότητα για καιρό.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου θα σε βάλει στη διαδικασία να κλείσεις πληγές του παρελθόντος και πράγματα τα οποία κουβαλάς μέσα σου και δεν σε αφήνουν να μην τα σκέφτεσαι. Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να τα «τακτοποιήσεις» και να κλείσεις την πόρτα προκειμένου να μην έχουν επαφή με το παρόν σου. Επίσης σήμερα είναι καλή για να διευθετήσεις ένα οικονομικό σου ζήτημα το οποίο μέχρι τώρα είχε σε εκκρεμότητα. Απόφυγε παρορμητικές κινήσεις καθώς δεν θα σε βοηθήσουν πουθενά και επίσης απόφυγε να κάνεις πισωγυρίσματα στο παρελθόν με οποιοδήποτε τρόπο.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα σου Ιχθύων – Παρθένου θα σε βάλει στη διαδικασία να περάσεις από «κόσκινο» τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Είναι πιθανόν το τελευταίο διάστημα να έχεις αμφιβολία για κάποιες από αυτές και σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να δεις αν και κατά πόσο μπορείς πλέον να λειτουργήσεις μέσα σε αυτές. Προσπάθησε να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις καθώς είναι πολύ πιθανό μαζί με τα ξερά να κάψεις και τα χλωρά, όμως όταν θα το αντιληφθείς δεν θα σου έχουν μείνει περιθώρια για πισωγυρίσματα. Καλό θα ήταν να πάρεις αποφάσεις με τη λογική και όχι βάσει συναισθηματικής υπερχείλισης, η οποία θα είναι αρκετά έντονη σήμερα.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;